To-roms kjøleskap “Biryusa”

Når spørsmålet om kjøp av et nytt kjøleskap melder seg, er det slett ikke nødvendig å umiddelbart vende blikket mot utenlandske enheter. Innendørs kjøleskap med to rom "Turkis" på ingen måte dårligere i kvalitet enn mange utenlandske analoger.

Beskrivelse og funksjoner

Innendørs kjøleskap "Turkis" Krasnojarsk -produksjonen er veldig populær, ikke bare i Russland, men også i utlandet. Hovedårsakene til slik popularitet er høye tekniske egenskaper og lav pris. De produserte kjøleskapene med to kamre overholder ikke bare innenlandske kvalitets- og sikkerhetsstandarder, men også med utenlandske..

Hovedtrekkene i kjøleskap med to rom "Turkis" er:

  • Svært profesjonell service. I tilfelle feil, vil selskapets ansatte alltid hjelpe med en kompetent og rask løsning..

  • Utviklet produksjonsprosess som stadig blir modernisert. Takket være dette blir nye to-kammer kjøleskap for innenlandsk produksjon stadig forbedret, og nye modeller av enheter oppfyller alle kravene fullt ut..

  • De fleste enhetene er utstyrt med hviterussiske reservedeler, som karakteriserer dem som holdbare og brukbare kjøleskap. Det skal bemerkes at kompressorer laget i Hviterussland også er installert på mange utenlandske kjøleskap..

Et stort utvalg av disse kjøkkenenhetene er i salg i dag. Hver modell har sine egne fordeler og ulemper. Vi vil fortelle deg om de tre mest populære og moderne kjøleskapene til dette innenlandske merket..

Turkis 136

Det er den mest funksjonelle og moderniserte modellen. Sølvfarge, kompakt størrelse og romslig volum vil glede selv de mest krevende kundene.

Fryserommet er plassert på toppen av enheten og består av to deler. Inne i selve kjøleskapet er det to justerbare hyller og to skuffer for oppbevaring av frukt og grønnsaker. Det er tre små plasthyller på apparatdøren for oppbevaring av egg eller flasker.

Det totale nyttige volumet for hele kjøleskapet er omtrent 200 liter. De viktigste fordelene med denne enheten er dens lave kostnader, lave støy og strømforbruk, og tilstedeværelsen av en spesiell bakgrunnsbelysning. Som tilleggsfunksjoner tilbyr produsenten superfrysing og autonomt langsiktig vedlikehold av temperaturen ved strømbrudd.

Som et minus kan man trekke frem skjørhet av plastdeler som skuffhåndtak. Men dette er en vanlig ulempe med alle modeller av kjøleanordninger. "Turkis".

Turkis 135

Kjøleskap med én kompressor, tre hyller på dørene, to skuffer for oppbevaring av frukt og grønnsaker, og tre hyller for oppbevaring av mat. Utmerket ergonomisk og romslig modell.

Fryseren har et lite volum, men samtidig er den veldig romslig. Den består av to rom adskilt av en glasshylle.

Du kan kjøpe kjøleskap i hvilken som helst farge. Det er et sølv, svart eller matt to-lags kjøleskap til salgs "Turkis".

Fordelene med denne enheten er den lave prisen, tilstedeværelsen av drypptining, praktisk mekanisk kontroll, lavt energiforbruk og nesten fullstendig støy i drift, samt høye kjøle- og frysepriser..

Ulempen, som i det forrige tilfellet, er den utilstrekkelige styrken til plasten, som noen deler er laget av.

Turkis 153

Mest kompakte og ergonomiske modell. I likhet med de to foregående enhetene er fryseren plassert på toppen og har en avgrensningshylle som kan justeres i høyden.

Inne i kjøleskapet har to skuffer og tre hyller, hvorav to kan flyttes i høyden.

Det er også tre ekstra lagringsenheter på døren.

Ulempene med denne modellen er ikke bare den lave kvaliteten på plast, men også det lave nivået av frysing av fryseren. Fordelene er en lav pris, en pålitelig design, et ganske romslig nyttig volum på enheten, lavt strømforbruk og en tre års garantiperiode..

Til tross for mangelen på moderne driftsteknologier, og i noen modeller er det ingen ekstra frysefunksjoner, er disse to-roms kjøleskapene i stor etterspørsel.

Anmeldelser

Meninger fra kjøpere om disse kjøleskapene varierer, men overveldende er de fortsatt positive. Eierne av disse enhetene, som fordeler, fremhever den lave kostnaden, romslig volum og lang levetid.. Eierne av den siste generasjonen kjøleskap merker også tilstedeværelsen av superfrysfunksjonen..

Kjøpere som ikke var fornøyd med kjøpet, snakker om den lave kvaliteten på plastdelene, umuligheten av å fryse inn store mengder mat så raskt som mulig og mangelen på et system "Ingen frost".

Men alle kjøpere er uten unntak enige om at hvis du trenger å kjøpe et billig, men romslig to-roms kjøleskap med god levetid-et to-roms kjøleskap "Turkis" er en av de beste kandidatene.