Formel kjole til kvinder til efteråret-vinteren 2021

Slutningen på årets feriesæson er allerede ved at gryne. Og så er der så mange andre lejligheder i mellemtiden at lede efter den rigtige kvinde ceremoni kjole. Vi vil gerne skinne og fremkalde beundrende blikke. Ofte får tanken om at skulle lede efter sådan en kjole os i panik. Ja, fordi der er risiko for fejltrin, som vi bør undgå. Hvad ville være den rigtige model til din særlige lejlighed? Hvilke grundlæggende principper kunne vejlede os, når vi handler? Vi deltager i bryllupper, dåb, cocktails, teater- og operapremierer og særlige aftener for at fejre større begivenheder i formel påklædning. For kvinder ville den optimale variant være den formelle kjole. Ja, men hvilken?

Hvilken kjole til at deltage i en cocktail?

Længden af ​​denne kjole varierer – lidt over knæet eller ned til anklerne. Generelt er denne kjole mindre udsmykkede og lidt enklere end den, som man ville deltage i mere formelle lejligheder med, f.eks. Et aftenbryllup eller en teaterpremiere. Cocktails afholdes normalt sent på eftermiddagen. Den rigtige kjole til at gå er også den rigtige kjole til et morgenbryllup, hvis du ikke er et vidne eller ærespige. Den lange kjole med åben ryg er for eksempel forbeholdt aftenarrangementer. Til cocktails, glem alt om jeans og brokaderige outfits. Ja til taft, shantung (et vildt silkestof), chiffon (chiffon), georgette. Cocktailkjolen giver dig mulighed for at turde, mens den forbliver elegant. Når vi taler om farver, har du råd til alle nuancer af pink, gul, orange, fuchsia, grøn og blå..

Vær dog forsigtig: hvis du skal deltage i et cocktailparty med denne kjole for at fejre et bryllup, skal du glemme det røde, det sorte og det hvide! Blomstermønstre er velkomne. Meget moderigtigt på det seneste – kjoler i stil med 50’erne i det 20. århundrede.

Hvilken type udskæring til cocktailkjolen? Intet spring, der viser for meget, det ville have en dårlig smag. Ja til båd- eller V -udskæringer. Og en lille påmindelse om paljetter: glem dem til begivenheder, der finder sted i løbet af dagen, de er forbeholdt aftenen.

Kjoler, der er for gennemsigtige og for sexede (super stramme, med dybe slidser) skal undgås, selv for cocktails.

Hvis du er inviteret til en fest, som du er tøvende med hensyn til tøjets elegance, skal du vælge en elegant kjole, temmelig enkel og ikke for udsmykket.

Ved kirkelige ceremonier skal kappelængden, helst mørk i farven, dække dine knæ. Dæk også dine skuldre med en jakke eller med et bolero eller sjal.

Kvinde ceremoni kjole skabt af Ziad Nakad for vinteren 2021

bryllupstøj i hvid vinter 2018 med hvide fjer og Swarowski -krystaller

En model til et let og meget feminint look

lang rubin aftenkjole den ene skulder med flæser i længden og draperet effekt ved bysten

Dame ceremoni kjole skabt af Elie Saab

sort aftenkjole med længde over knæet minilængde med sorte blonder og stjernemønstre

   Endnu en blændende model af Elie Saablang aftenkjole i bronzefarve med metalliske iriserende reflekser med dikkedarer i form af flæser

Hvilken aftenkjole?

Til aften lejligheder er det vigtigt at klæde sig i en elegant kjole, der passer godt til vores stil og personlighed. Du skal føle dig godt tilpas i hendes kjole, for ikke at se mærkelig ud. Du kan ved første øjekast se, om personen har det godt i det tøj, han har på. Den lange aftenkjole er den bedste mulighed for slanke figurer. Den stropløse kjole er et godt valg til et aftenbryllup. For en dame med et lille bryst er bustierne ideelle til at hjælpe med at tilføje volumen til denne del af figuren. Denne variation er dog ikke den rigtige, hvis du har et stort bryst. Den korte aftenkjole er til de heldige, der har lange, slanke ben, for at undgå det vulgære look på stærkere ben. For at fremhæve dine skuldre skal du vælge empire -kjolen. Broderiet på aftenkjolerne er rig, de sublimerer kvindelighed. Flerfarvede stofblomstapplikationer er også et stort hit.

