Bryllupsfrisurer til kort hår – tilbehør og smil!

Populær tro tilskriver langhårede brude ekstra forførelsesbeføjelser. Og det antages generelt, at langt hår giver flere variationer af smukke frisurer. Dette er ikke længere sandt! EN bryllup frisure kort kan styles og få adgang til en bemærkelsesværdig effekt. I denne artikel vil du se forslag til brudeudseende med feminint og glamourøst kort hår. Du skal kun vælge en eller flere af følgende muligheder:

Bryllup frisure model kort hår med boheme stil bølger og smukke blomster

rygløs brudekjole med styrtende krøllet bob, der er udstyret med blomster, boheme firkantet frisure

 • hvis du har et lidt længere bob -snit, kan du binde dit hår til en lav bolle, hvilket er meget klassisk. Derefter kan du rynke håret for en elegant effekt;
 • vælg en eller flere tilbehør for dine væger. Der er nogle virkelig fantastiske kreationer, som vil tilføre dit look et glans – tiaraer med blomster, pandebånd i ædle stoffer, kamme med fjer, prydet med farvede syntetiske sten … Sørg for, at de reagerer på temaet for dit bryllup, for ikke at lave stilfejl. Et af de populære temaer lige nu er bryllupper i 1930’erne. Så kjolen og hårtilbehøret skal matches, for et super smart look. En vintage kjole vil se godt ud med gammeldags tilbehør, ikke moderne;
 • Til forårs- og sommerbryllupper kan du pryde din korte frisure med en smuk Krone af blomster. Hun får dig til at se uskyldig ud for en lille pige. Ideel til boheme bryllupper! Med en kjole i samme stil vil du være smuk på en meget naturlig måde;
 • Farve dit korte hår vil ændre dit udseende og gøre dit hår skinnende. En sublim rød eller en venetiansk blondine, afhængigt af din naturlige hårfarve og din hudtone, vil give dig et majestætisk look. Du vil blive tilbudt forskellige teknikker – ombré, sombré, balayage …
 • Det rislende effekter på hår er i søgelyset i denne sæson. De giver energi til dit snit og giver volumen til dit hår. Denne variant er ideel til fint hår;

Krøller i håret for at forstærke firkanten og give det en meget romantisk luft

firkantet frisure med blonde lokker på stuvende bølget bob og blomsterkrone, hvid gennemsigtig kjole

 • Det fletninger kan også opnås på kort hår. De kan variere i tykkelse og længde. Find yderligere i denne artikel en vejledning, der viser dig de trin, du skal følge for at få et fantastisk resultat!
 • det firkantet styrtende krøllet er en meget klassisk variant for en brud. Vi anbefaler stærkt denne frisure.
 • det hovedbånd er i øjeblikket på mode. Dette er et af de vigtigste hårtilbehør i denne sæson. Nedenfor ser du en masse brudefrisurer til kort hår, dekoreret med et pandebånd. Det vil give dig et majestætisk udseende. Han siges at “klæde” frisuren på. Du skal bare vælge den stil, der bedst matcher dit bryllupsoutfit. Hvide eller lyserøde fjer, perler og dinglende kæder er elementer, der ofte ses på yndlingsmodeller af brude. Pandebånd i stof som organza, dekoreret med skinnende materialer og efterlignende blomster vil tilføre raffinement til dit ceremoni -look.
 • Det slør få adgang til kort hår og tilføj glamour til dine lokker og mysterium til dit udtryk. Vi holder dem med skinnende brocher med en retrosmag, der var glæde for vores bedstemødre. Der er også mini-slør, som pryder kanterne på et hovedbånd. De dækker delvist panden. Andre modeller dækker bare øjnene. Du kan opnå tusinde og en effekter med et slør.

