Vurdering av innebygde kjøleskap

Ettersom kjøleskapet er en uerstattelig del av kjøkkeninnredningen, kan det ta mye plass. Dette er spesielt problematisk hvis det er nødvendig å sikre lagring av en stor mengde mat og retter, og leiligheten eller kjøkkenet ikke er forskjellig i store dimensjoner.. Det er i disse situasjonene at den innebygde modellen blir det beste valget..

7 bilder

Fordeler og ulemper

Sammenlignet med standard kjølekamre har disse modellene en rekke fordeler.. Det er de som tar hensyn til i utgangspunktet:

 • Evnen til å oppnå et mye større volum på grunn av den særegne designen;
 • Stort utvalg av dimensjoner og forhold mellom dimensjonene til kamrene;
 • På grunn av det faktum at side- og bakveggene til slike modeller er dypere, blir det lagt stor vekt på døren. Derfor er utformingen av slike kjøleskap noen ganger imponerende. Det vil ikke være vanskelig å velge alternativet som passer perfekt inn i interiøret ditt;
 • Denne teknikken lager nesten ingen støy., i motsetning til standard kjøleskap;
 • Kompakthet Dette er det viktigste kjennetegnet ved innebygd teknologi. Fryseren og det generelle kammeret kan være ganske omfangsrike, men kjøleskapet i seg selv tar praktisk talt ikke plass på kjøkkenet. Den eneste delen du må samhandle med er døren “sydd” inn i veggen. Denne løsningen er best egnet for eiere av studioleiligheter eller andre små boliger..

8 bilder

Selvfølgelig er det også verdt å trekke frem noen av ulempene.. De er en konsekvens av slik kompakthet, forårsaker ikke store ulemper, men de bør tas i betraktning når du velger slike utstyrsmodeller:

 • Vanskeligheter med installasjon og montering. Alle innebygde apparater krever en spesiell tilnærming til installasjon. Uten erfaring er det nesten umulig å takle dette på egen hånd. Det er best å betale ekstra for arbeidet til spesialhåndverkere;
 • Kjøleskapet må ikke installeres i hver leilighet. Mange faktorer spiller en rolle, for eksempel utformingen av kjøkkenet, tilstedeværelsen av en nisje i veggen, eller i det minste muligheten for at det dannes. Enklere i denne forbindelse, horisontale modeller som kan bygges inn i benkeplaten;
 • Det kan være noen ulemper ved renovering eller endring av oppsettet. Det innebygde kjøleskapet kan ikke flyttes lett, siden ytterligere demontering må utføres. Derfor er det verdt å velge en modell for kvalitet og pålitelighet;

Hvordan velge den rette

Det er lett å forstå at reparasjon eller utskifting av innebygde apparater er mye vanskeligere. Derfor, når du velger en lignende modell av kjøleskap, bør du være så forsiktig som mulig, siden besparelser på grunn av kvalitet ganske enkelt er uakseptable i dette tilfellet.. Når du velger, må du ta hensyn til følgende parametere:

 • Karosseri og dørmateriale;
 • Kvaliteten på elektronikken inne i kjøleskapet;
 • Samlet volum;
 • Dimensjoner og sideforhold. Det er spesielt viktig å vurdere om kjøleskapet skal monteres inne i benken;
 • Full automatisk avrimingsevne;
 • Vær også oppmerksom på festing av dørene, da denne delen av kjøleskapet vil spille den viktigste rollen for bekvemmeligheten av driften;

7 bilder

Et utvalg populære modeller

I dag er utvalget av husholdningsapparater fantastisk. Det er ganske mange forskjellige modeller av kjøleskap, som skiller seg fra hverandre etter produsent, verdi for pengene, funksjonalitet, generelt utseende og design.. Det er ganske vanskelig å finne noe universelt, så vi har utarbeidet en vurdering av innebygde kjøleskap, som bare moderne og relevante modeller ble valgt for..

Electrolux ENN93153AW – en praktisk kombinert modell av et vertikalt kjøleskap, som har standard rom, samt en fryser plassert nederst. Det totale volumet er 292 liter, hvorav 64 er en fryser, noe som er ganske mye for et så kompakt kjøleskap..

Det er verdt å merke seg de rent tekniske fordelene. Kjølekapasiteten er høy i et absolutt støyfritt miljø. “No-frost” -systemet tilbys, som forhindrer dannelse av is, og gir også full automatisk dryppavriming av alle rom, noe som er veldig viktig for et innebygd kjøleskap.

Temperaturkontroll er elektronisk justert. Toppen av døren har en ergonomisk digital skjerm. Vi kan si at denne teknikken er et eksempel på en klassisk pålitelig italiensk teknikk, og den kan betraktes som det mest optimale valget.. Av manglene kan bare en relativt høy pris noteres..

Liebherr UIK 1424-23 – liten “horisontal” versjon av kjøleskapet, som ser litt villedende ut, siden volumet er ganske stort og utgjør 115 liter. Samtidig lar parametrene til kjøleskapet deg montere det i benken..

Et slikt kjøleskap er relativt billig, og kapasiteten er tilstrekkelig selv for et stort antall produkter. Hovedkammeret er utstyrt med et automatisk avrimingssystem, men fryseren må ryddes opp manuelt, noe som er en liten ulempe med denne modellen.

Praktiske ergonomiske elektroniske kontroller er også inkludert. Døren lukkes mykt og tett, noe som sammen med karosserimateriale av høy kvalitet sikrer produktets sikkerhet i 23 timer etter strømbrudd. Et utmerket valg for små leiligheter.

Hansa BK3167.3 – en annen vertikal modell i mellompriskategorien, som kan betraktes som det beste budsjettvalget for en studioleilighet. Den skiller seg ut i ganske imponerende volumer: 170 liter – et vanlig kammer og 90 liter – et fryserom. Anmeldelsene merker spesielt positivt kraften i fryseren..

Takket være inverterkompressoren, som har god effekt, er det praktisk talt ingen støy fra drift av utstyr. Når strømmen slås av, vil temperaturen holdes i 11-12 timer. Avriming automatisk for hovedrommet, og manuell for fryseren.

Temperaturkontroll er mekanisk, noe som er ganske enkelt og pålitelig når det gjelder innebygde kjøleskap. Innvendige hyller er laget av frostet glass og belysning leveres av standard LED -lamper.

Anmeldelser

Når du velger et kjøleskap for et hjem med liten plass til et kjøkken, vurderes innebygde modeller først. Anmeldelser av modellene ovenfor er vanligvis positive.

Først og fremst er det en nesten fullstendig lydløs drift av kompressoren, i tillegg til effektiv kjøling av produkter.. Ethvert selskap som produserer innebygde kjøleskap fokuserer på elektronisk “fylling” slik at det ikke krever hyppig utskifting, derfor er avbrudd i arbeid og sammenbrudd ekstremt sjeldne.

Selvfølgelig er den viktigste fordelen med slike kjøleskap praktisk.. Et stort utvalg av stil og design lar deg enkelt passe teknikken inn i det omkringliggende interiøret, og kompaktiteten frigjør ekstra plass.

10 bilder

Når du velger et slikt kjøleskap, er det verdt å være spesielt oppmerksom på å vurdere volumet, siden det kan være noe begrenset i forhold til standardmodeller. Likevel er de fleste moderne alternativer lett egnet selv for en stor familie..