To-dørs innebygde kjøleskap

Det er vanskelig å forestille seg kjøkkenene våre uten kjøleskap. De to-dørs innebygde kjøleskapene, som vil bli diskutert i denne artikkelen, er ikke egnet for hver leilighet, på grunn av deres store størrelse. Men hvis du har en stor familie og nok plass, er dette kjøleskapet noe for deg..

Side ved side

Fra engelsk oversettes det som “side by side”. Det vil si at et dobbeltbladet kjøleskap åpner dørene i motsatte retninger fra hverandre. I moderne modeller gjelder dette både kjøleskapet og fryseren..

Det praktiske med dette prinsippet kan sees nesten umiddelbart. Tross alt, hvis du trenger mange produkter for matlaging på en gang, eller hvis du har kommet tilbake fra butikken med store poser, er det lettere å åpne dørene. Mens du bare trenger ett produkt, kan du åpne en dør..

Ytterligere eiendommer

I tillegg til de åpenbare fordelene med størrelse og romslighet, har slike innebygde modeller en rekke ikke så iøynefallende fordeler:

 • De er utstyrt med et display og hvis det oppstår en feil eller sammenbrudd inne, rapporterer de det alltid;
 • Mange kjøleskap har isterning dispenser inkludert fra et spesielt hull og en kran for kaldt vann;
 • I nesten alle moderne modeller all ledelse er fullt automatisert og utført elektronisk;
 • Det er noe slikt i moderne kjøleskap som infrarød belysning, som bidrar til å forhindre at mat ødelegges mye lenger;
 • Nesten alle to-dørs giganter har mange frysemoduser, for eksempel våt og rask;
 • Dyrere modeller har noe som innebygde stolper, hvor drikker blandes, men det er ikke nødvendig å åpne kjøleskapet;
 • Mange kjøleskap har dør stopper, for ikke å berøre møbler eller noe annet ved et uhell;
 • Disse modellene har evnen bli kvitt ubehagelig lukt i kjøleskapet på egen hånd, uten å forårsake ulempe for deg og uten å tvinge deg til å kjøpe spesielle midler for dette;
 • Nesten alle kjøleskap har spesiell hylle for oppbevaring av drikkeflasker;
 • Sterkt mange modeller kan koble seg til internett, og du kan på sin side justere innstillingene via hvilken som helst enhet, enten det er å slå av eller senke temperaturen.

Selvfølgelig er det hvert år flere og flere forskjellige funksjoner og innstillinger som kan være nyttige for deg..

Spesifikasjoner

Dimensjonene til det to-dørs innebygde kjøleskapet er ganske store. Fryseren inneholder ca 200-300 liter, og hoveddelen – opptil 370. Alt avhenger av hvilken type modell du kjøper.

I tillegg til størrelsen kan de fleste modellene skryte av andre tilleggsfunksjoner. For eksempel utløses lydsignalet bare når en av dørene er åpen for lenge. Slik at du ikke glemmer at den skal være stengt.

Du har også muligheten til å lage en tidsbegrenset frysing – for eksempel hvis du trenger å kjøle flere produkter samtidig.

Kjøleskapsmodeller er helt forskjellige. Det er også de som har en liten dybde – spesielt for leiligheter der du ikke kan sette en standardmodell selv på det største kjøkkenet eller for et smalt headset.

Vær oppmerksom på at før du kjøper et kjøleskap, spesielt med stor kammerdybde, må du måle døråpningene for å sikre at det passer der..

Kjøling

Modeller med fryser overgår klart andre. Oftest kalles metoden for å fryse i dem “ingen frost” og er utstyrt med bare en kompressor. I dette tilfellet er det ikke nødvendig med to kompressorer i det hele tatt, selv om de gjør frysingen sterkere, men en er også egnet for dette. Imidlertid er det en forskjell i pris – en kompressor er mye billigere enn to..

Også når du bruker en kompressor, blir energiforbruket mange ganger mer økonomisk. I tillegg eliminerer et slikt kjølesystem behovet for å tine kjøleskapet. Kondensert vann sendes til spesielle rom, hvorfra det fordamper.

Dette er den såkalte “tørr fryse“, Som lar maten fryse godt, men ikke fester dem.

Fordeler og ulemper

Det innebygde kjøleskapet er ideelt for ikke for store rom og for å finne en balanse med resten av kjøkkenet. Dermed vil kroppen bli skjult, og bare dørene vil forbli utenfor.. Det er praktisk og vakkert, og to-dørs modellen slutter umiddelbart å se så klumpete ut..

Hvis du har et enkelt design på kjøkkenet ditt, er det ikke nødvendig å lete etter et passende kjøleskap for det – hvis du bygger det inn, blir det mye bedre kombinert med alle andre interiørartikler.