Som om sommeren vil vi også i denne sæson bære elegante kjoler i sølv-, guld- og bronzefarvede stoffer. Modeller med bikuber og dikkedarer fortsætter med at charme.

Aftenkjole til kurvede kvinder

Modellen, der vil fremhæve deres appetitvækkende former, er wrap -kjolen. Generelt skal du vælge flared cut for at camouflere hofter og mave. Omfangsrige dekorationer – læg, sidelommer, flæser og vandrette striber bør undgås i dette tilfælde. ligesom udskrifter, der er for iøjnefaldende. Hvis du vil købe en kjole med prikker, skal de være små for ikke at give mere volumen. Glem alt om stramme tøj, nogle tror, ​​at det ville få dem til at virke slankere. Tværtimod understreger en stram kjole alle ufuldkommenhederne på en fyldig kvinde, og der er ikke noget sexet over det. Du bør dog også undgå løse kjoler, som også tilføjer volumen til figuren. Højhælede sko løfter din figur. Hvis du ikke kan gå godt i den, ville det være bedre at vælge 4 eller 5 centimeter hæle. Et kategorisk “Nej” til ballerinaer, som vil fremhæve din fyldige figur.

En god variation af kjole til en rundere kvinde ville være en, der kombinerer lyse farver på de dele af kroppen, du vil fremhæve, og sort, på de områder, du vil camouflere. Farver, der får dig til at skille sig ud – ud over sort kan du regne med marineblå, bordeaux, koksgrå, smaragdgrøn og isbrun.

En tommelfingerregel – brug aldrig sko, der er lysere i farven end dit outfit. Dette ville få dig til at se lavere og mere robust ud. Den eneste undtagelse er kødfarvede sko.

 Et bryllupsoutfit fra Marchesa

lang aftenkjole i pulverrosa med store røde stofblomster omkring halsudskæringen og omkring taljen

Aftenkjoler i marineblå, i stil med 50’erne 

aftenkjoler til bryllup marineblå kjole med runde hals moderigtige retro modeller

Brudekjolerne til efteråret-vinteren 2021

Denne sæsons brud er romantisk, men på en original måde. Vi finder nederdele og boleroer dækket med fjer, tæt bodices, dækket med Swarowski -sten, med applikationer af blomster og blonde arabesker. Der manglede ikke blink på paraderne. For eksempel et skræddersyet look med bukser og en sølvfarvet bodice, eller en hvid denimjakke over en hvid tyl ballerinakjole, med et skinnende “Just Married” sloganbælte..

Kjolerne forvandles til juveler og skinner med tusind lys. Vi noterer os også kjolerne fra Elie Saab, som er prydet med stofmønstre, der minder om blomsterblade, der falder i hele silhuetten. Designeren tilbyder også en bred palet af hvidt til brude i denne sæson. Men også den sarte pink. Nogle designere tilbyder brudekjoler i sølv og rødt. Der er også orientalsk-inspirerede kjoler, meget rige på arabesker, azurblå eller marineblå.

Blondemønstrene bliver rigere og mere excentriske. Det pryder ærmer, ryg, halsudskæringer og er så tynd, at det nogle steder ligner tatoveringer. Så mange sensuelle og elegante looks på samme tid.

De store stjerner i efterår / vinter 2021 er farverige brudekjoler. Meget fashionable modeller med anvendelser af mønstre i lyse farver. Ligesom Naeem Khan, med bunden i hvid eller elfenbenstyl, med rig broderi med flerfarvede blomstertemaer.

