Dekoratív LED reflektor: stílus és megtakarítás

A meleg csúcsok és a sajnálatos aszály ellenére, amelyek veszélyeztethetik a nyári időszakban, a kert továbbra is a pihenés, a jó idő és a vendégek közötti találkozók birodalma. A szabadtéri terek vagy teraszok boldog tulajdonosai gyorsan látják magukat a világ középpontjává válni, amikor az első napsütéses napok megjelennek. Grillezés, “aperitif” vagy egyszerű napozás, a kültéri négyzetméter hirtelen az érdeklődés inflációjának áldozatává válik éjjel -nappal a dekoratív LED -es kivetítőnek köszönhetően.

Dekoratív LED reflektor: világítsa meg teraszait és útjait alacsonyabb költséggel

a dekoratív LED -es fényszóró lehetővé teszi kertjének alacsonyabb költséggel történő megvilágítását

A nyári időszakban kialakított relaxációs terület mellett a kert egész évben ragyog. A karbantartás sok gondosságot igényel, kezdve a gyomlálástól, a fűnyírástól, a sövénynyírástól vagy az olyan lényeges fejlesztéstől, mint a kemény terasz telepítése, majd a rendszeres karbantartás. A zöld kezű tulajdonosok értékes kertjükből zöldségkertet is fejlesztenek, ami odafigyelést, türelmet és még szenvedélyt is igényel..

Az otthoni gondozáshoz hasonlóan a szabadban is egyre több inspiráció merül fel. Sokan már nem elégednek meg a gyepfolttal, de most olyan kinézetet és építészetet szeretnének adni kertjüknek, amely megfelel az üdülőknek okozott örömöknek. Akár a japán, a francia, akár az angolszász trendet követi, az azt alkotó bútorok és növényvilág ugyanolyan fontossá válnak, mint a nappali bútorainak vagy díszítőelemeinek megválasztása. Ezután egy bizonyos fafajtát ültetünk oda, díszített és virágos ösvényt rajzolunk, a terasz környezetbarátabb és a lugas designosabb..

A dekoráció iránti szenvedély, amelyet az utóbbi években továbbra is demokratizáltak a magánszemélyek körében, ezért úgy tűnik, már nem csak az étkezőre korlátozódik, hanem kezd átterjedni a külsőre. Most is büszkék akarunk lenni a kertünkre. A korábban a tájépítőknek és a tereprendezési szakembereknek fenntartott kert építészete most hozzáférhetőbb, köszönhetően a különböző szállítók kínálatának, de az Archzine tanácsának is..

A LED -technológia a dekoratív LED -es fényszóróval exportálja megtakarításait

A dekoratív LED -es kivetítőnek és a különböző típusú LED -es lámpáknak köszönhetően a kert megvilágítása gazdaságosabbá válik

Napközben nagyra értékelik, a kertnek is el kell csábítania, amikor a nap eltűnik. Ehhez a világítás kulcsfontosságú szerepet játszik az elrendezés szépségének kiemelésében, de abban is, hogy kényelmesen megteremtse a kényelmet hosszú estéken, jóval alkonyat után. Akár a kijárat felé vezető feljáró megvilágítására, akár a vendégeket fogadó teraszra használják, a dekoratív LED kerti kivetítő elengedhetetlen a praktikum, az esztétika és a gazdaságosság szempontjából. Valóban, a ledes világítás Az elmúlt évtizedben a világítás új szabványaként bizonyították magukat. Fokozatosan felváltva az elöregedett, energiaigényes és ma már tiltott izzólámpákat, majd a kompakt fénycsöveket, a LED technológia kiemelkedik elődei közül azzal, hogy akár tízszeresére csökkenti a fogyasztást, és akár több tucat órás élettartamot is.

A LED izzó akár 10 -szer kevesebbet fogyaszt, mint a régi izzólámpa

A LED -es lámpák akár 10 -szer kevesebbet fogyasztanak, mint a régebbi izzók

Kezdetben luxusterméknek tekintik eladási ára miatt, amely jelentős beruházást jelenthet a ház általános berendezései esetében, a LED -es izzó azóta demokratizálódott, és ennek következtében az árai évről évre csökkennek. A korábbi kompakt fénycsövekkel ellentétben a bekapcsolást követően a fénykibocsátó dióda általában 400 és 800 lumen közötti fényerőt biztosít, 6-12 wattos fogyasztásig, vagy ismét a tizede régi túlmelegedő lámpáink..

Mivel az energiamegtakarítás a legfontosabb, a berendezésválasztásnak alkalmazkodnia kell a helyzet igényeihez. A megtakarítások és a környezet tiszteletben tartása azonban már nem összeegyeztethetetlen az esztétikával, és a forgalmazók most olyan világítási termékeket kínálnak, mint például a dekoratív LED -es kivetítő, amely örömet okoz a pénztárcának és a szabadtéri helyiségeknek..

A LED technológiának köszönhetően a külső világítás gazdaságosabb

Különböző típusú fényszórók és LED -es lámpák vannak a kertben, sétányokon és teraszokon