Et elegant og afslappet outfit til at få drømmejobbet i land. Modetips til at komme ind i iværksætterverdenen

Hver af os kender denne vanvittige utålmodighed, hvormed vi afventer det afgørende telefonopkald, der for evigt kan ændre vores liv. Og her er han endelig … vi er inviteret til en jobsamtale i drømmevirksomheden, og det er utrolig glæde. Og så er der selvfølgelig panikfølelsen, der sætter ind! Men hvad skal jeg tage på? Virker dette par jeans for afslappet? Og er dragten i grå og hvid ikke interessant? Hæle? En blazer? Og er der generelt nogle særlige regler for valg af det bedste jobsamtale -outfit til en kvinde? Vær ikke urolig! I dag vil vi dele nogle modetip med dig, der garanterer dig en ikke-turbulent adgang til proffernes verden.

Hvad er det bedste jobsamtale -outfit til en kvinde? Bliv hos os for at finde svaret

kvinde jobsamtale outfit med gennemsigtig hvid skjorte, lyserøde bukser, hæle

Komfort først

Det populære ordsprog siger, at tøj ikke laver en munk! Og alligevel vil det første indtryk, du vil efterlade på dine rekrutterere, være grundlaget for dit look. Outfittet skal forblive neutralt uden at være upersonligt, men frem for alt skal det være behageligt. Det vil sige, at du ikke skal begå den fejl at tage for høje hæle på, hvis dine fødder ikke kunne klare dem. Det samme gælder den korte eller for tætsiddende nederdel, der vil genere dig under hele interviewet med dine potentielle arbejdsgivere. Vi råder dig stadig til at prøve dit tøj dagen før begivenheden for at teste, hvordan det reagerer på forskellige situationer.

Det skal ikke kun være smart, men tøjet til en kvindelig jobsamtale skal være behageligt

prøve kvindelig jobsamtale outfit med grå nederdel, hvid skjorte, elegante sko, trendy hvid håndtaske

Afslappet stil, men med en vis anstændighed

Tommelfingerreglen er, at det er bedre at klæde sig for godt på end at se bort fra reglerne for det firma, der fangede din interesse. Det ville være rart at tage dig til hendes sociale medier for at få en fornemmelse af klædestandarden. Du vil utvivlsomt støde på et foto af dine fremtidige samarbejdspartnere, der giver dig mulighed for at dechifrere dresscode.

Og alligevel er der tøj, der skal undgås for enhver pris! Stikkende halsudskæringer, revne jeans og pailletkjolen skal forblive dybt inde i skabet. Det samme gælder for sneakers, der er for afslappede til lejligheden. Hvad angår sko, så vælg i stedet et godt par pumper, som er et sikkert bud. Igen, undgå transparent og tætsiddende tøj, samt pyntede farver. Vi anbefaler faktisk ikke at bruge mere end tre farver i et og samme tøjsæt. Og igen, afslut det smarte og chokerende tilbehør, som efter en undersøgelse for nylig udført af Glamour magazine, har en tendens til at distrahere rekrutterere. Endelig er du dagens stjerne og ikke den prangende halskæde, endsige de store øreringe. Foretrækker diskrete smykker, der yderligere vil understrege det professionelle look, du vil have på.

Uanset om det er en nederdel, bukser, skjorte eller sweater, må kvindens jobsamtale påklædning ikke overskride visse grænser

hvordan man klæder sig til en jobsamtale, nederdel, bukser med skjorte eller sweater, klassisk tøj

Forskellige sektorer, forskellige værdier

Det outfit, du vælger, afhænger dog i høj grad af den stilling, du søger, samt virksomhedens værdier. Desværre er der ikke et passende one-size-fits-all look til enhver lejlighed. Det vil sige, at det outfit, du vil bære til et interview i økonomi, ikke er det, du f.eks. Vælger til et interview i et webbureau. Her er forskellene:

  • Formel påklædning

Business chic looket er fortsat en traditionel løsning forbeholdt erhvervslivet. Hvis du f.eks. Søger et job inden for finans eller jura, ville buksedragten eller nederdelstøjet være et must. Oftest besluttet i grå, sort eller marineblå, sidstnævnte kunne dog kombineres med en farvet bluse (men ikke for lys!). Nederdelen, på den anden side, skal komme lige i niveau med knæene. Et acceptabelt alternativ til den traditionelle damedragt er de slanke bukser og den skræddersyede blazer. Sko skal være lukkede og med temmelig lave hæle. Nedenfor finder du to charmerende eksempler, der viser dig, hvordan du bærer den rigtige buksedragt. På det første foto – en fantastisk sort blazer med lige bukser fra en Dolce -kollektion & Gabbana at finde hos Lyst. På den anden – en sort jakkesæt og hvid T -shirt … et smart og afslappet forslag, der blev fundet på modebloggen Harper&Harley.

En overdrevent elegant kvinders jakkesæt i sort, der er fuldstændig pænt udstyret med et personligt præg

idé om blazer kvinde docle & amp; gabbana, lige damebukser og sort blazer, et elegant tørklæde

Hvordan skal man klæde sig ud til en jobsamtale? Kvindens jakkesæt er et must have til et interview i økonomi

jobsamtale-outfit til kvinder, klassisk sort jakkesæt med hvid t-shirt, stuvende firkantet hår

  • Business casual stil

Midtvejs mellem formel og afslappet er business casual -stil i øjeblikket en sartorial værdi, der er vedtaget i ganske få virksomheder, der f.eks. Opererer inden for handel, marketing og PR. Forblev lidt konservativ, giver sidstnævnte dig lidt mere frihed. Her vil vi igen foretrække neutrale toner, men vi kan alligevel undslippe den klassiske skrædder. Vælg en smuk blyantskørt, en skjorte eller en farvet trøje og afslut med en cardigan eller igen en blazer. Kappe kjolen er endnu en ultra chic løsning, der får dig til at skinne. Når det kommer til sko, er dem, der er lukkede, igen normen. For eksempel præsenterer vi dig et fantastisk sæt stribet skjorte og grå blyantskørt, kompletteret med en trendy håndtaske og leopardsko, der vil tilpasse alt. En praktisk og elegant løsning inspireret af Stilfuld klinge.

Et afslappet, elegant look til at se stilfuldt og professionelt ud uden at lide for mange begrænsninger. En god idé til et jobsamtale -outfit til kvinder

  • Det afslappede look

Hvis du søger et kreativt erhverv eller et job inden for tech, er det ganske muligt, at disse ikke har nogen krav til påklædning. Mange unge start-ups lader deres medarbejdere næsten alt med tanken om at skabe en behagelig og venlig atmosfære, som formodes at stimulere den kreative ånd. Her kan den formelle skrædder få dig til at se fjollet ud. Det betyder ikke, at du selvfølgelig helt skal negligere dit outfit! I dette tilfælde har du råd til et par jeans og en farvet sweater, mens du vælger en klassisk jakke for at tilføje et lille strejf af formalitet. Vi efterlader dig med et glimrende eksempel, der kombinerer en hvid T-shirt med jeans og en meget elegant cardigan til at se et look, der ikke er prætentiøst og stilfuldt på samme tid. Et charmerende afslappet sæt, der kommer til os fra Rachel Parcell og hendes blog Lyserøde pioner.

Hvordan klæder man sig på til en jobsamtale i en opstart? Her er en anden god idé til et jobsamtale -outfit til kvinder