Polaris kaffemaskiner

En god morgen bør definitivt starte med en kopp perfekt brygget kaffe. Elskere av denne oppkvikkende drikken vil helt sikkert være enig i dette. I dag vil du ikke overraske noen med en rekke modeller av kaffetraktere. For hjemmet kan du velge både en multifunksjonell kaffemaskin og en enklere modell. For ett krus bruker en så smart teknikk veldig lite kaffe, vann, strøm og tid. Polaris kaffemaskin er produsert av et internasjonalt merke med hjemlige røtter. I dag er produktlinjen ganske bred.

Blant de mange teknologiene finner du forskjellige kaffetraktere og kaffekverner..

Carob -modell

Polaris PCM 1516E Adore Crema ble kåret til Årets produkt 2016. Denne johannesbrødsenheten bruker bare et minutt på en kopp deilig kaffe. For å tilberede en delikat latte eller espresso, eller kanskje en cappuccino, trenger du bare å helle vann i enheten og tilsette malt kaffe. Pumpetrykket i hornet er 15 bar, noe som er ganske nok til å tilberede en drink med smak hjemme eller på kontoret. Et annet pluss med denne modellen er oppvarming av koppene: du trenger ikke bekymre deg for at drikken vil avkjøles hvis noe plutselig blir distrahert.

Denne maskinen kan lage sterkt melkeskum. Alt takket være dampstaven og cappuccinomaskinen. Et intuitivt elektronisk kontrollsystem hjelper deg med å forberede noe nytt, uvanlig, men absolutt velsmakende. Det er mulig å tilberede flere kopper kaffe samtidig, da du kan helle opptil 1,2 liter vann om gangen. Et flyttbart dryppbrett utstyrt med en rist i rustfritt stål hjelper deg med å ta vare på enheten uten store problemer..

Filteret til Polaris kaffetraktere og spesielt denne modellen kan vaskes i vanlig vann fra springen.

Filteret er helt frittstående. En av fordelene med denne modellen er 15 bar pumpen, laget i Italia. En spesiell bakgrunnsbelysning vil fortelle deg om driften av enheten, mengden vann og de medfølgende funksjonene. Dampkraften kan justeres uavhengig.

Et budsjettalternativ

En drypp kaffetrakter er ideell for hjemmet. Polaris -serien inkluderer en enhet PCM 1211 Svart / Grønn, som ikke vil kreve mer enn to tusen rubler fra familiebudsjettet. Enheten tiltrekker seg umiddelbart oppmerksomhet med sitt utseende. Det er veldig pent og med et originalt fargevalg – svart og lysegrønt.

Denne enheten er i stand til å opprettholde en konstant temperatur på den tilberedte drikken, slik at du kan ta deg god tid til å drikke kaffe.

Det komplette settet inneholder et anti-dryppsystem. Volumet på vanntanken er 1,25 liter, så du kan tilberede en godbit for flere personer om gangen. Sammen med kaffetrakteren er det en plastskje for riktig dosering av malt kaffe og styrken på den ferdige drikken. Driften av enheten, mengden vann vil bli rapportert av en lysindikator og en måleskala sammen med et gjennomsiktig reservoar.

Du kan fjerne, ta ut og vaske ikke bare filteret, men også beholderen det ligger i. Dette letter vedlikeholdet av utstyret sterkt, gjør at utstyret kan tjene lenger og bedre. Tekannen i glass ser pen og stilig ut. Den lar deg se hvor mange drinker som allerede er tilberedt..

Anmeldelser

PCM 1516E Adore Crema -modellen får skryt av kundene for en utmerket kombinasjon av pris og kvalitet. Dette er ideelt for å sette opp en hjemmekafé. Du kan raskt tilberede en duftende espresso eller et delikat skum på en latte og cappuccino. Et annet pluss bemerket av kaffeelskere som bruker denne enheten, er muligheten til å justere drikkens styrke. Settet inneholder sjablongtegninger, ved hjelp av hvilke du lett kan føle deg som en ekte barista.

Fordelen med PCM 1211 Black / Green -modellen er det faktum at forbrukerne ikke trenger engangspapirfiltre, siden det er en sil i settet. Dette sparer mye penger. Kaffetrakteren passer perfekt inn i interiøret i både en byleilighet og et landsted. Kjøpere skriver i sine anmeldelser at det er vakkert, pent og funksjonelt. Som et resultat kan du raskt tilberede en deilig varm drink..

Denne modellen lar deg brygge til og med teblader..

De som prøvde å lage te i en kaffetrakter bemerket at drikken viser seg å være rik, med en syrlig smak. Kroppens enhet er laget av plast, det skaper ingen fremmed lukt under bruk. Enheten er sterk nok til å tåle hyppig bruk.

9 bilder