En meget stilfuld ceremonikjole, i sort, med kæreste med halsudskæring 

kvindes ceremonikjole med stropløs bodycon -snit i stilfuld og elegant sort

En super sexet model i rødt 

aftenkjole i rødt med åbent grenmønster og bustier en minikjole, der fint afslører benene

En majestætisk cocktailkjole i kongeblå af Zuhair Murad, til et gudinde -look

aftenkjole i elektrisk blå med en asymmetrisk skulder og blå blonde på det ene ærme på brystet og på en del af nederdelen

Rød er en majestætisk farve, som sublimerer hudens teint

kvinde ceremoni kjole lang aftenkjole med lukket krave med fremhævet talje i fin organza

Hvis du bliver inviteret til en ceremoni med din lille pige, ville det være meget smart at klæde sig i den samme model af kjole.

billig aftenkjole minilængde i hvid organza og gennemsigtige krystaller på benene

Et bryllupsoutfit i rødt og hvidt 

brudekjole brudekjoler til kvinder i rødt og hvidt med rosenblade mønstre på kjolens kantdel

En marineblå blonderceremoniekjole 

Kvinders sort blonder mini-længde ceremonikjole med stilethæle

Den marineblå farve er ideel til din ceremonikjole

kort aftenkjole med lange ærmer kraftigt blusset med rund hals og flæse

En sublim kjole af Elie Saab

sort bryllupstøj i tyl med flerfarvede Swarowski -krystaller og en høj udskæring

En sublim blå nuance 

aftenkjole til en slank silhuet med en skulderbetrukket effekt intens farve

En skabelse af Georges Chakra til efteråret-vinteren 2021

halvgennemsigtig marineblå kjole med hvid organza på halsudskæringen og med klitmønstre

En ceremonikjole signeret Patricia Bonaldi

kvindes formelle kjole, kongeblå brudekjole, prinsesse allure, sølvfarvede blonde blonde ærmer

En pulverrosa kjole, i satin, med en meget interessant udskæring

aftenkjoler til bryllup i pulverrosa med stor slids jumpsuit med lille hvid clutch

  Et forslag fra Ralph & Russo for denne sæson

cocktailkjoler i himmelblå med gult bælte og flæsehals med lange ærmer med flæser

Og en halvgennemsigtig og meget blank model, med halvdelen af ​​ærmerne i sort blonde. Af Dany Atrache 

aftenkjole i sort med sølvtråde og bådhals lange ærmer med slidser fremhævet af sort organza

En skabelse af Georges Hobeika for denne vinter. Marineblå blonder med blomster- og arabeskemønstre og et tog i marineblå iriserende stof

kvinders ceremoni kjole marineblå kjole med rige arabesker på forsiden

Endnu en model fra Hobeika til denne sæson

aftenkjoler til bryllup hvide og gyldne blonder med bolero

En cocktailkjole til sommer

aftenkjoler til bryllup med sideslids på venstre ben vandrette og lodrette hvide striber

Et forslag fra Elie Saab

bryllupsoutfit i sort og grønt med sort ren tyl dekoreret med blondeblomster i hvidt og lilla

En cocktailkjole uden pynt, velegnet til mange lejligheder

sort aftenkjole med slids i venstre side med meget original udskæring

En mini brudekjole med buste i blomster 

bryllupstøj hvid blondekjole med sarte hvide organzablomster

Diamanter pryder denne aftenkjole i hvid, sort, mørkegrå og lysegrå

ceremoniel kjole i hvidt med diamantgeometriske figurer i sølvfarve

En super elegant kjole til et borgerligt bryllup

Enkel Elegance Hvid Flared Brudekjole Kort Aftenkjole

En lilla blondekjole

brudekjole ceremoni kjole kvinde i blommefarve med broderi i beige farve

En brudekjole i fine blonder, i retrostil, meget moderigtigt

hvide blondekjoler til bryllupsfest med bådhals og 3/4 ærmer

En meget sensuel kjole med åben ryg, i sort blonde og fuchsia -satin. Altid en vindende kombination!

rygløs fuchsia og sort bryllupsoutfit med sorte blonder 3/4 ærmer

Mørkegrøn er en karismatisk farve, og snittet på denne kjole er altid på mode.

aftenkjole i iriserende grønt stof læglængde meget feminin stil

En skabelse af Georges Hobeika

Georges Hobeika vinterkvind brudekjole 2018 gulvlængde med halvgennemsigtige ovale former

