Redmond blender tilbehør

Husholdningsapparater til kjøkkenet betjener husmødrene uten å vite resten. Så en blender i dyktige kvinnelige hender jobber med babymat, lager cocktailer, mosede supper og andre retter. I dette tilfellet kan deler mislykkes over tid, noe som betyr at det er viktig å finne ut hvilket tilbehør til blendere Redmond merker finnes og er utskiftbare. I tillegg er det viktig å evaluere kvaliteten, fordi driften av hele enheten er avhengig av den..

Om merket

Et bredt spekter av blendere ble introdusert av selskapet i 2007. Selv da hadde hver modell en høy funksjonalitet og muligheten til å endre vedlegg ved å endre modellene. Som de fleste selskaper ligger Redmonds produksjonsanlegg i Kina. Hovedkontoret ligger i Florida, USA.

11 bilder

Funksjoner av modellene

Selskapets modeller er veldig populære, fordi de tekniske egenskapene til noen av de deklarerte er på et høyt nivå. Så gjennomsnittlig effekt er 750 W, som lar deg piske kokte grønnsaker og myk frukt på få sekunder. For vanskeligere arbeid tilbyr selskapet blendere med en kapasitet på 1000 watt eller mer..

En annen positiv egenskap er tilstedeværelsen av en høyhastighets turbomodus.

Med sin hjelp, ved å starte arbeidet med lave hastigheter, kan du oppnå en helt jevn konsistens..

I tillegg til nyttige funksjoner og et stort antall vedlegg, legger Redmond vekt på taktile opplevelser. Så plasten i saken til mange moderne modeller har et mykt berøringsfritt antiskli-belegg, som kjennetegnes ved sin fløyelsaktige.

Tilbehør

Hver av delene som utgjør modellen har sine egne egenskaper og fordeler..

Kniv

Redmond blenderblad består av to eller fem blad i legert stål. I dette tilfellet har knivene i forskjellige vinkler i forhold til aksen. Når vi oppsummerer verdiene til moderne modeller, kan vi si at gjennomsnittlig lengde på hvert stålblad er omtrent 1,5 cm, det vil si at kniven er liten. Ifølge mange anmeldelser forhindrer dette imidlertid ikke ham i å takle store mengder og hakke mat..

Corolla

Ved hjelp av Redmond -blender kan du glemme mikseren, for i de fleste modeller er vispfestet allerede inkludert i settet.

Vispen har en klassisk form og er laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Fiksering skjer ved hjelp av en adapter med plastfuger som holder vispen tett og forhindrer at den løsner spontant selv i Turbo -modus.

Bolle

Selskapets blendere produserer to typer boller. Den første ligner i sitt utseende en stor målebeger med merker, den andre er en helikopterskål med lokk. Begge er laget av slitesterk plast, men det skal sies at det ikke anbefales å blande nystekt varm mat i den..

Puré vedlegg

Noen modeller har en puréfeste laget av slitesterk plast. Gitterstrukturen i hele kroppen har ovale hull for å skape en virkelig luftig og smuldrende potetmos og andre grønnsaker og frukt.

Visp adapter

Plastadapteren gjør at vispen kan kobles til motordelen. Designet matcher modellens generelle stil og fargeskjemaet, kan ha en myk berøringsfri overflate.

Hakker

Hakkeren er laget av rustfritt stål. Toppen har et plasthus som ligner på en vispadapter. Forskjellen er dens soliditet.

Makuleringsmaskin

Blenderkobleren er også laget av plast og gleder seg over sin allsidighet. Så for forskjellige modeller, med riktig valg, kan den samme delen passe.

Anmeldelser

Hvert tilbehør i modellen har sin egen betydning når du arbeider, fordi bare et enkelt system kan fungere feilfritt. Brukere legger merke til den gode kvaliteten på purémunnstykket og hakkemaskinen. Kniver har også oppnådd et anstendig rykte, men for å unngå at mat blir sittende fast mellom kroppen og kniven, er det nødvendig å male maten først. Corolla er kontroversiell. Så noen brukere er misfornøyd med den høye støyen fra bruk og sprut selv når de pisker produkter i en bolle med høye vegger..

I den følgende videoen kan du se blenderen Redmond RHB-CB2930