Aur și design – candelabre de măreție

Prin definiție, obiectele de proiectare sunt destinate să nu treacă neobservate. Într-o lume globalizată în care standardizarea s-a impus rapid, decorarea interioară nu este desigur lăsată deoparte, rezultând din succesul strategiilor inteligent gândite de giganții din sector. Cu toate acestea, dacă nevoia de apartenență înscrisă în piramida lui Maslow a fost astfel îndeplinită de zeci de ani, cea a emancipării și diferențierii, care este consecința directă, este doar mai stimulată și vine să contracareze ideea stereotipurilor, atât de prezentă într-o societate de exces. consum. Într-adevăr, consumatorul, martor al propriilor obiceiuri, modelat în general pe ceea ce îl înconjoară, tinde din ce în ce mai mult să dorească să iasă în evidență, modificându-și obiceiurile și schimbând ierarhia priorităților și a factorilor de alegere. Într-adevăr, prețul și disponibilitatea nu mai sunt principalii numitori, ci sunt înlocuite pentru dorința de calitate, dreptate socială și respect pentru mediu. În ceea ce privește aspectul și mobilierul, dincolo de criteriile economice, se adaugă noțiuni mai abstracte de artă, originalitate și know-how.

Din această observație, stilul scandinav și minimalismul său, foarte prezent în ultimii ani, cedează în favoarea pieselor cu o personalitate mai marcată, în ceea ce privește designul, dar și redarea. Căldura materialelor și culorilor înlocuiește, prin urmare, atmosferele reci din nord. Printre aceste noi tendințe se numără un interes reînnoit pentru aurire, care, combinat cu designul contemporan, îmbunătățește piesa cu o notă neobișnuită. Astfel, un candelabru sau un birou realizat manual cu linii contemporane aduce reflecții și lumini, deoarece numai aurul poate produce.

Candelabru mare rotund și auriu de Artixe

sfeșnic de aur de lux, candelabru de aur model rotund design artixe, mobilier acoperit cu aur

La fel ca fenomenalul candelabru cristalin al Palatului Dolmabahçe din Istanbul, acest element decorativ care a supraviețuit secolelor rămâne sinonim cu prestigiu, chiar dacă sfera sa s-a diminuat odată cu ritmul timpului și al nevoilor. În trecut, deținerea unui candelabru era o dovadă a bunului gust și acest lucru tinde să devină din nou, la fel ca piesele de aur contemporane ale producătorului francez Artixe. Candelabrul nu este doar un suport ușor, ci preia și calitatea unui element principal de decor. Agățat în mijlocul unei camere, atrage la prima vedere ca un soare în centrul unei galaxii. Element al culturii clasice prin excelență, candelabrul a știut, de asemenea, să evolueze și să se adapteze vremurilor. Sfeșnicul tradițional stea sau cruce s-a schimbat acum în forme contemporane, în linii și modele originale, făcându-l mai actual ca niciodată, păstrându-și în același timp carisma ancestrală.

Candelabru de designer acoperit cu frunze de aur

cumpără candelabru auriu design artixe, candelabru design fabricat în Franța

Scaun auriu cu design contemporan monobloc

model de mobilier auriu, scaun auriu de designer, mobilier placat cu aur de lux

Birou de designer cu finisaj auriu strălucitor

masa de design auriu, exemplu de mobilier auriu de lux, birou de lux contemporan in z

Masuta de cafea cu un design cubic original, compusa din blocuri in nuante aurii si argintii

măsuță de cafea de aur de lux, mică masă de sufragerie cub modernă

Buffet de living de designer, cu aspect metalic auriu

mobilier auriu de lux, comodă aurie de design, dulap acoperit cu aur

Masă mare, semnată de designeri italieni, cu curbe originale și finisaj auriu luxos

decor de living de lux, mobilier din aur de înaltă calitate, masă de aur contemporană

Duo de mese de cafea din sufragerie cu rame circulare de culoare aurie 

mic masuta cafea aurie model, mobilier design living auriu