Retro chic stil kort hår bryllup frisure accessorized med en pandebånd stil The Great Gatsby

eksempel på kort hår bryllup frisure med perle juvel hovedbånd med blomstermønstre, retro smarte krøller og side væge

Og hvad ellers? At have kort hår er et reelt privilegium, der giver dig mulighed for at opnå en smuk frisure ikke dig selv eller måske ved hjælp af din bedste ven … Du behøver ikke at ty til en professionel frisørs tjenester, fordi der er masser af smukke DIY -ideer, der er super nemme at lave til den store dag. Det er også en beslutning, der utvivlsomt vil spare penge på dit bryllupsbudget. For at give dig en hånd, vil vi præsentere dig herunder nogle meget let at gengive selvstudier, som ikke desto mindre er en super dejlig tid.

Vinkende din nisse med et glattejern – en meget romantisk bølget frisure

 1. Start med at anvende en passende termoprotektiv behandling.
 2. Bind derefter vægen øverst på kraniet med et hårspænde.
 3. Start derefter med at vinke gennem den nederste del af dit hår. Tag en væge, placer glattejernet så tæt som muligt på rødderne, vikl vægen rundt og glid ned.
 4. Gentag den samme operation over hele den nederste del af dit hår. Bemærk, at jo tykkere låse, der skal vinkes, jo mere bliver krøllerne..
 5. Gå derefter over håret, som i vores tilfælde også er længere. Start med at kæmme tråden fra top til front.
 6. Isoler en streng bagfra (fra venstre side) og vink den mod dit ansigt. Tag derefter en ny væge ved siden af ​​og gør det samme.
 7. Fortsæt sådan med at bevæge dig op i dit hoved. Husk, at håret skal være bølget fremad på dette stadium.
 8. Gå derefter til den lige sektion af dit hår, men denne gang vinker du i modsat retning i stedet. På dette tidspunkt skal du fortsætte med at vinke i den modsatte retning og koncentrere indsatsen om den dominerende streng. Hver 2, 3 bit ændrer imidlertid retningen til at variere.
 9. I slutningen vinker du et par tråde baglæns fra den ikke-dominerende del og kaster dem derefter tilbage mod den tykke streng for at tilføje tekstur på de rigtige steder.
 10. Krøl hele toppen af ​​hovedet, og manipuler dit hår med dine fingre for yderligere at strukturere dine krøller og give dem et bohemisk elegant look.
 11. Påfør et fikserende produkt for at få din frisure til at vare længere, og det er det.

Sådan vinker du håret i de lave sektioner ….

kort hår frisure tutorial første trin, lav krøller med et glattejern i bunden af ​​hovedet

… Og så dem i afsnittet øverst på hovedet … resultatet er en oprørsk bryllupsfrisure med kort hår, bohemisk elegant og elegant på samme tid

hvordan man laver krøller med et glattejern, tutorial om kort frisure, boheme chic stil bølgete låse

Og vidste du, at ved at vinke og øge volumen på toppen af ​​dit hår, får du endnu en smuk frisure at kopiere. Ja, det er så let! Du skal blot rulle toppen af ​​din manke så tæt på rødderne som muligt for at give dem tekstur og derefter fastgøre sidestrengene med bobby pins. Sådan går du frem ….

Vil du have hårvolumener? Sådan krøller du dit hår på en superraffineret og usofistikeret måde

kort bryllup frisure tutorial med volumen på toppen og korea låse bundet med bobby pins

© onelittlemomma.com

Hvis du har længere længder, skal du dog benytte lejligheden til at lave smukke sidefletninger i landlig stil. Her er en vejledning til din opmærksomhed, der vil hjælpe dig i dette forsøg, ledsaget af detaljerede anvisninger for at lykkes med den pågældende frisure..