En mini brudekjole foran og længe bagud, med en stor blomst i hvid blonder og farvet stof

bryllupstøj med hvide blonder med hvide stilethæle

Grå med metalliske reflekser til disse æreskjoler

kvinde ceremoni kjole i metallisk grå med høj talje og fin sublimeret kombination med sorte sko

Lyse farver til disse kjoler i græsk stil

bryllup påklædning i viloet lia pink og fuchsia æresdamer græsk gudinde stil

En brud godt omgivet

lang aftenkjole og bryllupstøj til kvinder i lilla

En Marchesa aftenkjole

kvinders ceremonikjole i turkisblå med buste med flerfarvede Swarowski -krystaller Marchesa

Et godt valg til en sommerlig lejlighed 

sorte brudekjole med blanke tynde blonder

   Meget glamourøse kjoler af Elie Saablang aftenkjole til bryllupsgrå med skinnende hvide krystaller

aftenkjole i beige Elie Saab med blomstermønstre og funklende krystaller

Ceremonielle kjoler, der forbedrer din finesse  

bryllupstøj og kvinders ceremonikjole i lilla og iriserende hvid med faldende skuldre

En aftenkjole af Zuhair Murad, i stil med Great Gatsby -perioden

lang aftenkjole i indigoblå med fjer om halsudskæringen og lange ærmer op til albuerne

Tre modeller af Elie Saab 

Elie Saab kvinders sorte blondekjole med gennemsigtig bryst og flæser på korte ærmer

lang aftenkjole i grønt og sort med elegant bustier og sølvgrå trådbroderi

Elie Saab turkisblå brudekjole med dyb halsudskæring og meget dyb slids

En eventyrkjole af Zuhair Murad 

aftenkjoler til bryllup lang aftenkjole i pulverrosa med rhinestones

Excentriske ærmer til denne helt hvide kvindes ceremonikjole

model cocktail kjoler i hvidt med lange puffede ærmer og læglængde

En funklende model, for at være aftenens dronning

lang aftenkjole gnistrende brudekjoler i blå nuancer

En kjole i skinnende rødt stof af Ralph Lauren

kvinders ceremoni kjole i rødt med meget dyb slids og skulplet udskæring med metallisk finish

Ceremonielle kjoler i marineblå

aftenkjole marineblå kjole lang aftenkjole æresdamer ved et bryllup

En kjole fra Marchesa, i hvid blonder og sort tyl

kvindes ceremoni kjole i sort og hvid blonde rundt om halsudskæring sort tyl nederdel med høj talje

En model af Johanna Ortiz til efteråret-vinteren 2021

lang aftenkjole billig aftenkjole med meget åben udskæring og orange stofbælte i taljen i en blomstformet knude

En ceremoniel kvindekjole af Carla Ruiz

kort aftenkjole i blå og hvid med hvid blonde rundt om halsudskæringen og minilængde

En brudekjole fra Maison Berta 

brudekjoler i creme farve elfenben med buste i Swarowski krystaller Berta Bridal

I rød og hvid blonder, med applikationer af røde Swarowski -sten. En kjole af Patricia Bonaldi

brudekjole kvindes ceremoni kjole med røde roser broderi og halvgennemsigtig effekt på nederdelen

En brudekjole fra Marchesa, i sart pink blonder

aftenkjole i pastelrosa med fyldige blondeflæser og V-udskæring

En anden model fra Marchesa -kollektionen

Marchesa ceremonikjole til kvinder i pastellgrønne og blå farver med hvid organza -udskæring

En kvindes ceremoniel kjole i kimonostil med blomsterbroderi

Kort mellem knælængde Kimono stil aftenkjole i sort med høj hals skjorte

En skabelse af Carolina Herrera

aftenkjole i gul lang til gulvet med flæset bustier og del i gennemsigtig hvid organza på nederdelen

En model inspireret af diskoteksårene

kvindes ceremonikjole i turkisblå med kasket til at skinne under danseaftener

En kvindes ceremonikjole i smaragdgrøn, med krokodille -stof, smukt kombineret med en brun krokodillepose

kvinders ceremoni kjole i smaragdgrøn farve med bare skuldre og en brun croco læderpose

