Smale kjøleskap opptil 45 cm brede

Smale kjøleskap opptil 45 cm brede

I dag tilbys kjøpere oppmerksom på forskjellige kjøkken “assistenter” i husholdningsapparater, hvis hovedoppgave er å gjøre livet til en moderne person så enkelt som mulig.. Samtidig kan en rekke enheter ikke kalles essensielle elementer. For eksempel er det fullt mulig å finne alternativer til vannkoker, matprosessorer og til og med mikrobølgeovner. I vår tid kan du imidlertid nesten ikke forestille deg et kjøkken der det ikke ville være kjøleskap..

Kjøleskap er en uunnværlig egenskap for ethvert kjøkken.

Et stort utvalg modeller kan tilfredsstille enhver kundes ønsker. Smale kjøleskapsmodeller er fortsatt svært etterspurte, hvis bredde er innenfor 45 cm. Til tross for at hovedsakelig produsenter prøver å produsere modeller av et standardformat (gjennomsnittlig bredde på et vanlig kjøleskap er 60 cm), presenteres smale kjøleskap i et godt utvalg.

Funksjoner og fordeler

Et stort og romslig kjøkken er drømmen til enhver vertinne. Imidlertid er drømmer drømmer, men du må nøye deg med det du har. Kjøkken i Khrusjtsjov eller i moderne populære smarte leiligheter er ganske kompakte. Derfor er det nødvendig å bevisst nærme seg spørsmålet om valg av kjøkkenmøbler og forskjellige husholdningsapparater. Det meste av plassen er vanligvis forbeholdt kjøleskapet. Enheten, hvis bredde er i gjennomsnitt 60 cm, tar opp ganske mye plass, noe som allerede ikke er veldig mye på et lite kjøkken.

For på en eller annen måte mer rasjonelt å bruke de tilgjengelige kvadratmeterne, anbefaler romdesignere å se på kjøleskap med ikke-standardparametere.

Bredden på smale kjøleskap er vanligvis 10-15 cm mindre enn normalt. Det gir ingen mening å produsere mer kompakte modeller, siden selv en gryte med suppe ikke vil passe der. En nedgang i en parameter skyldes en økning i en annen, ellers vil kjøleskapet være ubrukelig. Vanligvis har smalere enheter en dypere dybde eller en høyere høyde..

Hvordan velge

I dagens marked for husholdningsapparater er kjøleskap opp til 45 cm brede hovedsakelig representert med modeller med ett kammer.. Bare noen få selskaper tilbyr kjøleskap med to rom. For å kjøpe et to-kammer apparat med ikke-standard (i dette tilfellet redusert) bredde, må du bruke mye tid. Slike modeller er ikke etterspurt blant forbrukere, så de presenteres sjelden massivt i store husholdningsapparater..

Smale to-lags kjøleskap er ikke veldig praktiske å bruke på grunn av at de er små.

Den mest vellykkede løsningen ville være å kjøpe et separat kjøleskap og en separat fryser, sistnevnte kan for eksempel bygges inn i et kjøkkensett eller til og med installeres et sted i et annet rom..

Når du velger et smalt kjøleskap, bør du bli guidet av de samme reglene som er typiske for standardmodeller:

  • kjøleskap og fryser -2-i-1 eller to separate husholdningsapparater
  • dryppsystem eller "Ingen frost" – det er verdt å tenke på hva som er mer praktisk, praktisk, mer pålitelig og ikke påvirker driften av enheten;
  • tilgjengeligheten av forskjellige tilleggsfunksjoner, blant dem er det verdt å merke seg muligheten for å regulere temperaturregimet, blokkere døren fra barn, henge døren, “hurtigkjøling” -funksjonen og andre;
  • kvaliteten på materialet som brukes, pålitelighet, mangel på tredjeparts lukt;
  • støynivå (som kjent modeller med systemet "Ingen frost" mer støyende, fordi kompressoren kjører nesten konstant i dem);
  • mengden strøm som forbrukes;
  • valuta for pengene.

Populære merker

I husholdningsapparater tilbys kjøperne et stort utvalg kjøleskap med forskjellige konfigurasjoner, parametere, farger og stiler.. Som du vet, kan verdien påvirkes direkte av merkevarebevissthet. Ikke-standard kjøleskapsmodeller presenteres i et smalere utvalg. For eksempel er kjøleskap, som varierer i bredde fra 40 til 55 cm, produsert av merker som f.eks Bosch, LG, Samsung, Ardo, Zanussi, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Electrolux og andre. Det er også flere budsjettalternativer, hvis prispolicy er designet for forbrukere i middelklassen: Delfa, Beko, Atlant og "Saratov".

Pris

Det kan feilaktig antas at hvis husholdningsapparatet er mindre, vil kostnaden være flere ganger lavere.. Virkeligheten sier annerledes: smale kjøleskap er dyrere sammenlignet med standardmodeller..

Produksjonsselskaper begrunner de høye kostnadene med at produksjonen av kjøleskap med ikke-standardparametere er dyrere når det gjelder produksjon, og slike enheter er også i mindre forbrukernes etterspørsel. Som alternativer tilbys modeller med mindre modernisert utstyr, som kan mangle forskjellige tilleggsfunksjoner.

Anmeldelser

Kjøleskap av ikke-standardstørrelser er mindre populære enn alternativer med en bredde på 60 cm. Ifølge anmeldelser er forbrukerne imidlertid fornøyd med et godt utvalg. Det er også mange positive kommentarer om kostnaden for slike kjøleskap. Til tross for statistikken, som sier at ethvert husholdningsapparat med ikke-standardmål er dyrere i prissegmentet, gir fornøyde kjøpere av smale kjøleskap ikke skylden for overpriset.

Kjøleskap (spesielt vi snakker mer om enkeltkammermodeller) med en bredde på ca 45 cm er mer egnet for hoteller, private hoteller, pensjonater, herberger, kontorer og til og med for studenthybler.

I henhold til anbefalinger fra brukerne anses enheter av en slik plan som det beste alternativet for en sommerhytte eller en liten familie. Likevel, hvis familien er stor, så er et slikt kjøleskap upraktisk å bruke, siden det er få matvarer i det..

Når det gjelder ulike tekniske egenskaper, er de mest diskuterte problemene nivået på støyproduksjon og strømforbruk.. Disse to kriteriene har imidlertid ingenting å gjøre med husholdningsapparatets dimensjoner, her er det verdt å snakke om spesifikke modeller av visse merker.