Vurdering av de beste saftpresserne

Skruemaskinen er ideell for både frukt og grønnsaker, men det store utvalget og det store utvalget av forskjellige modeller kompliserer ofte utvelgelsesprosessen. Derfor anbefaler eksperter å kjøpe en juicer, guidet av vurderingen av de beste posisjonene.

Fordeler og ulemper

Sunn livsstil fans og elskere av naturlig juice vil absolutt ta en titt på rangeringen av de beste produktene. Skruemaskinen har en “kald” pressing, som ikke lar enheten varme opp og bevarer smaken og nyttige egenskapene til saften perfekt. Takket være denne funksjonen kan drikken kalles live eller “fersk”.

En sterk snegl er en sterk roterende aksel som gjør det meste av klemarbeidet, og selve prosessen ligner funksjonaliteten til en konvensjonell kjøttkvern. Produktene som kommer inn i fôrhalsen, knuses av en roterende skrue, og deretter blir den ferdige saften ekstrahert. Deretter presses den resulterende massen sammen med massen flere ganger av sneglen. Ved hjelp av silikonbørster sendes det resulterende produktet gjennom en spesiell kanal til saftoppsamleren, og unødvendige rester faller ned i et annet rom..

7 bilder

Denne typen spinning har sine egne fordeler, for eksempel:

 • Høy ytelse. Koeffisienten for minstespinn er 75%, noe som er nesten dobbelt så mye som en sentrifugalmaskin kan tillate, mens det praktisk talt ikke er avfall, og restene kommer nesten tørre ut.
 • Konsistensen til den ekstraherte drikken er homogen, uten delaminering.
 • Økonomisk energiforbruk. Kraftige motorer gir ikke mening for denne typen, siden skruens rotasjonshastighet bare er 40-80 o / min. Det vil si at motoreffekten ikke overstiger 200 W, noe som fører til mye lavere strømforbruk..
 • En rekke valg. Skruemaskinen er lett i stand til å male produkter av hardhet og mykhet. For eksempel vil veldig harde grønnsaker, frukt eller myke bær bli behandlet med samme kvalitet, og tvillingskruejuicer kan til og med trekke ut olje fra frøene..
 • Stillhet. Lav hastighet gjør at enheten kan fungere på et nivå på mindre enn 50 dB, i modeller av høy kvalitet er støytallet til og med omtrent 30 dB, så prosessen med å presse juice vil bare være en glede.

I tillegg til alle de positive egenskapene har skruejuicere imidlertid noen ulemper:

 • Utvalg av produkter. På grunn av særegenhetene ved operasjonen av sneglen, er det umulig å bruke en bred mottakerhals, for eksempel for å presse juice fra et helt stort eple, det må først kuttes i flere deler.
 • Varigheten av prosessen. Den komplekse og intrikate strukturen øker varigheten av klemmeprosessen betydelig, sammenlignet med sentrifugalalternativet.
 • Begrenset arbeidstid. Etter en halv times kontinuerlig drift i kopier av høy kvalitet, på grunn av motoroppvarming, aktiveres en blokkerende termostat i enheten, som beskytter enheten mot overoppheting og påfølgende sammenbrudd.

Visninger

Auger juicers er klassifisert i følgende typer:

 • Håndbok. Den er ganske lik en vanlig kjøttkvern. Designet er så enkelt og vanlig at noen mennesker til og med kjøper et spesielt tilbehør for å gjøre en kjøttkvern til en juicer. Dette tar imidlertid mye tid og krefter, og selve resultatet overstiger ikke høye forventninger..

 • Horisontal. Utad ligner den veldig mye en elektrisk kjøttkvern. Finhakkede produkter sendes til et spesielt rom, og partikler av stoffer som er igjen i enheten må skyves i tillegg. Slike modeller er egnet for å male kaffebønner, frokostblandinger og krydder, samt for å lage kjøttdeig, potetmos og pasta. Mat som er for myk, for eksempel bær og frukt, moses umiddelbart under påvirkning av disse enhetene..

7 bilder

 • Dobbel skrue. Den har en enklere struktur. Andelen oppnådd juice er maksimalt 95% av produktet som brukes.

 • Vertikal. Den har maksimal kompakthet og skånsom spinning, noe som gjør prosessen så produktiv som mulig. Den brede munnen eliminerer behovet for å hakke mat. For eksempel, for å få juice fra et eple, trenger du bare å kutte det i to. En slik modell vil passe perfekt inn i interiøret på ethvert kjøkken, og den er også enkel å rengjøre..

