Tyske kjøkkenkraner

Tyske kjøkkenkraner har lenge erobret det innenlandske sanitetsutstyrsmarkedet. Produkter fra Tyskland har alltid vært kjent for kvalitet og pålitelighet, og dette produktet er intet unntak..

Fordeler

En kjøkkenkran har to hovedfunksjoner:

  1. levere vann;
  2. regulere temperaturen hennes.

Du vil ikke lide av trykkfall, kranene vil utjevne det så mye som mulig.

Glem hvordan det er å brenne hendene. De regulerer temperaturen perfekt.

I tillegg har dette produktet et utmerket utseende. Du kan velge dem for ethvert interiør, fra retrostil til moderne og teknologisk hi-tech.

Visninger

Kjøkkenkraner, inkludert tyske, har tre typer åpninger:

  1. to-ventil;
  2. enkeltspak;
  3. sensorisk.

To-ventil blandere har to lam, og tilførselen av kaldt og varmt vann utføres separat.

Enhåndtak har en bryter, som regulerer trykket i vannforsyningen, så vel som temperaturen. Kraner med én hånd er veldig praktiske, spesielt for kjøkkenet, siden du kan åpne vannforsyningen selv om du er opptatt med oppvask. Men det er ikke veldig egnet for rom innredet i landlig, Provence eller klassisk stil..

Sensorer har ikke manuelle brytere. De har en infrarød sensor, og de slår på vannet når du tar hendene under springen. Vanntemperaturen er forhåndsinnstilt med en spesiell spak. Den monteres enten på selve kranen eller på vasken.

Tut

De har også forskjellige tutformer..

Kranens gander kan være lav, høy, av forskjellige geometriske former, inkludert de med skarpe hjørner.

Nylig er tuter med uttrekkbar dusj veldig populære. De kan enkelt hjelpe deg med å fylle store beholdere med vann, vaske myke bær uten å skade dem. Denne typen kraner er veldig praktisk for vasker med flere boller..

Det er bra hvis kjøkkenkranen din har tilleggsfunksjoner, og tyske produsenter har tatt hensyn til dette. Mange selskaper produserer dem, for eksempel utstyrt med et vannfilter, som lar deg få det reneste filtrerte vannet ved utløpet, nyttig for kroppen din. Tuten til slike blandere har en ekstra innebygd slange som leverer drikkevann.

Materialer

Tyskerne bruker en enorm mengde av alle slags materialer til produksjon av kraner..

  • Messing eller krom. Oftest brukt til produksjon av miksere. De er laget av dette materialet, de er holdbare, praktisk talt ikke utsatt for forfall, og er rimelige. De har forkrommet eller forniklet, og er også matte eller laget i bronse. Belegget er motstandsdyktig, vil ikke skrelle av på mange år.

  • Keramikk, granitt, kunststein. Messingskraner er ofte dekorative, men noen ganger er kraner utelukkende laget av disse materialene. Denne typen mikser etterlater ikke fete håndmerker, men de er veldig skjøre. Perfekt for en vask laget av de samme materialene. Kostnaden er mye høyere enn vanlig messing.

Design

Utseendet til kranene fra Tyskland er utmerket. De kan velges for ethvert kjøkken laget i interiør fra klassisk til minimalisme.

Men først og fremst er det verdt å huske at kranen må være i perfekt harmoni med vasken. Det er for eksempel ikke nødvendig å velge en bronseblander til en vask i rustfritt stål..

Det er også verdt å ta hensyn til den stilistiske løsningen på kjøkkenet som helhet..

For et rom i klassisk stil er en bronsekran med to ventiler perfekt. Det vil tilføre stilen elegant og sofistikert..

For høyteknologisk er geometriske former av kraner med klare linjer og rette vinkler egnet. En-greps mikser, eller berøring er et uerstattelig alternativ her.

I skandinavisk stil vil en hvit steinblander i fargen på vasken se bra ut.

Vaskens form har også en effekt på kranens utseende. For en rund vask er det bedre å velge en avrundet tut. For en firkant er en L-formet eller U-formet gander mer egnet.

De viktigste produsentene

Det tyske utvalget av kjøkkenkraner er representert av et stort utvalg produsenter.

Franke – produkter laget av krom, men det finnes også modeller av steinblandere. De er av høy kvalitet og holdbare, men ifølge anmeldelser kan de ikke repareres i tilfelle av sammenbrudd. Fordelen med dette selskapet er det faktum at et stort utvalg modeller vil hjelpe deg med å finne akkurat den kranen du ønsket..

Blanco Er et veldig dyrt merke. Her finner du unikt designede miksere som vil være et høydepunkt i interiøret på kjøkkenet ditt..

Ideell standard presenterer Ceradon -mikseren. Det koster, ifølge tyske priser, veldig billig og vil vare i mange år..

Ved å velge en tysk kran for kjøkkenet ditt, foretrekker du kvalitet og unik design. Og den høye prisen vil mer enn lønne seg over de lange, uavbrutte årene med service av disse kranene..