 1. Start med at vinke håret med et krøllejern. Desuden, hvis du gerne vil udmærke sig inden for krøller, ved du, at du kan finde masser af selvstudier på vores websted.
 2. Tag en lille tråd på siden af ​​dit hoved og lav en pigge fletning. Hvad der skal gøres mere præcist, er at dele vægen i to og derefter bringe en lille ydre væge fra venstre del til midten for at folde den tilbage inde i den modsatte højre del. Gentag derefter den samme operation på den modsatte højre side og fortsæt så videre, skifte integration af en venstre væge med den højre indtil du kommer til bunden.
 3. Bind en gennemsigtig elastik for enden, fortryd fletningen lidt for en bohemisk side. Sikr nu med en hårnål bagved, og sørg for at skjule sidstnævnte under et hårsnit.
 4. Flet derefter en anden måtte på den anden side af hovedet og bind den på lignende måde bag hovedet..
 5. Tilføj derefter volumen ovenpå (delen over enderne på dine fletninger) ved hjælp af teksturiseringspulver til volumen..
 6. Hvis du synes, det er nødvendigt, kan du vinke et par hårstrå til sidst.

Spike fletninger for at sublimere hendes firkant – en perfekt kort hår bryllup frisure til dem, der har et par længder

tutorial frisure halv langt hår med fletninger i et øre af majs på siden på en firkantet halv lang mørk brun

© mystylevita.com

En klog frisure sublimeret af en ultra elegant hårjuvel

mørkeblondt glat hår med ædelsten smykker hårtilbehør og langt hvidt slør, bryllupsfrisure til kort hår

Fuzzy krøller og blomsterkrone til dit chic country -bryllup

bryllup frisure ideer til mellemlangt hår med krøller, volumen på toppen og sidestrengen, hvid blomsterkrone, blonder brudeslør

Den lange bob kan blive en smuk fuzzy lav bolle

model af frisure kvinde lav bolle på lang firkant med dekoration af kunstige blomster, blondebrudekjole

volumen på toppen skabt af krøller og sidefletning, hårtilbehørsregn af små hvide perler

eksempel på pink rosenkrone på nisse rød farve, kort hår bryllup frisure, rød læbestift

idé til kort hårbolle med krøller og en krone af hvide blomster, hvordan man laver en bohemisk elegant fuzzy bolle, hvid blondekjole

Rodet brudeoppdatering med en sidefletning – beskedent, men meget original idé om kort frisure

bryllup frisure model med side fletning og rodet rodet bolle boheme stil, oprørske blonde lokker

glat, stuvende firkantet frisure model med volumen på mørkebrunt hår, der er udstyret med blondefasciner, græsk brudekjole

nisseklippet med sidestreng og krontilbehør med fine kunstige blomster, lysebrun hårfarve, perlebrudekjole

En anden rodet version af brudefrisuren med raffineret juvel med gyldne gnistre

sløret faldende firkant på brunt hår, der er udstyret med et gyldent blomstermønster hårsmykker, bohemske bryllupsfrisure

afro frisure kvinde med kruset hår tilbehøret med en stor gul rose på siden af ​​hovedet, hvid blomstret brudekjole

glat nissefrisure med tilspidsede pandehår og brudkjole uden ryg og ærmer, langt bryllupsslør

frisure til kort hårfarve polarblond med guldblomstgren hårsmykker, rød læbestift, gennemsigtig top brudekjole

Kort frisure idé, som du let kan opnå selv – ultra afrundet top

enkel og hurtig brudefrisure med volumen oven på farvet hår i polarblond, ren enkel hvid brudekjole

bryllup frisure til midten langt hår med kort bølget bob med land blomsterkrone, enkel brudekjole med tynde stropper

nisse med længere låse, der dækker en del af ansigtet og kronehårsmykket med blomstermønstre og små sten, hvid blondekjole

juvel hår tilbehør efterligning blomst gren volumen på toppen og lille side væge, kjole med hvid top og champagne-farvet tyl nederdel