Valgte funksjoner

Skruemaskiner kan male grønnsaker, frukt og bær av hvilken som helst mykhet og hardhet. Slike enheter skiller seg fra andre typer husholdningsapparater ved at motoreffekten ikke spiller en stor rolle i dem, for ved å øke effekten kan du bare øke hastigheten på sentrifugeringsprosedyren. Materialet i sneglen betyr mer enn kraften. Skruekomponenten i rimelige modeller er aluminium..

Analoger laget av stål og støpejern er mye mer pålitelige, men plast av høy kvalitet er fortsatt et vinn-vinn-alternativ, som har høy styrke og lar deg bevare smaken og kvaliteten på drikken..

Hvis vi snakker om kvaliteten på klemmemasken, er det best å velge holdbart og lettstelt rustfritt stål..

Toppmodeller

Takket være bevaring av smak og fordelaktige næringsstoffer, kan skruesaftpressere betraktes som de beste, som det fremgår av mange brukeranmeldelser. Rotasjonshastigheten til skrueakselen er ganske lav, og derfor er saften i motsetning til sentrifugalmodeller ikke utsatt for oppvarming og oksidasjon. Denne funksjonen lar deg bevare egenskapene til det ferdige produktet i lengre tid..

Omsorg for enheten er like enkelt som å montere og demontere, og støydempende funksjon for de fleste enheter blir notert av mange forbrukere som et klart pluss..

Langt spinn og smal nakke er de viktigste ulempene med disse enhetene, på grunn av hvilke produktene krever forhåndssliping, noe som bremser og delvis kompliserer prosedyren for å lage en drink. Følgende liste gir en oversikt over saftpresserne, som er blant de 10 beste og etterspurte på forbrukermarkedet..

Binatone JE-8000

Et særtrekk er en unik, original design og muligheten til å presse noen produkter, og tilstedeværelsen av to filtre lar deg presse juice med eller uten fruktkjøtt, avhengig av dine preferanser. Den kan trygt brukes både til grønnsaker og frukt, spesielt ideell for tomater, siden saften fra dem har en spesielt rik smak. Holdbarheten til enheten er sikret med sklisikre føtter. Filteret kan rengjøres med den spesielle børsten som følger med settet, akkurat som beholderne for juice og rester. Det motsatte vil hjelpe deg med å oppnå maksimal spinn, og den magnetiske låsen gjør det enkelt å montere og lukke armaturet.

En pålitelig motor og lang sikt med kontinuerlig funksjonalitet er et viktig trekk ved denne modellen, og et høyt støydemping gjør betjeningen praktisk og hyggelig. Blanding av smaker forhindres ved automatisk vask, og den langsomme sentrifugeringen tillater ikke at saften mister næringsverdien.

Redmond RJ-M920S

Den har et metallhus og tilhører Eco Tritan -serien. Tritan er en meget slitesterk, transparent matpolymer, som er en miljøvennlig plasttype som består av deler som beholdere for oppsamling av juice, avfall og selve bollen. Ifølge polymerutviklerne selv er tritan et motstandsdyktig materiale som ikke absorberer lukt og ikke etterlater seg merker..

Høyden og den relativt smale bredden gjør modellen veldig kompakt. To glass for det resulterende produktet og rester vil imidlertid kreve ekstra plass..

Utseendet er veldig elegant og luksuriøst på grunn av formen, så vel som farger – metall og svart plast. En roterende snegl deltar i selve ekstraksjonen, legger press på deler av produktene og sender dem deretter til filteret, hvorfra den ferdige saften slippes ut. Enheten er beskyttet mot feil montering av en arbeidsindikator på toppanelet på saken, som fungerer som et signal for korrekt installasjon av alle delene. Utseendet på indikatorlisten betyr at enheten er klar til bruk. Knapp på baksiden av karosseripanelet aktiverer maskinen og regulerer driften.

Kiffort KT-1102

Takket være sin unike design ser enheten ganske moderne ut og kan være en fantastisk dekorasjon på kjøkkenet. Et tastetrykk er nok til å slå maskinen på, av eller bakover når komponenter setter seg fast i mekanismene. For å mestre enheten trenger du ikke å se bruksanvisningen, men når du først blir kjent med juicemaskinen, er det bedre å ikke ignorere den..

Enheten produserer et minimum av støy. I utgangspunktet er denne støyreduksjonen fordelene med stabile ben, utstyrt med spesielle sugekopper..

I tillegg varmes ikke den ferdige juicen opp, noe som gjør å drikke den spesielt hyggelig. Blant de generelle fordelene er høy kvalitet, elegant design, praktisk montering, samt en forståelig og lettlest bruksanvisning. Imidlertid gjør en litt tregere arbeidsflyt maskinen uegnet for bruk i matservering eller kontormiljøer. Men for hjemmet er en slik juicer bare perfekt..