En cocktailkjole af Ralph & Russo

bryllupsoutfit i rødt med hjerteformet buste flæse nederdel med ekstra dyb slids

En kjole fra kollektionen af ​​Maison Cinq à Sept

kvindes ceremonikjole i form af to overlejrede kjoler, den ene i lilla og den anden i beige, plisseret nedenunder

En romantisk brudekjole i sart lilla

kjoler til bryllup i lilla tjenestepige eller brudebuste med lilla silkesnørebånd

En kjolemodel til mange lejligheder

kvinde ceremoni kjole marineblå kjole lang aftenkjole

En kvindes ceremonikjole i pastelblå af Marchesa, inspireret af Asien

kvindes brudekjole i pastelblå med kirsebærblomsterskørt og udsmykkede buste med viftende stof i pastelblå

I koralfarve

kvinde ceremoni kjole i koral farve forslag brud og brudepige

En sublim kvindes ceremonikjole i sort og hvid!

billig aftenkjole i sort og hvid med v-udskæring og stofbælte i sort og hvid

Et forslag fra Dolce & Gabbana til dine festaftener

lang aftenkjole i sort og hvid med stor tofarvet dekorativ sløjfe foran

En kjole signeret Emilia Wickstead

kvindes ceremonikjole i sort og petrolblå med sort blonde rundt om halsudskæringen

En kjole af Tadashi Shoji fra hendes forår-sommer 2021 kollektion

aftenkjole i prangende farver med store blomstermønstre og sublimeret talje med bælte i elektrisk blå og hvid

En cocktailkjole af den mexicanske designer Johanna Ortiz

billig aftenkjole med top dekoreret med store flæser i marineblå og meget lang nederdel med orange blomster

En silhuet klædt i pastelblå, udstyret med en gul pose, med blomstermotiver, identiske med bæltets

kvinde ceremoni kjole i pastelhimmelblå med bare skuldre gulvlængde

Beaucop de finesse, til denne kvindes ceremonikjole i marineblå af Patricia Bonaldi

Patricia Bonaldi marineblå kjole med blonder i blå og grå blomstermønstre i kongeblå

En dejlig brud

brudekjole formel kjole kvinde i lyserød med blussede bare skuldre

En kvindes ceremoniel kjole fra Georges Chakra -samlingen

kvinders ceremonikjole i mørkegrøn med kort for- og lang rygdel

En kvindes ceremonikjole fra Marchesa

Ceremoniel kjole kvinde i pastelblå med forårsblomstermønstre kirsebærtræer

Og endnu et bemærkelsesværdigt outfit fra Marchesa 

lang fuchsia-aftenkjole med bolero-effekt på toppen og blonde-V-udskæring

I en fascinerende blå nuance med gennemsigtig bolero med Swarowski krystaller. En kvindes ceremonikjole fra Marchesa  

lang aftenkjole i pastelblå med metallisk finish og gennemsigtig bolero med fint sølvtrådbroderi og 3/4 ærmer

En strålende cocktailkjole

cocktail kjoler i gul brudekjole kvinde ceremoni kjole

En lignende model, men i grønt

lang aftenkjole i grønt med buste med sublimerede Swarowski -krystaller med høj talje

I grå tyll, med masser af hvide og sorte sten

kvinders sorte og grå ceremonikjole med halvgennemsigtig tylkreation af Georges Chakra

I fuchsia, med blomstrende tyl. Af Marchesa 

stærkt blusset lang aftenkjole med roser på den ene af skuldrene og under taljen

Samme model i pink og hvide pailletter til mor og datter

kvindes ceremonikjole med røde pailletter med 3/4 ærmer, også til den lille pige som mor

En kvindes ceremonikjole fra Marchesa, der fremhæver kvindelighed 

Lang aftenkjole i hvidt med gyldne blonde -udskæringer Marchesa

En brudekjole i hvidt, med ornamenter med sølvtråde

brudekjole kvinde ceremoni kjole med rigt pyntet hvid bustier

En kvindes ceremoniel kjole med nuancer af guld

aftenkjoler til bryllup gylden farve nederdel og gyldne blonder til bysten