Bryllup frisure med fletning krone for at give interesse for en bob cut

fletning bryllup frisure model med krone fletning og blonde lokker i brunt hår klippet i lang bob

boheme chic bryllupstolle med blomsterhår tilbehør pandebånd, bohemian chic stil frisure idé

lange bølgede låse oven på en nisse med blonde højdepunkter, tilbehør til kronehårsmykker

hvilken frisure til firkantet brudehår, eksempel på bølget sidelås og blonde højdepunkter, guldsmykkede hårsmykker

stuvende firkantet krøllet med en lang sektion af ansigtets side og et afsnit bundet på den anden side, elegant brudekjole

bølget polarblond firkant, omfangsrig sidefletning bryllup frisure, idé om hvordan man skaber hårvolumen

Den krøllede bob er utvivlsomt en glimrende frisure til at se et look af 20’erne

Brudefrisure i 1920'erne, krøllet hår og volumen på toppen, hvidt pandebånd med blomstermønstre

krøllet brudefrisure model med bølger, askeblonde højdepunkter, vinrød læbestift, retro chic frisure

kort hårklippning af håret kæmmet tilbage og afrundet for volumen, langt hvidt slør

bryllupsfrisure i boheme stil til mellemlangt krøllet hår med hvide tusindfryd blomsterkrone, hvid tusindfrydbuket

Boheme lav bolle og super fuzzy til dit smarte country -look rejst med en smuk blomstret accent

boheme, elegant, bryllup, bolle -stil, sløring, der er udstyret med naturlige blomster, krøllet blondt hår

lille fuzzy fletning oven på hovedet af mørkebrunt hår, der er udstyret med små dekorationer, voluminøst hår bundet tilbage

dekorativ blomst på siden af ​​hovedet og lav bryllupsbolle på voluminøst blondt krøllet hår

eksempel på polarblond pixie cut -farve med blonde asymmetriske pandehår og gylden krone hovedbånd med blomstermønstre, elegant hårjuvel

kort bølget bob med boheme smarte krøller og hvid blomst på siden af ​​hovedet, hvordan man skaber hårvolumen

Hvis du har et par længder, tøv ikke med at vælge en elegant hestehale

blond hestehale med sammenflettede lokker, lys blond hårfarve, original og elegant bryllupsfrisure til mellemhår

indad bølget hestehale af brunt hår, brudefascinerende hat og hvidt pandebånd

voluminøs retro chic frisure vointage med romantiske vintage krøller af ross farvet hår

lysebrune hårspidser på mørkebrunt hår med hvid blomsterkrone, blondebrudekjole, bohemske bryllupsfrisure

Volumen på siderne og veldefinerede krøller resulterer i en meget original vintage frisure 

bølget firkantet frisure med volumen på siderne og mørk pink læbestift, idé om hvordan man krøller sit hår til volumen, original idé til brudefrisure

let frisure at lave selv, kort hår med korte bølgete blonde længder og brudefascinerende tilbehør, rød læbestift

afro kvinde med hår, der er udstyret med en krone af farverige blomster, eksempel på fræk frisure og paileltte brudekjole

boheme chic bryllupsfrisure med bølgede låse bundet øverst på hovedet og grøn blomsterkrone, gennemsigtig brudekjole

rebelsk pixie spike frisure med oprørske lokker og originalt hvidt blomstertilbehør på siden, afslappet look

chic chameptre brudekjole og land bryllup frisure model med blomsterkrone og land blomsterbuket

Bryllupsfrisure med kort hår med raffineret pandebånd

kort hår pandebånd, to omgange med sølvfarvede metalelementer, firkantet kvinde bryllup frisure, kjole med brede stropper i gennemsigtig tyl

Et tilbehør inspireret af 1930’ernes mode

bryllup frisure, bryllup frisure idé, bryllup frisure til kort hår, 30'erne stil ceremoni, kort hår pandebånd med hvide fjer og broche rigt dekoreret med store hvide perler

Bølgende effekter på en firkant

bryllup frisure til kort hår, bryllup gæst frisure, bryllup bolle, bølget hår bag, draperet gardin effekt, elegant frisure til stilfuldt bryllup

