Mikser Zelmer

Mikser Zelmer

Enhver husmor ønsker å mate familien sin deilig, uten å bruke mye tid og krefter. En uunnværlig assistent på kjøkkenet, som raskt kan forberede deig til en flytende paj, pisk krem ​​til en kake, tilberede saus til kjøtt, vil være en manuell eller stasjonær mikser av varemerket Zelmer.

Om merket

Produksjonsanleggene til Zelmer -merket, som nå eies av det berømte tyske selskapet Bosch, ligger i Polen nær byen Rzeszow. I de siste tiårene har merkets utvalg vokst flere ganger. Produsentens offisielle nettsted presenterer i dag prøver av husholdningsvarer og varer i mellompriskategorien: støvsugere, mikrobølgeovner, multikoker, juicere, kjøttkverner, vannkoker, blendere, miksere og tilbehør..

Mer enn halvparten av alle Zelmer -produkter, som tradisjonelt opprettholder tradisjonen med europeisk kvalitet, eksporteres. Pålitelige husholdningsapparater med et vakkert design er velkjente i det russiske og europeiske markedet og har stadig etterspørsel fra forbrukerne og har et stort antall positive anmeldelser..

Manuell eller stasjonær

En kjøkkenmikser er en mekanisme som trengs for å røre og vispe ingrediensene bedre ved hjelp av vedlegg. Det er manuelle og stasjonære enheter på hyllene i butikkene. Under drift av håndmikser er det nødvendig å holde den i hånden. Vispene kan dyppes i en passende beholder av hvilket som helst materiale, som ingrediensene tilsettes etter behov.

Siden beholderen må holdes under blandingsprosessen, er begge hendene opptatt.

Fullstendigheten av håndlagde produkter er som regel ikke rik – i tillegg til vispfestene er det også et par spesielle krokfester i esken for omrøring av deigen. Fordelen med den håndholdte enheten er kombinasjonen av rimelige priser, blandingseffektivitet og mulighet for kompakt lagring..

Det stasjonære apparatet leveres med en bolle med optimal dybde.

Dyrere modeller, i tillegg til et sett med standardutstyr, kan utstyres med vekter og blendervedlegg. Fordelen vil være at hele strukturen er trygt installert på bordet, du trenger ikke å holde noe i hendene. Mens bollen med dyser roterer, forblir hendene frie, og du kan gjøre annet arbeid.

Ulempen med den stasjonære modellen kan betraktes som en høyere pris sammenlignet med den manuelle. Slike enheter har som regel ikke kompakte dimensjoner; for lagring i et lite kjøkken må du tildele et bestemt sted.

Gjennomgang av populære modeller

Lett å bruke håndmikser modell ZHM1204L utstyrt med en 400 W motor. Med tilstrekkelig høy effekt har enheten en kompakt størrelse. Kroppen har en fem-trinns regulator og en knapp for rask fjerning av tilbehør. Turbo -modus gir en rask overføring av enhetsoperasjonen til maksimal rotasjonshastighet for vispedysene.

Modellen er utstyrt med et slipefeste som gjør at du enkelt kan tilberede varme måltider til baby- og diettmat. Blandehåndtaket er forsiktig dekket med et spesielt gummilignende materiale som bidrar til et tett håndgrep. Produktkroppen, laget av plast av høy kvalitet, vil sikre lang levetid. Prisen på produktet varierer fra 2700 til 2900 rubler.

Hvit instrumentkasse i plast modifikasjoner ZHM1205S har en stilig design som vil dekorere interiøret i ethvert moderne kjøkken. Takket være den høye effekten, 400 W, klarer denne modellen lett forberedelse av deig og fluffing opp luftig krem. Stavmikser har en fem-trinns hastighetskontroll.

Turbo -modus hjelper deg enkelt å øke effekten til maksimal verdi for den beste blandingen av flytende ingredienser.

I tillegg til piskerne er enheten utstyrt med praktiske og holdbare kroker for deigforberedelse. Vedleggene festes enkelt og fjernes ved hjelp av en spesiell knapp på kroppen. Kostnaden for enheten i forskjellige butikkjeder varierer fra 2080 til 2700 rubler.

I settet med stasjonære Zelmer ZHM1206S I en hvit plastkasse er det en tre-liters slagskål. I tillegg til vispene, inneholder mikseren krokformede kneaders og en purémunnstykke for å hjelpe deg med å lage klumpfrie luftige potetmos og andre grønnsaker..

