Din lille praktiske guide til at organisere en gourmet og venlig aperitifmiddag

Om sommeren multipliceres mulighederne for at mødes med familie eller venner. Familiefester, skovture, cocktails eller middags -aperitiffer, uanset arrangementets art, er det rigtige måltid vigtigt for at skabe en festlig og venlig atmosfære. Så spil gourmetmenuen og overrask dine gæster med et gennemtænkt måltid ved at organisere en cocktailmiddag som vil tale i lang tid.

Aperitifmiddag, der gyder øjnene og smagsløgene.

hvordan man organiserer en hyggelig middagsaperitif, et udvalg af forretter med varieret smag

Prøver et måltid til flere mennesker, at du selv tester dit organisatoriske geni? En serveret buffet vil derfor være den ideelle løsning til dit arrangement. Opkald til en professionel catering -service giver dig mulighed for at være bedre organiseret, men frem for alt at have mere tid til at tage sig af detaljerne og nyde det gode selskab af dine gæster uden stress. Nu skal du bare definere menuen. På Flunch Traiteurs websted finder du forskellige formler og præsentationer, der er tilpasset alle dine behov. Et rigt sortiment af søde og salte forretter, blandede buffetformler, der kombinerer aperitifklassikere med deres mere originale variationer, alt sammen tilgængeligt for dig med et klik på en knap. For at gøre dit job endnu lettere er der også en takeaway-service tilgængelig 7 dage om ugen..

I en velsmagende eller sød version bringer verrines en note af friskhed og forfining til vores borde..

et sortiment af fine gourmet-verrines til en aperitif fuld af sødme, cremet og let glas dessert, tiramisu eller vanillecreme-baserede verrines

Tilbyde en varieret menu, der opfylder smag for alle gæster

Hemmeligheden bag en vellykket buffet ligger i opmærksomheden på detaljer, fra at dække bord til at skabe en varm atmosfære. Men det er frem for alt i de forskellige smag og smag, der præsenteres. For at behage alle dine gæster, intet bedre end a kold buffet med lokal inspiration eller baseret på fisk og skaldyr. Disse tallerkener med koldt kød og oste passer også perfekt til salte retter. Med en raffineret og let smag, er de det ideelle supplement til en middags -aperitif, der er både enkel og elegant..

Festligt fad med minikål og carolines – en rigtig godbid at tilbyde dig som aperitif.

et fad med minikål og caroliner med varieret og udsøgt smag med et garnityr af gedeost, røget laks eller ørredæg, hvilken menu til et middagsmåltid med familie eller venner, enkel og elegant aperitifmiddag

Vælg en tematisk aften

Vælg et tema til din aperitifmiddag for at bringe bordet det strejf af originalitet, som alle vil sætte pris på. En aften med middelhavssmag, en landbuffet, en amerikansk grill eller en farverig mexicansk fest. Det er op til dig at forestille dig den perfekte aperitif. Især til disse tematiske møder, den catering buffet med de traditionelle varianter af Flunch Traiteur er beriget med nye velsmagende forslag. Tortilla wraps, mini-burgere, wraps, tapas fad, finder du din yndlingsret i en let at smage form. Har du ikke fundet den rigtige formel endnu? Menuerne efter tema lavet af cateringfirmaet er helt rigtige.

Wraps pagnote – et godt alternativ til klassiske sandwich.

gourmet og original idé til en middags -aperitif med små tortillas med pynt, en gryde med lakseindpakninger og mimosaæg

Livet er kort, tag en dessert

Alt godt, det ender godt, og derfor glemmer vi ikke at forkæle os selv med en lille sød godbid. Server mindst 2 -3 søde forretter til at sammensætte en dessertbuffet, der vil glæde elskere af delikatesser. På din catering service er valget blandt en lang række frugtige eller chokolade mini-desserter at pikke med glæde. Efter de store klassikere af fransk wienerbrød, overvej at tilbyde dine gæster lidt friskhed med et sortiment af søde verrines og frugtbobler.

Aperitifmiddagen kunne ikke undvære de søde forretter.

en dessertbuffet bestående af en bakke med søde petits fours, frugtagtig eller chokolade appetitvækkere at hakke med glæde