Plusser av innebygde modeller:

 • Mange ting i leilighetene våre skaper varme som kjøleskapet må resirkulere.. Innebygde modeller har bedre varmeisolasjon og på grunn av dette bruker de mindre energi;
 • Varmevekslingsenheten har en støvavvisende overflate, derfor trenger du ikke rengjøre den;
 • Vanligvis, lignende kjøleskap er stille, som dørene blokkerer lyden. Dette er spesielt nyttig når kjøkkenet ligger ved siden av barnehagen eller soverommet..

Den største ulempen er prisen. To-dørs modeller er allerede dyre, men innebygde er enda dyrere. I tillegg er kapasiteten inne i kammeret kanskje ikke veldig stor. Derfor må du velge mellom det perfekte interiøret eller mer romslighet..

Vanskeligheter med å velge

Hvert år dukker det opp flere og flere modeller, og det er ikke lett å velge en av dem. Det er noen regler du kan følge for å gjøre oppgaven enklere..

For eksempel anbefales det ikke å kjøpe kjøleskap med varmeveksler i bunnen hvis du har gulvvarme på kjøkkenet ditt. Ellers vil arbeidstiden reduseres med nesten halvparten..

Før du går til butikken, må du måle alle døråpninger og spesielt stedet der det nye utstyret skal stå. Det vil være synd hvis du kommer hjem med et kjøp og innser at du ikke kan installere det på grunn av at du ikke gjorde det..

Vær også oppmerksom på de forskjellige frysesystemene. I tillegg til “ingen frost”, er det også en kombinert, som kombinerer den såkalte “tørre” frysingen i fryseren og “drypp” i hovedrommet. Noen modeller kan selvstendig høste is, og i dette tilfellet må du sørge for at enheten har gratis tilgang til vannforsyningen.

Det er bedre å velge et kjøleskap med inverterkompressor.. Den gir stille drift, forhindrer plutselige temperaturendringer og bruker mye mindre energi. I tillegg tjener disse kompressorene vanligvis i veldig lang tid. Deres eneste ulempe er at de lider av plutselige spenningsstøt, men alle mer eller mindre respekterte produsenter jobber allerede med å beskytte den..

Vær oppmerksom på innholdet også. I hovedrommet lages det ofte soner med en viss temperatur for spesifikke produkter som skal lagres der. Sørg også for at hyllene kan omorganiseres etter behov..

Til slutt må du kontrollere at temperaturen på den valgte modellen kan justeres. Dette vil spare strøm, for hvis det ikke er mat i et eller annet rom, kan temperaturen der holdes på et minimum..

Modeller

Vi har gjennomgått flere modeller for å gjøre det lettere for deg å navigere. Alle de oppførte kjøleskapene er todørs og kan enkelt integreres i headsettet.

LG GC-M247CABV

Den har to kamre – en fryser og en hoved, som begge er ganske store. En inverterkompressor pluss tørrfrysing for begge kamrene. Elektronisk kontroll med LED -belysning, i tillegg er kjøleskapet flott for å spare strøm.

Det er en ismaskin og en praktisk skjerm på døren. Hovedrommet har fire glidende glasshyller og sju hyller til på døren. Det er et antibakterielt filter.

Anmeldelser om dette kjøleskapet er positive. Det sies å være flott for store familier og gjester, og er også flink til å spare energi. Og inne er alt veldig praktisk arrangert, slik at du enkelt kan komme til alt..

Samsung RS552NRUA1

Denne modellen er ferdig under glass, som ser vakker og stilig ut. Den er mindre enn den forrige enheten, men også ganske romslig med en inverterkompressor og tørrfrysingsteknologi. Det er elektronisk kontroll og LED -bakgrunnsbelysning, samt en digital skjerm. Inne i kjøleskapet er det fem glasshyller, og på døren er det tre.

Anmeldelsene er overveldende positive. Mange elsker glassfinishen og hvor stilig den ser ut. Kjøleskapets arbeid, romslighet og energibesparelse er også beundringsverdig.

Liebherr CBNes 6256-23

Middels stort kjøleskap med tre kamre. Det er allerede to inverterkompressorer, samt et kombinert frysesystem – tørk i fryseren og drypp i hovedrommet, det er berøringskontroll og LED -belysning inne i kammeret.

Det er en ismaskin og en vanntilkobling, samt en berøringsskjerm. Hyllene er laget av glass og aluminium, det er ti av dem i kjøleskapet – fire inne og seks på døren.

Anmeldelser om denne modellen er også positive. Stedet inne er veldig praktisk organisert, mye av alt passer, noe som er ideelt for en stor familie. Friskhetssystemet fungerer med et smell. Den eneste ulempen som flere bemerket er at kjøleskapet er tungt og veldig vanskelig å levere på egen hånd..