En fem-trinns dysehastighetsbryter og turbomodus hjelper deg med å justere tilberedningstiden. Det er veldig enkelt å bruke det praktiske kjøkkenapparatet. Du trenger bare å legge maten i den medfølgende bollen og slå på riktig modus. 3 liters kapasitet og 400 W effekt gjør det enkelt å blande store mengder ingredienser. Prisen i detaljhandelsnettverket er omtrent 2950 rubler.

Til dags dato vurderes den mest funksjonelle modellen som kombinerer funksjonene til en mikser med en blender Zelmer 481.67. Enheten har en rotasjonsregulator fra 0 til 5, er utstyrt med en knapp for å fjerne vedleggene, som vedleggene skyves ut av stasjonen. TURBO -modus bytter raskt til den raskeste hastigheten. Ergonomien til håndtaket er sikret av den myke SOFTTOUCH. Blanderen er supplert med en 3 l bolle laget av matvareplast, utstyrt med selvrivende og konvensjonelle padler. Rotering av bollen på stativet gjør blandingen enklere.

Settet inneholder et praktisk plastfeste som hjelper til med å tørke kokte grønnsaker gjennom en sil.

I tillegg til tradisjonelle visper og eltekroker, er enheten utstyrt med et blenderben designet for å blande flytende komponenter, male malte og råvarer, tilberede majones og andre pasty retter. Blenderinnretningen er et uunnværlig tilbehør for tilberedning av barnemat.

Ved hjelp av en uteksaminert kanne av gjennomsiktig plast av høy kvalitet med et maksimalt fyllingsnivå på 0,5 l, kan du raskt blande en cocktail og tilberede en purert suppe for et lite barn.

Utviklerne har utstyrt mikseren med en minimaxer i form av et gjennomsiktig kar og et lokk med et drivverk som sikrer rotasjon av skarpe kutteblad. Minimalaxer er i stand til å male kjøtt, nøtter, løk, urter, hvitløk og gulrøtter på få sekunder. Et spesielt vedlegg for hakking av is og hakking av frossen frukt, installert på hakkeskålen, er en rund rivekniv med et dobbeltsidig bladblad.

En nyvinning av modellen, som skiller den positivt fra andre, er de elektroniske vekter som er innebygd i basen med en veibegrensning på 3 kg, som gjør det mulig å observere oppskriften på parabolen med en nøyaktighet på ett gram. Prisen på en praktisk kjøkkenmaskin avhenger av konfigurasjonen og varierer fra 3200 til 6000 rubler.

Anbefalinger for riktig bruk

Før du bruker mikseren for første gang, anbefaler produsenten at du leser bruksanvisningen. Enheten kan kobles til et elektrisk nettverk hvis det ikke er skade på saken og strømledningen. Når du kobler produktet fra strømnettet, må du ikke trekke i ledningen. Kan ikke brukes av mennesker med psykiske eller fysiske funksjonshemninger og barn.

For å forhindre overoppheting av motoren, ikke utsett produktet for temperaturer over 60 grader. Motorhuset må under ingen omstendigheter senkes under vannstrømmen..

Bare deler av apparatet som er i direkte kontakt med matkomponenter kan vaskes. Det er forbudt å vaske mikserdelene som er under arbeid..

Det anbefales ikke å kjøre mikseren tørr. Væskenivået bør ikke overstige halvparten av høyden på blenderbenet. Væske bør ikke komme inn i stasjonen, da dette vil skade motoren. Det er forbudt å arbeide med blenderutstyr i mer enn 3 minutter, med en kvern og et tilbehør for å bryte is i mer enn 2 minutter, omrøre med visp i mer enn 10 minutter.

For å unngå riper og fjerne grafiske merker på saken, anbefales det ikke å bruke emulsjoner med slipende partikler når du vasker. Metaldeler må ikke vaskes i oppvaskmaskinen, da svært effektive produkter kan forårsake misfarging av metalloverflaten.

Produsenten anbefaler manuell rengjøring med vanlig oppvaskmiddel..

Det er uakseptabelt å åpne enheten og utføre reparasjonsarbeid på egen hånd. Bare produsenten eller kvalifisert verkstedpersonell kan reparere enheten eller bytte ut strømledningen..