Et tyndt og skinnende hovedbånd

brun bob, bryllupsgæstfrisure, bohemisk bryllupsfrisure, kort bryllupshårfrisure, kort hårbånd i bronzefarvet organzastof med bronzefarvede stenblomster

Blå blomster for at forstærke brudens blå øjne

bryllup frisure kort hår, bryllup gæst frisure, lang bob, blonde højdepunkter, stor krone af blomster i kongeblå, boheme bryllup frisure

Et firkantet snit med en tiara i hvide organza blomster

brud på catwalksne, kort hårbånd med små hvide stofblomster, lang bob, gennemsigtige skuldre og ærmer med små prikker i Swarovski -sten

En meget rig blomsterkrone, med røde blomster. Rød symboliserer liv og lidenskab 

bryllup frisure, bryllup frisure idé, boheme bryllup frisure, kort bryllup frisure, røde georginer blomsterkrone, bryllup gæst frisure

Et slør strøet med små skinnende sten

brud med meget kort nisse, hår dækket med hvidt slør med kanter dækket med små hvide perler, bryllup frisure ideer, bryllup frisure til kort hår

Små detaljer ændrer alt

bryllup frisure kort hår, bryllup fletning frisure, naturligt krøllet afro hår, pandebånd slidt sidelæns i hvide perler, bryllup gæst frisure

Sådan flettes dit korte hår:

Smukke blonde lokker og en blomstrende bob

kort hår bryllup frisure, brude frisure, blomst krone med røde og gule felt blomster, boheme bryllup frisure

Et romantisk look

boheme bryllup frisure, kort bryllup frisure, blomst og blad krone, kort frisure til bryllup

En perfekt nisse, uden dekorationer

nisse med blonde højdepunkter, asymmetriske pandehår, kort bryllupsfrisure, klassisk atmosfære, raffineret hvid blondekjole

En kop garneret med en stor hvid rose – en enkel og meget elegant dekoration

brud med firkantet snit, stor blomst i hvidt stof, sideskilning, lysbølger på siderne, naturlig make-up, øjenbryn lidt skitseret i hasselnød blyant, bryllup frisure til kort hår

Bryllupsfrisurer til kort hår

bob på naturligt krøllet sort hår, dekoration til hvidt tiarahår, bryllupsfrisure, formel ceremoni, bryllupsfrisure til kort hår

Overdådige blonde krøller

kort haircut, idé til bryllupsfrisure, boheme bryllupsfrisure, drengeagtig haircut, platinfarvning, krøller i form af spiraler

brud og brudgom siger ja foran en bue med røde og lyserøde roser, kort hår bryllup frisure, brude tiara i blomster og blade

En brud i boheme stil

boheme bryllup frisure, kort bryllup frisure, hvidt stof blomst krone, bryllup gæst frisure, kastanje firkant

Hvilken elegance!

bryllup frisure, bryllup fletning frisure, boheme bryllup frisure, cremefarvede blomster og grønne blade, firkantet på forskellige niveauer

Den samme frisure, med et hvidt slør

bryllup frisure med kort hår, boheme bryllup frisure, gennemsigtigt hvidt slør, dekoreret i bunden med hvide blomster, firkantet skåret med bølger, blonde og mørkere højdepunkter

At dække håret med hvid blonder er en meget original idé

hvid blonderchaperon med store mønstre, bryllupsfrisure til kort hår, brudlook i totalt hvidt, alt i raffineret blonder med arabesk mønstre

En sej fletning til et bohemske bryllup

bryllup frisure til kort hår, blond firkantet bølget bryllup frisure frisure omkring hovedet, holdt tilbage med en farvet bronze elastik, kort hår pandebånd med små dråber og blomster

Kort hår er også sexet

kort skåret kvinde, mørkt brunt hår, pandehår med tilspidsede lokker, idé til bryllupsfrisure, nisse, brud med hvid stropløs kjole

