Stavmikser Philips

Stavmikser Philips

Blendere har lenge opphørt å være privilegiet til profesjonelle kokker, et verktøy som bare finnes på kjøkkenet til en pretensiøs restaurant. Denne teknikken flyttet til husene og leilighetene til vanlige mennesker og ble en uunnværlig assistent i forberedelsen av forskjellige delikatesser..

En moderne Philips -kjøkkenenhet kan lage en deilig matbit eller forfriskende drink, hogge forskjellige ingredienser og til og med elte deig..

Funksjoner og fordeler

Alle kjøkkenapparater fra den nederlandske produsenten Philips, inkludert alle blendermodeller, er preget av pålitelighet og holdbarhet. Makuleringsmaskinene er garantert i minst 2 år. Håndholdte enheter er enkle å bruke og vedlikeholde: de er enkle å jobbe med, bare vask dem. Skyll munnstykket, bollen og annet tilbehør med rennende vann.

Disse enhetene har høy ytelse. Philips tilbyr kundene å velge et instrument med en effekt på 1400 til 1200 W, dette tallet avhenger av formålet som blenderen skal kjøpes for. Ved lave hastigheter kan du enkelt hakke frukt og grønnsaker, og i høye hastigheter kan du knuse kjøtt og rotgrønnsaker i potetmos..

Noen modeller som Daily, Speedtouch, HR og ProMix kan til og med male is, kaffebønner og nøtter.

Spesielle vedlegg inkludert i settet, for eksempel av Avance -blender, hjelper deg med å tilberede kjøttdeig med en ideell konsistens, kutte ingrediensene i terninger eller strimler. Et elektrisk apparat med en visp er nyttig for å piske eggehviter, melk, elte røre (for pannekaker, pannekaker).

Stavmikser fra Philips Viva Collection er et husholdningsapparat som først og fremst er designet for å hakke mat. Takket være alle slags tilleggsutstyr kan den lage potetmos og luftige mousser, brukes til å tilberede det første voksenmåltidet for de minste smulene, blande drinker, elte deig.

Utformingen av en stavmikser ligner en mikser: motoren er i håndtaket, men i stedet for vispene er det kniver i arbeidsområdet. Et hvilket som helst vedlegg kan imidlertid endres..

Huset kan være av plast eller metall. Selskapet garanterer pålitelighet, miljøvennlighet og fullstendig sikkerhet for materialene som brukes til produksjon av blendere..

Antall hastigheter varierer, noe som gjør at eieren av enheten kan velge den mest optimale modusen for hver ingrediens. Stavmikser er multifunksjonell, tar ikke mye plass på kjøkkenet, den kan gjemmes i en hvilken som helst skuff eller legges på hyllen til et kjøkkensett.

Hvordan velge

Før du kjøper en nedsenkbar stavmikser, må du tydelig forstå at dette er en enhet med en motor i håndtaket. Du kan bruke dette elektriske apparatet i hvilken som helst beholder – ikke bare i bollen fra settet, men også i en gryte, bolle, hvilken som helst kapasitet.

I motsetning til en stasjonær må en nedsenkbar kvern konstant holdes i hendene, og denne nyansen tilskrives mange brukere ulempene med denne enheten..

Det skal imidlertid bemerkes at de ikke fungerer med en slik blender på lenge – om et par minutter kan du blande alt, så hendene dine vil ikke få tid til å bli trette. I mellomtiden tar det manuelle apparatet liten plass, og dette kompenserer mer enn den ovennevnte ulempen..

Prisen på Philips stavmikser avhenger av antall funksjoner og materialer.

Når du velger stavmikser, bør du ta hensyn til følgende punkter:

 • Makt (Ytelsen til Philips -blendere varierer fra 140 til 1200 W, oftest kjøper de en gjennomsnittlig versjon på 700 W).
 • Antall hastigheter (hovedsakelig fra 1 til 24, bytte mellom dem er manuelt eller trinnvis).
 • Dyser (kvern, visp, kniv, vakuumpumpe og andre).
 • Materiale for å lage dyser (holdbarheten til tilbehør, evnen til å jobbe med varme ingredienser og selvfølgelig utseendet avhenger av denne nyansen. Vedleggene er laget av to materialer – plast av høy kvalitet eller rustfritt stål.
 • Ledning eller batteri (mange miksere blir ofte drevet av en strømkabel, men nylig har det dukket opp nye varer i butikkhyllene – batteridrevne blendere, uten en eneste ledning).
 • Ulike nyttige småting (veggmontert tilbehør, bordstativ, målebeger, gummiert håndtak).

Hvordan å bruke

For at blenderen skal vare så lenge som mulig, må du følge visse regler:

 1. Hvis det er kjent at enheten vil fungere i svært lang tid, må du av og til lage et spor og hvile enheten, på denne måten kan du unngå overoppheting av motoren, og den vil definitivt ikke brenne ut.
 2. Etter bruk, slik at rust ikke vises på metallknivene, må blenderen rengjøres for matrester umiddelbart etter bruk..
 3. Det er bedre å male fast og tørr mat med tilsetning av litt vann. Så motoren vil ikke overopphetes, og ingrediensene vil ha ønsket konsistens..
 4. Kokende vann og varm mat kan skade bollen på verktøyet..
 5. For å forhindre at blenderen overbelastes, må alle produktene kuttes (i hvert fall grovt) før de legges i hakkebøtta..

Ved å bruke blenderen i henhold til reglene, kan du være sikker på at levetiden blir lang og produktiv..

Anmeldelser

Basert på brukeranmeldelser kan vi konkludere med at Philips stavmikser er i mange hjem og leiligheter..

For mange har det blitt et reelt dilemma å kjøpe et verktøy, siden produsenten ga kjøpere et bredt spekter av produkter, noe som gjorde valget deres mye vanskeligere. I tillegg til den vanlige konfigurasjonen, som sørger for en visp og en kniv, brukes den moderne Philips TM -mikser til å skjære i terninger, tynne skiver, strimler, og mange fremtidige eiere av enheten vet ikke engang om dette før de kjøper det, og det blir en virkelig hyggelig oppdagelse..

Eiere av blendere bemerker at for å lage babypuré av kokt kjøtt, grønnsaker og frukt, så vel som for å piske egg, fløte, mousser og halser, er en billig modell nok. Men den må brukes riktig (slip alle komponentene i den fremtidige parabolen før du makulerer dem, ikke overbelast beholderen med ingredienser), ellers, som det kan sees av de samme vurderingene, brenner motoren raskt ut, koblingen tenner brytes av , bøssingen går i stykker, bladene blir kjedelige.

En blender med en kapasitet på 450 – 700 W kan enkelt male faste produkter (grønnsaker og frukt, rått kjøtt, nøtter), røre røre, selv om prisen for slike modeller er litt høyere, men materialtapene er verdt det.

Kunder er også fornøyd med det store antallet Philips servicesentre. Hvis det er behov for reparasjon av utstyr, kan du kontakte spesialister for å få hjelp uten problemer..

Det er en rekke klager på støyisolering. Modeller med høy effekt gir noe ubehag.

Enheter med en effekt på 750 til 950 W og over maler rått kjøtt, smuldret is, hakk, mal kaffebønner til pulver og til og med gni ost og tyktflytende matvarer forstyrrer. Derfor slutter brukerne å legge merke til merkbar støy, fordi de takket være en enhet kan redde seg fra så mye manuelt arbeid..