Betydningen af ​​at bruge en kvalitet VPN -service

I en tid med mange kontroverser omkring dataindsamling og gentagne sikkerhedsbrud er spørgsmålet om respekt for internetbrugeres privatliv mere aktuelt end nogensinde. Indkøb, aktiviteter, kommunikation og alt, hvad der har været resultatet af generaliseringen af ​​de procedurer, der udføres online ved overførsel af data, er nu kilden til et saftigt marked, der fortsat øger appetitten hos nogle. Uanset om det er store etablerede sociale mediefirmaer som Facebook eller anonyme hackere, kan oplysninger om enhver internetbruger nu bruges og indløses til kontanter, hvilket gør deres beskyttelse mere end nødvendig. Fordi Internettet i dag repræsenterer en stor del af alles liv, og at det altid har og vil fortsat vise tegn på sårbarhed ved selve designet, er udviklingen af ​​værktøjer til forbedring af dets pålidelighed ved at blive en god ting mere end tilbehør. Blandt antivirusser og andre firewalls viser brug af en VPN sig som en af ​​de vigtigste måder at være sikker på online.

Le VPN, livvagt for personlige data

illustrationsdiagram over driften af ​​en VPN -tjeneste til sikring af en internetforbindelse

Hvad er en VPN ?

VPN’en, til virtuelt privat netværk eller virtuelt privat netværk, fungerer som en virtuel tunnel, der strækker længden af ​​forbindelsen mellem internetbrugeren og det websted, der ses, og beskytter derved data fra den ene ende til den anden. Et sandt anti-spion-skjold, VPN fungerer som en livvagt, der er ansvarlig for at kryptere og kryptere oplysninger, der passerer gennem det, vedrørende sine brugere og dets aktivitet. Relayer, VPN har således mulighed for at beskytte browsing ved at erstatte brugerens IP -adresse med et andet problem fra sin server og derved sikre total anonymitet ved at forhindre nogen i at vide, hvad min IP er.

VPN’en giver dig mulighed for at have en virtuel IP -adresse

illustration af scrambling og ændring af IP -adresse efter land mulig med en VPN -service

Selvom brugen af ​​en VPN tidligere kan have været set som sekundær, har spredningen af ​​mobilforbindelser derfor øget behovet for årvågenhed. En af de mest almindelige årsager til, at VPN’er er blevet næsten essentielle, er den stadigt voksende brug af offentlige Wi-Fi-netværk. Lufthavne, fastfoodforretninger eller offentlige steder, åbne forbindelsestilbud er blevet normen og er nu en del af vanen. Men hvis disse steder og disse mærker har været i stand til at vinde tillid gennem deres ry, er det ikke altid det samme for deres wifi -netværk, hvoraf de fleste også viser deres grænser ved fra begyndelsen at meddele, at de ikke er sikre. Hundredvis af terminaler forbundet til en ubeskyttet server, der udveksler en masse bankdata, adgangskoder eller enhver anden privat ordre, er en rigtig velsignelse for ondsindede hackere. Brugen af ​​en VPN -server er derfor vigtig i dette tilfælde for at forhindre, at bankkortnummeret, der blev brugt til at købe hans sidste minuts togbillet, undslap ud i naturen.

Nytten af ​​at sikre forbindelser til offentlige netværk

illustration af faren ved usikrede offentlige wifi -netværk og vigtigheden af ​​en VPN

Mens offentligheden, især fra demokratiske lande, er begyndt at opdage fordelene ved et privat virtuelt netværk, har nogle altid ikke haft andet valg end at bruge det for at omgå de strenge censurregler, som deres regeringer har pålagt. Takket være tildelingen af ​​en IP -adresse, der tilbydes af VPN -tjenesten, har visse aktivister eller simple whistleblowere således kunnet nyde internettets universalitet og udtrykke sig i hele verdens øjne ved at kapre og kryptere deres position. Geografisk – fra Kina eller Syrien til Frankrig eller Storbritannien f.eks. Denne lokationssimulering er også meget nyttig til lettere aktiviteter, såsom omgå geografiske begrænsninger, der forhindrer adgang til specifikt tv -indhold eller programmer. Dette er også tilfældet for platforme som Netflix eller Ulu, hvis tilbud kan variere fra land til land. Ved at downloade VPN kan nogle mennesker nyde deres yndlingsserier på et andet sprog end dem, der tilbydes i deres land..

VPN’en som en allieret mod censur

ændre ip -adressebillede med VPN for at kryptere placering og omgå censur og begrænsninger

Fra et professionelt synspunkt bruger flere og flere virksomheder også dedikerede VPN -tjenester, hvilket gør det muligt at beskytte deres interne udvekslinger via deres lokale netværk..

Fra et mere underholdende perspektiv er den mest populære brug af VPN’en til downloads, hvad enten det er via torrentprogrammer, P2P eller live download. Det skal også bemærkes, at VPN’en vil spille en rolle i at eliminere misbrug af reklamer på grund af cookies, netop dem der bliver ved med at blive vist og forurener vores skærme ved det mindste besøg på et kommercielt websted..

Uanset om det er på pc, MAC eller mobile enheder, er VPN derfor blevet allieret for internetbrugere, der ønsker at bevare deres privatliv i en internetjungle, der aldrig ophører med at skjule nye fælder og anvende net i sin jagt på personlige data. Som vi så i Onavo -sagen, kommer gratis VPN -tilbud sjældent til kort og er normalt fulde af faldgruber. Brug af en ren betalt VPN er derfor den sikreste løsning og er værd at få euro pr. Måned for de tjenester, der ydes dagligt..