To-nivå strekkloft for kjøkken og stue

Installasjonen av strekklofter anses å være en original type finish som tar en spesiell plass i moderne design. En rekke teksturer, former og farger på malerier gjør det mulig for designere å legemliggjøre de mest uvanlige prosjektene i virkeligheten. Stretch -tak – ideelt for installasjon på flere nivåer, ettersom det er fleksibelt og lett tar form av buede linjer. Nylig foretrekker de fleste håndverkere å installere to-nivå strekklofter. Takket være den spesielle utformingen av rammen får rommet ikke bare et stilig utseende, men også taket blir visuelt høyere.

Installasjon av to-nivå strekkloft har sine egne egenskaper og skiller seg fra installasjonen av konvensjonelle tak. For etterbehandling kreves fri tilgang til taket og forhåndsarbeid av gips og profiler. I tillegg må arbeidsflaten være flat, fri for gamle gulv. I tilfelle det er defekter i form av sprekker i taket, må de repareres og deretter fortsette installasjonsarbeidet.

To-nivå strekklofter krever en ideell takoverflate, og hvis det er uregelmessigheter og forskjeller, må du deretter påføre gipset på nytt.

To-nivå strekkloft ser spesielt vakkert ut på kjøkkenet og stuen.. For å installere dem kan en gipsplankonstruksjon plasseres både i midten, skape ledig plass og helt rundt hele omkretsen, dekorere individuelle områder med spesielle innsatser. I tillegg lar designen på to nivåer deg markere grensene for rommet uten bruk av partisjoner og skjermer..

For å skape en sjarmeffekt er strekklofter i tillegg utstyrt med bakgrunnsbelysning, og standard lerret kombineres med fotoutskrift og forskjellige teksturer.

Varianter

Nylig har strekklofter i to plan for kjøkken og stue funnet utbredt bruk. Dette er et flott alternativ for å lage et moderne eller høyteknologisk interiør. Skill mellom blanke og matte tak. Blank film er presentert i mange teksturer og nyanser, den er laget av PVC. Denne typen tak er egnet for elskere av klassikerne, siden det hovedsakelig domineres av strenge tegninger, innsatser for metall og marmor.

Et to-lags, glanset tak er ikke bare økonomisk i sammenligning med andre typer overflater, men øker også høyden på rommet, noe som gir det et utsøkt unikt utseende.

I tillegg krever slike tak ikke ny maling og reparasjon, og beholder sitt opprinnelige utseende i 25 år. En annen positiv egenskap ved to-nivå strekklofter er enkel installasjon, som tar minimum tid. Denne konstruksjonstypen er vanligvis installert i leiligheter, hus og hytter. Høy støyisolasjon og tilstedeværelsen av mange positive egenskaper gjør det også mulig å installere blanke strekklofter på kinoer og innspillingsstudier.

Moderne takdesign på kjøkken og stuer ser spesielt ut. For å gjøre dette kombinerer designere forskjellige farger, noe som gir interiøret sjarm og skjønnhet, og installasjon av belysning i to-nivå strekklofter gjør belysningen stilig og multifunksjonell..

Glansede tak har følgende positive sider:

 • Praktisk og enkel å installere. På grunn av materialets elastisitet kan du lage en rekke telt, buer, monteringsbelysning.
 • Vanntetthet.
 • Muligheten til å gjemme i rommet slike funksjonelle elementer som rør, målere, ventilasjonshull, elektriske ledninger.
 • Sikkerhet og miljøvennlighet av materialet. Tak er motstandsdyktige mot mugg og mugg, tiltrekker seg ikke støv, noe som er spesielt viktig for rom med høy luftfuktighet.

Matt strekkloft er ikke dårligere i sine eksterne data og egenskaper.. De er beregnet for rom i interiøret som det er viktig å markere stilens generelle sammensetning. Matt tak ligner det vanlige kalkmaleriet, lerretene gir ikke glans. Den matte teksturen formidler fargen godt og har en glatt overflate. Som regel velges slike tak for store rom og rektangulære rom..

Matt lerret med antikke dekorasjonselementer og stilige søyler ser originale ut. Slike tak er ikke bare preget av fuktmotstand, men også av økt tetthet. Matt to-nivå tak er egnet for enhver dekorasjonsstil, ettersom de beholder sin opprinnelige farge perfekt og drukner ut alle slags gjenskinn. I tillegg anses matte lerret for øyeblikket som det mest holdbare og økonomiske alternativet for etterbehandling..

De viktigste positive egenskapene til to-nivå strekkloft inkluderer:

 • Ensartet farge og jevn tykkelse på bladene.
 • Høy vannbestandighet.
 • Eliminering av feil i taket.

Fordeler og ulemper

I løpet av de siste årene har en slik moderne type takdekorasjon som spenningsstrukturer fortsatt vært spesielt etterspurt. På samme tid kan ikke bare individuelle, men også tak på flere nivåer brukes til å skape et interiør..

To-nivå strekklofter er nå på moten, selv om de har følgende mindre ulemper:

 • Pris. Teksturerte lerreter og effektive installasjonsteknologier er dyre, så ikke alle har råd til dem..
 • Høye krav til lokalene. Taket dekorert i to nivåer blir sentrum av oppmerksomheten, så utseendet er omfangsrikt og massivt, noe som ikke er egnet for små rom. Som regel blir slike design et utmerket valg for romslige kjøkken, soverom og stuer..
 • Redusere høyden på rommet. For å installere et slikt tak, må du betinget kutte høyden på rommet med 10 centimeter. I dette tilfellet er profilhøyden 7 cm, og undergulvene er 3 cm..

I tillegg til ulemper har to-nivå strekkloft mange positive egenskaper, nemlig:

 • Minimumsperioden for installasjonsarbeid.
 • De krever ikke noe spesielt forberedende og etter-reparasjonsarbeid. For å installere strukturer er det ikke nødvendig å i tillegg jevne ut taket. Etter installasjonsarbeid er det heller ikke nødvendig å rengjøre rommet..
 • Tilstedeværelsen av mange designalternativer for installasjon. Du kan raskt og enkelt montere et tak i hvilken som helst form, i tillegg installere abstrakte eller fasede former, kunsttrykk og flerfarget belysning. Perforering og stjernehimmel ser vakker ut i slike tak. Strukturene som dekker hetten er spesielt relevante, de er uunnværlige for kjøkken.

 • Stort utvalg av farger. For strekklofter i to nivåer brukes hovedsakelig et lerret med to teksturer og farger.
 • Sikkerhet og miljøvennlighet av materialet.
 • Vann motstand.
 • Minimal omsorg. Siden materialet ikke tiltrekker seg støv, er det nok å tørke denne typen tak med tørre eller fuktige servietter..
 • Lang levetid. To-nivå strekklofter kan vare opptil 50 år.

Årets design

Utformingen av to-nivå strekklofter kan være forskjellige, inkludert en uvanlig kombinasjon av farger og teksturer. Derfor er denne konstruksjonstypen egnet for ethvert innendørs interiør. Takene til stuen er spesielt bemerkelsesverdige, takket være moderne installasjonsteknologi kan du skape en original visuell effekt i rommet.

To-nivå strekklofter gir designere mulighet til harmonisk å kombinere alle former og farger på lerret, og bakgrunnsbelyst design gir ikke bare konstant dagslysbelysning, men fremhever også vakkert rommets generelle stil.

7 bilder