1930’ernes stil hår

brude frisure, bryllup frisure kort hår, bølget bob, mørkt hår, kort hår hvid blonder hovedbånd med fjer og hvide perler

En tiara med perler, toppet med et hvidt slør

bryllup frisure idé, boheme bryllup frisure, kort hår bryllup frisure, tiara i metalliske blomster bronze farve med zirkoner, langt hvidt slør

En stor hvid fjer og skinnende sten til at dekorere håret  

bryllup frisure kort hår, stor hvid fjer prydet med hvide sten placeret sidelæns på hovedet, meget kort klipning

Et diadem med laurbærblade

bryllup frisure idé, boheme bryllup frisure, kort bryllup frisure, gul metal pandebånd dekoreret med et stort laurbærblad

Det hvide slør med den store sløjfe i satin, prydet med fjer – et unikt tilbehør!  

kort hår bryllup frisure, kort hår pandebånd, tiara med en stor satin hvid stof sløjfe, hvid fishnet slør

En luft af uskyld …

blomsterkrone af grene, meget kort hår, bryllupsfrisure til kvinder, bryllupsfrisure til kort hår, bryllupsfrisure, bryllupsgæstfrisure

Et blondebånd med et mini hvidt slør

bryllup frisure til kort hår, bryllup frisure, bryllup frisure idé, kort hår pandebånd i tyk hvid blonder, mini fishnet slør størrelse stor

I bucolic stil

bryllup frisure, kort hår bryllup frisure, bordeaux farvet firkant med små Swarovski sten tilbehør, barok stil øreringe

Et meget raffineret tilbehør til håret 

hår prydet med et hovedbånd kort hår, bryllupsfrisure til kvinder, hovedbånd i små blomster med zirkoner, romantisk brud

Et slør, der dækker øjnene, holdt på plads af en tiara prydet med en mousserende fleur-de-lis

nisse med afrundet effekt på nakken, hals med tilspidsede låse, tiara med stor arabesk i sølvfarve, slør på øjnene, bryllupsfrisure til kort hår

Et organza pandebånd, dekoreret med små skinnende selvklæbende blomster, som du selv kan lave

bryllup frisure til kort hår, bryllup frisure, bryllup gæst frisure, boheme bryllup frisure, pandebånd i elfenben farve organza stof

Tilbehør i retrostil er trendy og meget romantisk

bryllup frisure, kort hår pandebånd i vintage stil med sarte kæder, der går ned på den ene side af ansigtet, kastanje firkantet, bryllup frisure idé

To tykke fletninger holdt bag af en guldmetalspænde med perler og små sten

lang blond bob, bryllup frisure, bryllup fletning frisure, bryllup frisure idé, boheme bryllup frisure bundet bagfra med en lang gul metal barrette med blomster med små hvide perler, skinnende hår tilbehør

En tiara med store hvide stofblomster 

bryllup frisure til kvinder, kort hår pandebånd, fin hvid tiara med store stof blomster på det, slør dækker ansigtet til enden af ​​næsen

En meget genvej, ikke tilbehør. Ørene er prydet med skinnende øreringe 

boheme bryllup frisure, kvinde bryllup frisure ikke-accessorized hår, hvide sten øreringe, oval medaljon gul kæde

En tofarvet nisse, med bølget sidebånd

bryllup frisure, bryllup gæst frisure, nisse i to mørkebrune farver og platin højdepunkter, med platin frynser og øvre del af kraniet i form af en stor bølge

Et raffineret hårtilbehør og øreringe i vintage stil

kort bryllup frisure, bryllup frisure, hvid blomst tilbehør med små hvide perler, nisse mørke lokker

Blomstermønstrene i hårtilbehøret gentages på øreringene

meget kort hårklippet, hårtilbehørsstang med blomster i sølvfarvede slid sidelæns, med bittesmå perler og små mousserende sten

