Teknologisk udvikling: fra digital kontrol til hjemmeautomatisering

Takket være den teknologiske udvikling fremstår livet for os mere og mere forenklet eller i det mindste i nogle af dets aspekter. Ikke overraskende spiller computerstøtte allerede en væsentlig rolle inden for mange aktivitetsområder, lige fra mekanisk fremstilling til hjemmeautomatisering. For at få en klarere idé om teknologisk udvikling tager vi i dag et hurtigt kig på 3 teknologiske tendenser, herunder: CNC -maskiner, 3D -print og det tilsluttede hjem.

Fokus på den teknologiske udvikling og dens indflydelse på flere aktivitetssektorer

teknologiske fremskridt og udvikling af teknologier, fremstillingsmetode med numerisk kontrol

CNC -maskiner (numerisk styret af computer)

Uden tvivl spænder den teknologiske udvikling over flere områder. Innovative automatiseringsløsninger sikrer f.eks. Optimering af den mekaniske fremstillingsproces. I fremstillingsindustrien bruges programmeringssproget af numerisk kontrollerede maskiner, der bruges til fræsning, drejning, robotik, møbler … Generelt styres maskiner af denne type af en computer, der dikterer bevægelsen af ​​deres dele. Således fremstiller CNC -maskiner objekter fra råmaterialer og bearbejdningsprogrammer. Kort sagt,CNC -bearbejdning automatiserer fremstillingsprocesser, samtidig med at produktiviteten øges og spild reduceres.

CNC -maskiner til automatisering af fremstillingsprocessen

innovativ automatiseringsløsning i industrisektoren, betjening af numerisk styrede maskiner

3d print

I de senere år har der været bemærkelsesværdige fremskridt inden for additiv fremstilling. Denne teknologi, der bygger på at lave tredimensionelle objekter fra digitale filer, fortsætter med at udvide sit spektrum af applikationer. Blandt dens anvendelser finder vi allerede ikke kun industrielle genstande, men også medicinske produkter som proteser, implantater og endda kirurgiske modeller. 3D -print er også populært i fødevareindustrien og på mode. I betragtning af den stigende interesse for brugen, kan du allerede teste tjenesten af ​​’online 3d print. Og mens internetbrugere for nu må nøjes med at lave simple ting som personlige ting, gadgets, DIY -dele, smykker osv., Har et amerikansk firma faktisk bygget et hus ved hjælp af en 3D -printer.

3D-print eller fremstilling af tredimensionelle objekter fra digitale filer

Online 3D -udskrivningsprogrammer, hvordan fungerer 3D -printeren

Automatisering

Mens opbygningen af ​​et hjem gennem 3D -print stadig er på et embryonalt stadium, bliver automatiseringen af ​​et hus eller en lejlighed mere og mere populær. Af forskellige årsager (sikkerhed, miljøansvar, komfort osv.) Fristes boligejere i øjeblikket af tanken om at anvende et eller flere intelligent udstyr. Automatiseringssystemer, der giver dig mulighed for at styre dit hjem og visse enheder fra din bærbare computer, viser sig at være en praktisk og nyttig løsning, ikke kun hvad angår komfort, men ofte også hvad angår budgetbesparelser..

Håndtering af intelligent udstyr via mobilapplikation

installation af smart udstyr i et tilsluttet hjem