Ovn og oppvaskmaskin i ett

Ingen moderne kjøkken kan eksistere uten husholdningsapparater. Hvert år kan du i hyllene i husholdningsapparater finne nye unike modeller av utstyr som ingen engang kunne gjette om før. En av de siste oppfinnelsene er ovnen og oppvaskmaskinen i ett eksemplar..

Særegenheter

Et lite kjøkken er et problem i mange moderne leiligheter. Hver husmor vil at kjøkkenområdet hennes skal være utstyrt med den nyeste teknologien. Dette innebærer tilstedeværelse av moderne husholdningsapparater som i stor grad letter husarbeid..

En oppvaskmaskin og en ovn kan knapt overraske noen nå. Det er snarere en nødvendighet og rutine enn en luksus. Men dessverre kan ikke alle plassere begge disse enhetene på kjøkkenet på grunn av den begrensede ledige plassen. Det er derfor designere stadig forbedrer husholdningsapparater, noe som gjør dem så romslige som mulig uten at det går ut over funksjonaliteten..

Oppvaskmaskinen og 2-i-1-ovnen har blitt løsningen på problemet med ledig plass for mange husmødre. Denne enheten ser ut som om ovnen var delt i to. Dermed er oppvaskmaskinen plassert i den nedre delen, og selve ovnen tok den øvre delen. Det er vanskelig å overvurdere hvor mye plass du vil spare med denne enheten..

Det finnes også enheter av denne typen tre i ett, de kalles ofte en harmonisk trio. I dette tilfellet inneholder pakken også en koketopp, gass eller elektrisk..

Fordeler og ulemper

Den kombinerte teknikken er en moderne og ganske vellykket løsning som lar alle, uten unntak, nyte alle fordelene med sivilisasjon og spare plass.. En elektrisk komfyr kombinert med en ovn og en oppvaskmaskin har mange fordeler, blant annet det nevnes:

  • Kompakthet. Det er på grunn av sin kompakthet at mange mennesker velger denne typen husholdningsapparater. Du kan spare opptil 50 cm plass.
  • Funksjonalitet. En enhet kombinerer overraskende to eller tre enheter med forskjellige funksjoner. Om nødvendig kan du bruke hver for seg eller alle samtidig.
  • Lett å administrere. Selv et barn kan håndtere denne typen teknikk. Som regel presenteres bruksanvisningen med en detaljert oversikt med store figurer, der alt er vist. Mange 3-i-1 komfyrmodeller har en fjernkontroll for å starte oppvaskmaskinen.
  • Varighet. Denne klausulen er bare gyldig hvis du kjøper utstyr på et pålitelig sted fra en klarert produsent. Praksis viser at denne typen husholdningsapparater ikke trenger garantiservice gjennom hele bruken..
  • Stilig design. Dette punktet er også viktig, siden kjøkkenet må være vakkert og harmonisk, oppfylle alle standardene for moderne design..

Modeller

  • To i ett. En oppvaskmaskin og ovn, representert med et enkelt husholdningsapparat, er det mest populære alternativet. Oftest er oppvaskmaskinen plassert under ovnen. Naturligvis vil mengden av retter som er plassert i den om gangen være mye mindre enn i en egen modell. Men volumet i enheten er ganske nok til å vaske oppvasken etter et enkelt måltid av en familie på 3-4 personer.

Når det gjelder ovnen, har den en bredde på 35 cm, noe som er ganske nok til å lage de mest populære rettene. Dette alternativet er egnet for de som allerede har en koketopp, og det er ikke nødvendig å bytte den til en ny..

  • Tre i ett. Dette alternativet har økt funksjonalitet av åpenbare grunner. Ved å kjøpe en enhet får du tre nødvendige elementer av kjøkkenutstyr samtidig. En moderne koketopp er lagt til i ovnen og oppvaskmaskinen. De fleste modeller antar en innebygd matlagingsflate i kjøkkenskapet. Det mest praktiske stedet for plassering av slikt utstyr er ved siden av skjærebordet..

De nyeste modellene er induksjonskomfyrer, som lar deg glemme problemet med den glemte komfyren. Overflaten begynner å varme opp bare når det er en viss type servise på den..

  • Med gasskomfyr. Hvis du har gasskommunikasjon i leiligheten din, vil det være lurt å kjøpe 3-i-1 apparater med gasskomfyr. Dette flisealternativet har flere fordeler i forhold til sin elektriske konkurrent. For det første, ved hjelp av gass, sparer du betydelig tid på matlaging. For det andre anses gassovnen å være mindre energikrevende. Du trenger ikke å betale for mye for strøm, som forbrukes i store mengder når du bruker en elektrisk komfyr.

Når du bruker en gasskomfyr, bør du følge noen sikkerhetsregler og være ekstremt forsiktig, ikke glem å slå av gasskranen.

Hvordan velge

Når du velger kombinert kjøkkenutstyr, er det verdt å vurdere noen funksjoner som også gjelder for kjøkkenområdet ditt. Først av alt, bestemme størrelsen på enhetene. Hvis du vil gjemme utstyr i et blyanthus, vær oppmerksom på smalere ovnsmodeller med oppvaskmaskin.

Gi preferanse bare til autentiske, pålitelige merker som er ansvarlige for kvaliteten på produktene og gir en garanti.

Gass eller elektrisitet er også viktige parametere når du velger denne typen utstyr. Bestem selv hva som er mer praktisk, basert på parametrene til leiligheten din.

8 bilder

Anmeldelser

Etter anmeldelser fra kjøpere og brukere av to-i-ett og tre-i-ett-apparater å dømme, er apparater av denne typen virkelig en moderne løsning på problemet med små kjøkken. Enheten er enkel og praktisk å bruke takket være russiskspråklige tips.

Ulempen med den kombinerte teknikken er den høye kostnaden, men den er fullt ut berettiget under bruk..