10 makeup -nyheder i 2021, der skal vedtages for at vise et trendy look

Når vi i dag taler om tendenser og ny makeup, du skal bare gå til Instagram for at få øje på nogle trendy makeupfænomener. Det kan dog nogle gange være ret svært at identificere, hvilke der vil sejre og er værd at prøve på samme tid. Tag inspiration fra vores top 10 makeup -trends for 2021, og integrer dem derefter i dit eget daglige skønhedsritual..

Sådan får du god makeup i dag – top 10 makeup -nyheder for 2021

2020 makeup trend -idé, rødme, rød læbestift, farvet eyeliner, accenterede øjenvipper

Hvilken makeup til at forbedre din hud ?

  • Glass Skin -trenden 

Hvad angår ansigtets hud først, vil vi fokusere på en naturlig og strålende teint på samme tid. En trend kendt under navnet Glass Skin, “skin of glass” på fransk, og som i øjeblikket er buzz på sociale netværk. Dette enkle skønhedsritual, oprindeligt fra Korea, er kendetegnet ved en ultra lysende, endda strålende glød. For at lykkes er der ikke noget vigtigere end at hydrere din hud godt i starten. Dette skaber den bedste base for makeup at anvende, som oftest vil bestå af en cremet highlighter, olier eller begge dele. Uden at ændre for meget for ender vi med en fejlfri hud! En rigtig dukke, ligner det !

  • For meget rødme

Et ofte undervurderet og undertiden endda frygtet produkt, rødme er ikke kun tilbage, men er ved at være i centrum. Det er ikke længere et spørgsmål om at anvende det ved små berøringer på kindben og kinder for at fremhæve ansigtets træk, men tværtimod at bruge det mere intenst uden frygt for at lade det invadere templer og og øjenlåg. Med hensyn til farve vælger vi en satinrosa nuance, der giver dig en frisk luft og giver dig mulighed for at skinne..

Glass Skin -trenden til lys, fejlfri hud

makeup trend 2020, glashud, nyhedside til glødende ansigtsmakeup med satineffekt med rødme på kindben og kinder

Sådan bærer du øjenmakeup i 2021 ?

  • Den flydende eyeliner 

Eyeliner har domineret makeup -tendenser i flere år, og i år ville heller ikke være en undtagelse. Lidt forældet til at fortælle sandheden, men stadig der! Vi vil se eyeliner migrere opad for at skabe en slags anden pandeben markeret med en linje under dine naturlige øjenbryn. Resultatet er meget grafisk og simpelthen imponerende. Ikke desto mindre vil vi ikke være bange for de lyse prangende farver, især pastel og neon nuancer, såvel som den hvide eyeliner, der er blandt makeup nyheder at citere.

  • Akvarel øjne

Det er længe siden akvareleffekten forlod sin kunstneriske niche for at erobre skønhedens verden. Endnu et bevis på, at makeup er en kunstform i sig selv. Dette inkluderer at skabe et minimaleri af abstrakt kunst omkring øjnene ved hjælp af en øjenskygge -palette, hvor farverne smelter ind i hinanden. På denne måde skaber vi den fortyndede effekt, der er så karakteristisk for akvarelmaleri. Der er ingen specifikke regler eller procedurer til at guide dig gennem processen. Brug din fantasi og eksperimentér.

  • Halo øjenskygge

På trods af deres navn påføres øjenskygger ikke længere kun på øjenlågene. Disse strækker sig derefter ofte til siderne eller tager afsted for at erobre pandebenet. På farvesiden er øjenskygge -trenden også pastelfarver, det samme er de kølige toner af blues og lilla. At markere kun det indre øjenkrog med et strejf af øjenskygge er også blevet meget trendy på Instagram, især hvis du vælger en neonskygge til at gøre det..

  • “Glitter” øjne

Diamanter er især en kvindes bedste ven og makeupartister! Glittertrenden giver dig mulighed for at skinne både figurativt og bogstaveligt talt, bortset fra at det i vores tilfælde ikke vil være diamanter i sig selv! Der er faktisk masser af overkommelige måder at genskabe denne strålende effekt. Det spænder fra glitterøjenskygger til bittesmå krystaller og rhinestones, der vil give dig et lige Euphoria -look, fordi dette er en trend inspireret af den berømte amerikanske serie..

Farverig akvareleffekt øjenskygge med flydende eyeliner – flere 2021 makeup teknikker brugt sammen

farverig øjenskygge og flydende eyeliner, idé om hvordan man tager øjenmakeup på i 2020, original ny makeup

Hvilken læbetrend, der skal vedtages i år ?

  • rød læbestift

Kvindelige læber “ser røde” i år, forstærket af den farve, der bedst understreger deres sensualitet. En ægte klassisk, rød læbestift nyder en ekstrem rigdom af toner, så den kan tilpasses enhver hudfarve. Det var ikke så underligt at se ham pryde mange berømtheder ved de sidste Academy Awards. Men vi vil her fokusere på et koldere end klassisk look, ved at forbinde rød læbestift med et blegt og frisk ansigt frem for glamour..

  • Gotiske læber

Da den gotiske stil er kommet på det seneste, skal makeup også klare opgaven for at skabe et vellykket gotisk look. Den mørke læbestift, hvis nuance endda nærmer sig sort, er da et must. Beslutning om at pifte resten af ​​dit look op med neutrale og lyse farver får din læbestift til at skille sig mere ud, ligesom den æstetik, der er fastsat af gotisk mode..

Rød læbestift for et ekstra strejf af sensualitet

mørk rød læbestift til at lave læber, blond kvinde makeup idé, bleg hud

Hvad skal du gøre med dine øjenvipper og øjenbryn ?

Øjenbryn naturligt, men uden at overdrive det

Den buskede pande trend er forbi! Samtidig med at deres naturlige udseende bevares, får øjenbrynene en meget mere struktureret og poleret karakter. Gennemsigtig øjenbrynsmascara er din første allierede til at opnå dette ultra stilfulde look. Et ideelt kompromis mellem ultratynde øjenbryn fremhævet med vintage blyant og mere moderne tykke øjenbryn. Vi elsker !

Øjenvipper der skiller sig ud

Mascara er ikke længere den klassiske sorte mascara, der omhyggeligt påføres for at tilføje ekstra volumen til vipperne. I år vil vi søge at vise fantasi og kreativitet ved at eksperimentere med forskellige effekter og farver af mascara. Vi vil turde bruge en farvet mascara, der erstatter den klassiske sorte, til en gengivelse, der er desto mere interessant, hvis farven er fed. Vi vil også fokusere på mere volumen på øjenvippernes ydre hjørne, mens vi griber til mere ekstravagante ideer, såsom ultralange og nogle gange endda usædvanlige øjenvipperforlængelser..

Struktur og tekstur – nøgleelementerne til at understrege øjenvipper og øjenbrynes naturlige skønhed

nøgen makeup idé til blandet race kvinde, strukturerede øjenbryn og vipper fremhævet med sort mascara med voluminøst ydre hjørne