Her er nogle andre gode ideer til en bryllupsfrisure til kort hår:

bryllup frisure, bryllup frisure til kort hår, hvidt slør indeholdt i en skinnende barrette med firkantede mønstre, nisse skåret med brune nuancer, bryllup gæst frisure

bryllup frisure idé, vintage bryllup frisure, 30'erne, glamourøst og sensuelt look, to små barretes dækket med hvide sten placeret på siden, to lange sølv øreringe rører ved skuldrene

bryllup frisure, boheme bryllup frisure, kort bryllup frisure, krøllet bob, mørkt hår, hvid blomst tyl tiara

bryllup frisure, boheme bryllup frisure, kort bryllup frisure, blond nisse med pjusket effekt pandehår, hvid blonde kjole med skuldre og ren udskæring

ombre bob, blonde højdepunkter på mørk baggrund, brude frisure, bryllup gæst frisure, boheme bryllup frisure, kvinde bryllup frisure

bryllup frisure kort hår, bryllup frisure, bryllup gæst frisure, boheme bryllup frisure, brud med bob med bølget ender

bryllup frisure, barberet hoved, hvidt slør og stor hvid blomst med stor hvid fjer, hvide perleøreringe, elfenben blonde kjole med elfenben organza halsudskæring

kort hår pandebånd, bryllup kvinde frisure, bryllup gæst frisure, boheme bryllup frisure, afro kvinde med naturligt krøllet bob cut, hvid tiara

bryllup frisure til kort hår, bryllup gæst frisure, boheme bryllup frisure, effekter af bølgende klitter, doe øjne, røgfyldte øjne, læber med lyserød glans

bryllup frisure til kort hår, kort og blond bob, asymmetrisk snit, bryllup frisure, sexet look, stropløs kjole med bare skuldre, tiara med slør i metallisk lysegrå

retro -snit, sideskille med stærkt bølgede ender, brud med øjne i sort blyant med nøgne læber, kort bryllupsfrisure

kort hår pandebånd, bryllup frisure til kvinder, bryllup frisure, bryllup frisure ideer til kort hår og længere hår

kort hår pandebånd i guldmetal i retrostil, blondekjole i elfenben farve, bryllup frisure til kvinder, bryllup frisure

kort haircut, bryllup frisure til kort hår, stort stof blomst dekoration, bryllup frisure idé, bølger på siden med siden skille

bryllup frisure, bryllup fletning frisure, bryllup frisure idé, kort bryllup frisure, bryllup kvinde frisure, kort hår pandebånd i turkisblå farve

hvid tiara med tre hvide blomster i stof med perler, bryllup frisure idé, bryllup frisure til kort hår, bølget firkant

kort hår bryllup frisure, kort hår pandebånd, tiara i guld farve, bladmønstre, elementer med skinnende finish

bryllup gæst frisure, kort hår pandebånd i sølvfarvet organza stof, prikket med små skinnende hvide sten, edderkoppespind effekt

firkantet med blonde højdepunkter med stor ferskenfarvet rose i håret, elegant enkelt, bryllupsfrisure kort hår, bryllupsfrisure

bob klippet i blond farve, bryllupsfrisure kort hår, tiara i bronzefarve med tre store stjerner i bronzet stof med hvide sten

bryllup frisure idé, bryllup gæst frisure, felt blomst tiara med barrettes på begge sider, bryllup frisure til kort hår

firkantet klip på meget tykt afrohår, bryllupsfrisure kort hår, bryllupsfrisure, bryllupsgæstfrisure, feminint look

Asymmetrisk snit uden tilbehør

bryllup gæst frisure, bryllup frisure idé, asymmetrisk bob, sideskillelse, bryllup frisure, bryllup frisure til kvinder, kvinde med hvid kjole med tynde stropper med pastelblå bælte dækket med pailletter

bryllup frisure, bryllup frisure idé, forårsblomsterkrone, langt blondt firkantet snit, boheme bryllup frisure, udendørs ceremoni