Detox te for at blive “WOW” version af dig selv!

Dag 1: Jeg har fået nok, i morgen går jeg til sport og kost! Dag 2:… Åh, dovenskab! Selve tanken om at forlade min seng trætter mig! Dag 3: Hvad hvis jeg ligesom Asterix kunne drikke en trylledrik. Og jeg vil ikke engang være udstyret med overmenneskelige kræfter, nej! … Alt, hvad jeg vil, er at tabe et par kilo! Kender du dette? Den onde cirkel med mangel på motivation udvides især ved starten af ​​fysisk transformation. Og alligevel ja, der er virkelig en drink med ganske mirakuløse fordele, der hjælper din krop med at genstarte ved fuld sundhed, velvære og motivation. Fokus på de mange dyder af detox te – din første allierede, der har en drømmefigur!

Te – fra tradition til detox 

drikke te detox infusion te, der får dig til at tabe sig, hvilken du skal vælge

Hvad er detox te, og hvordan virker det ?

Men tro ikke, at ingen forstår dig! At ændre vaner og vaner er en virksomhed, hvis vanskeligheder ikke skal undervurderes! Men når det kommer til at skabe en ny spise-og-flytte rutine, er der en anden vigtig faktor, der spiller ind, herunder hvor godt din krop er i starten. Alkohol, tobak, mættet fedt, farvestoffer, konserveringsmidler, pesticider, tungmetaller, det er blot nogle få af de ydre aggressioner, som vores krop konfronteres med dagligt. Og hvis du stoler på din krop for at skylle dem ud, så tænk igen! Den, der samler affaldet, er også den, der skal fjerne skraldespanden. De netop nævnte skadelige stoffer bliver til toksiner, der er lagret i kroppen. Over tid ville deres overskud have dårlige konsekvenser for vores helbred og generelle trivsel. Derfor vigtigheden af ​​detoxkuren – en naturlig måde at eliminere toksiner på.

Detox -kur – fyld op med antioxidanter !

detox med frugt og vegetabilske fødevarer rige på antioxidanter organisme oprensning metode

Hvad er tegnene på, at din krop dør af en detox -kur? ?

Behovet for en detox mærkes mere i løbet af efterferien, så i slutningen af ​​en periode, hvor du har spist lidt for meget og flyttet dig lidt mindre. Det kan dog også forekomme i andre tilfælde og tilstande. Således bliver det vigtigt at genkende dets talende tegn. Har du for eksempel nogensinde lidt af …

 • Kedelig, dehydreret og slank hud
 • Manglende energi, generel træthed
 • Koncentrationsbesvær, hovedpine
 • Balloneret mave og væskeophobning
 • Fordøjelsesproblemer (forstoppelse)
 • Problemer med at falde i søvn og andre søvnforstyrrelser
 • Uventet vægtforøgelse
 • Dårligt humør eller endda depression

Alle de lidelser, der er anført ovenfor, er en god indikation på, at din krop muligvis mangler antioxidanter. Så tøv ikke med at gøre en “rensning” af din krop, selv et par gange om året. Endnu bedre, hvis du kombinerer detox med diæt og sportsaktiviteter, ville resultatet kun blive maksimeret..

En drænende te, der har flere fordele

detox infusion detox te for at tabe sig hvad er fordelene for organismen

Hvorfor vælge WOW te og hvad er fordelene for kroppen ?

Blandt de bedste måder at afgifte din krop naturligt på, er der urtete. Og da det kunne være ret svært at få øje på jer selv på et blomstrende detox -marked, præsenterer vi jer for et af vores foretrukne mærker – detox te WOW. Redaktørens valg på grund af deres overlegne kvalitet, mærkeets produkter stammer fra naturen, vegetariske, fri for farvestoffer og syntetiske dufte. Og hvad ellers? Lad os gennemgå deres “WOW” egenskaber.

 • Fjernelse af toksiner, der er ansvarlige for hævet mave og væskeophobning
 • Foryngelse af huden, der genvinder sin naturlige udstråling og glans
 • Fremskyndelse af stofskiftet og garanteret fedtforbrændende effekt
 • Let at starte processen med at tabe sig og reducere appetitten
 • Øget energiniveau og velvære – genoprettet vitalitet
 • Forfining af silhuetten og et lige så godt tegnet smil på dit ansigt

Uden tvivl, “Et smil er den smukkeste makeup en kvinde kan bære” (Marilyn Monroe). Men det er stadig privilegiet for kvinder, der har det godt med sig selv. Afgift dig selv for at gå i “WOW” -tilstand.

Detox te for at blive en “WOW” pige

vægttab te idé detox wow te og dens fordele dræner te accelereret stofskifte