Bork S600

Stille, nøyaktig og raskt produserer fruktmasse nektar fra forskjellige frukter og bær. Denne modellen regnes som den beste for tilberedning av standard tomatjuice eller hyggelige, møre bærnektarer. Ernæringsfiber er en av hovedingrediensene i drikkene som er oppnådd med denne enheten..

For det meste, ved hjelp av en juicepresse, kan du trekke ut juice fra myke bær, og den er også ganske egnet for å male hardere frukt, forskjellige nøtter og urter..

God støyabsorbering, lavt energiforbruk og effektiviteten av prosedyren tilbys takket være en nyskapende elektrisk motor som kjører med lav hastighet. Sterk Ultem -plast er en garanti for holdbarheten til enheten selv ved svært hyppig bruk. Enkel montering, demontering og vedlikehold er de utvilsomme fordelene med denne juiceren..

Se nedenfor for mer informasjon.

Zigmund Shtain ESJ-767

Stilig og vakkert utseende er bare en av de mange fordelene med denne modellen. Enheten bruker en liten mengde energi på 150 W, har omvendt og to hastighetsmoduser, som hver velges ved å trykke på den gummierte knappen på håndtaket. Et spesielt filter lar deg produsere ikke bare juice, men også puré.

I tillegg har maskinen funksjonen til å vaske seg selv og fjerne fruktkjøttet i en beholder med en kapasitet på 1,25 liter, i tillegg kommer restene veldig tørre ut.

En annen fordel med denne enheten er dens høye produktivitet: på en halv time kan du enkelt presse ut en ganske stor mengde juice fra et stort utvalg produkter, det være seg appelsinskiver eller et halvt eple. Den kompakte monteringen og tilstedeværelsen av et spesielt håndtak gjør det enkelt å bære enheten, og den relativt lave prisen vil glede de fleste kjøpere..

VES 300S

Stil, 700 W effekt, høy effektivitet opptil 75%, normal og turbodrift og fantastisk brukervennlighet er de viktigste fordelene med sentrifugeringsmaskinen. Den brede halsen lar deg presse juice fra hele store frukter uten nødvendigvis å dele dem i deler, samtidig som du beholder ernæringsegenskapene til den ferdige drikken. Materialer av høy kvalitet garanterer produktets lange levetid, og den elegante og solide designen gjør at enheten kan harmonisere perfekt med enhver type interiør.

En slik enhet vil være en gave fra eierne av private hus på hvilke områder frukt og grønnsaker dyrkes..

Hurom HU-700

Innovative forbedringer har klart å øke enhetens effektivitet med 30%. Lav omsetning lar deg presse saften forsiktig uten å miste de fordelaktige egenskapene til drikken, og materialer av høy kvalitet gjør enheten pålitelig, holdbar og garanterer også lang levetid.

Når det gjelder sitrusfrukter, anbefales det å skrelle dem på forhånd, og det er bedre å kutte store frukter i biter. T

Juicepressen presser perfekt grønnsaker og frukt. Denne typen utstyr har også et lavt elektrisk forbruk, siden effekten bare er 150 W.

Philips HR 1897/30

Åpner fruktceller for å trekke ut mer juice, det være seg harde grønnsaker, myke sitrusfrukter eller tropiske frukter. Siden det ikke er noe filter, bør delene skylles i et minutt. Det er to filtre for å regulere mengden masse. Tilstrekkelig små dimensjoner hjelper enheten til å passe godt inn i det indre av nesten ethvert, selv det minste kjøkkenet.

Montering og rengjøring utføres så raskt som mulig, og den stille motoren sløser ikke med mye energi.

Oursson JM 7002 / RD

Takket være den brede fôringsåpningen trenger ikke store frukter å bli hakket. En lav sentrifugehastighet og en kraftig skrue lar deg trekke ut maksimal mengde drikke fra forskjellige produkter uten å miste smak og nyttige egenskaper.

I tillegg har maskinen så viktige fordeler sammenlignet med sentrifugale juicere, for eksempel lavt støynivå og renslighet under drift, fordi dråper ikke spruter på bordet..

Vitek VT-1602

Presspressingen er sterk nok til å håndtere selv så harde produkter som nøtter og nåler, og sakte rotasjon av skruen beholder all smak og næringsstoffer. Rester under drift sendes til en beholder som er spesielt designet for dem. Den elektriske motoren, beskyttet mot overoppheting, skaper praktisk talt ikke støy, men hvert 30. minutt skal utstyret slås av og ta en pause. Bare et enkelt tastetrykk vil være nok til å fjerne boret fra avfall, hvoretter den tomme skruen er klar til bruk igjen.

Juicemaskinen er utstyrt med to romslige beholdere, og har også en veldig lakonisk og original design.