Giv dit køkken stil: de 5 vigtige makeover -ideer

Er dit køkken ved at blive gammelt, og vil du opdatere det lidt? Disse få ideer hjælper dig med at modernisere dette værelse billigt, men med stil..

Det væsentlige malerarbejde

Omlakering er den nemmeste måde at give dit køkken en makeover. Foretrækker hvid for sin elegance, gul for sin varme, taupe grå for sin modernitet … At skabe en flerfarvet mosaik giver energi til rummet. Uanset hvilken farve du vælger, skal du altid bruge en vaskbar maling for at bevare sit nikkeludseende..

Skift stole og møbelhåndtag

Hvis du har indrettet en spiseplads i køkkenet, kan du overveje at udskifte de nuværende stole med mere moderne modeller. Ellers vælger du den uoverensstemmende stil ved at spille på farver og materialer. Du kan således beholde nogle af dine gamle stole, hvilket vil begrænse dine udgifter..

Nogle gange er det møblerne, der ser daterede ud. I stedet for at forkæle dig selv med nye møbler, skal du bare udskifte håndtagene med f.eks. Læder. Et penselstrøg for at lave lakken om eller ændre farverne på dine møbler, og de vil se nye ud.

Mal alt det, der er flisebelagt

Vidste du, at der er maling designet til at klæde fajance, glassten og gulvet? Vandafvisende og vaskbare, disse produkter kan påføres med en børste, rulle eller pistol. Efter det første lag, lad det tørre i 24 timer. Påfør et andet lag og vent 48 timer på, at alt tørrer ordentligt. Glem ikke at male fugerne godt for at opnå en harmonisk gengivelse.

Fokus på arbejdsplanen

Beliggende i midten af ​​køkkenet, fungerer dette element som en dekoration ud over at være af ubestridelig praktisk. Har ikke travlt med at vælge! Tag dig i stedet tid til at opdage hele sortimentet af bordplader som en sælger kan tilbyde dig. Se om det er muligt at bestille skræddersyet. Hvis det er relevant, skal du sørge for, at dimensionerne og designet af den valgte model passer til dit nyopgraderede køkken.

 Køkkenmøbler i pastelfarver:

køkken-castorama-farvet-køkken-møbler-grå-flisebelagt-gulv-lyse-træmøbler

Fin bordplade i lyst træ:

lys træ-bordplade-castorama-den-bedste-idé-til-køkken-makeover

Koksgrå er altid en god mulighed for renovering af et køkken:

koksgrå-køkken-castorama-de-bedste-ideer-forny dit køkken

Bordplade i gråt:

arbejdsplan

En god idé at forny dit køkken:

køkken-castorama-de-bedste-møbler-ideer-forny dit køkken