Melitta kaffemaskin

Melitta kaffemaskin

Moderne kaffemaskiner Melitta harmonisk kombinere høy kvalitet, lakonisk design, funksjonalitet og rimelige kostnader. De er designet for å gjøre hverdagen så behagelig og praktisk som mulig. Derfor er disse enhetene uunnværlige komponenter ikke bare i hjemmekjøkken, men også i serveringssteder. En profesjonell kaffemaskin av dette merket gir deg muligheten til å nyte den utsøkte smaken og aromaen av kaffe, samt få en positiv energiladning for hele dagen..

Funksjoner og fordeler

Melitta kaffemaskiner produseres i Italia. Blant sortimentet er det både profesjonelle og husholdningsmodeller for hjemmet, som er preget av utmerket kvalitet og upåklagelig funksjonsdata. Hver av dem er laget med de nyeste teknologiene, derfor produserer den kaffe i henhold til unike oppskrifter som er programmert av systemet. Melitta kaffemaskiner er veldig enkle å betjene, og derfor er de veldig populære blant kjennere av kaffedrikker..

Det skal bemerkes at automatiske enheter er universelle, ettersom de er beregnet på tilberedning av Americano, espresso, latte, mocacino eller cappuccino med utmerket smak. Hver Melitta kaffemaskin er utstyrt med en rekke programmer for maling av kaffebønner, oppvarming av vann, oppskumming av melk og andre funksjoner..

I tillegg tilpasser den seg perfekt til absolutt alle typer kaffe..

Hvordan å bruke?

Etter å ha valgt en passende modell av enheten, kan du trygt starte den. Produsenter av Melitta kaffemaskiner har tatt seg av den mest praktiske bruken av disse enhetene, og utstyrt dem med et moderne display med praktisk indikasjon. Denne funksjonen bidrar til rettidig rengjøring av produktet fra skala, samt desinfeksjon. Enhetene til dette merket kjennetegnes ved pålitelighet og holdbarhet, noe som gjør prosessen med driften lang og så hyggelig som mulig..

De er i perfekt harmoni med andre interiørartikler og tar ikke mye plass..

Den praktiske og funksjonelle Melitta kaffemaskinen er ideell for daglig bruk. Den lar deg justere styrken på kaffen, vannmengden og tilsetning av andre komponenter med noen få knappetrykk. Tilstedeværelsen av en tidtaker gjør det mulig å gjøre individuelle innstillinger for å lage kaffe og automatisk slå av enheten. Situasjonen når infusjonsenheten sitter fast, vil heller ikke være et problem, fordi du kan fikse det selv ved å sette bryteren for å velge bønner til posisjonen til et av kamrene..

Omsorg

Det anbefales at Melitta blir tatt vare på for å forhindre skade. For å gjøre dette er det verdt å avkalke enheten i tide – minst etter hver 300 kopp kaffe. Den vanligste bruken i slike tilfeller er et rengjøringstablet laget spesielt for kaffetraktere. Tabletten er nedsenket i kaffebønnen og kokt med kokende vann.

I tillegg må kaffemaskinen tørkes av med en fuktig svamp hver dag. Når du fyller pallen, er det også verdt å fjerne den, tømme vannet og skylle med varmt vann. Et spesielt filter renser vannet, og gjør det så egnet som mulig for tilberedning av kaffedrikker. Den er designet for en viss tidsperiode, hvoretter den krever utskifting..

Modelloversikt

Utvalget av Melitta kaffemaskiner er ganske variert, og hver modell har sine egne individuelle egenskaper.. De mest populære blant dem er følgende:

 • "Solo melk fra koffein". Den er preget av stilig design, kompakt størrelse og rimelig pris. Enkel å betjene med det mest intuitive grensesnittet i form av knapper. Utstyrt med et filter som myker opp vannet, noe som gjør drinker bedre og rikere.
 • "Caffeo ci hvit". En moderne maskin designet for tilberedning av et bredt utvalg av kaffedrikker. Enkel nok til å vedlikeholde, noe som gjør den egnet for aktiv daglig bruk. Spesielle programmer gjør det mulig å betjene enheten fullt ut, og overrasker kaffekokere med en uovertruffen smak.
 • "Caffeo Bistro Silver". Lett å betjene maskin med et funksjonelt display og de nødvendige navigasjonsknappene. Utstyrt med automatisk rengjørings- og avkalkingssystem.

 • "Caffeo lattea rød". En veldig kompakt og elegant enhet som er ideell for hjemmebruk. Under kontroll viser displayet ikonene for de valgte funksjonene. Servicevedlikehold utføres i automatisk modus, noe som gjenspeiles positivt i ytelsen.
 • "Caffeo solo svart". En unik kaffemaskin som harmonisk kombinerer brukervennlighet, allsidighet, praktisk og høy ytelse av kaffedrikker. Alle er utstyrt med utsøkt smak og makeløs aroma..
 • "Caffeo passione". Den mest praktiske kopien for daglig bruk, som tilbereder deilige kaffedrikker av høy kvalitet. Har et praktisk rengjøringssystem.

 • "Caffeo Solo Perfect Milk Black". En eksklusiv og praktisk svart kaffemaskin med en avansert cappuccinomaskin. En manuell regulator for kontroll av porsjonsvolumet er gitt. Kan produsere to kopper kaffe samtidig.
 • "Caffeo Solo Milk Silver". Den har utmerket funksjonalitet og en rekke innstillinger. Klassisk design og brukervennlighet har gjort denne kaffemaskinen til en av de mest ettertraktede. Det er en energisparemodus, samt en avkalkings- og automatisk rengjøringsfunksjon.
 • "Barista ts". Enheten lar deg produsere kaffedrikker av høy kvalitet, inkludert cappuccino, i henhold til individuelle innstillinger. Praktisk kontrollpanel gjør operasjonsprosessen enkel og interessant.

 • "Caffeo Solo agva pro". En profesjonell kaffemaskin designet for å lage kaffe av høy kvalitet for enhver smak. Utstyrt med et system for forbrygging av kaffe, samt individuelle innstillinger for temperaturen på den ferdige drikken.
 • "Caffeo Varianza CSP". Laget i en lakonisk design og har et ganske enkelt kontrollsystem. Automatisk skylling av alle avdelinger gjør operasjonen enklere, slik at du kan nyte utrolig god kaffe hver dag. Det er en forbedret cappuccino -maker.
 • "Kaffe salong". Enheten har alle de nødvendige funksjonene som trengs for å tilberede virkelig aromatisk kaffe av høy kvalitet. Lite vedlikehold takket være det automatiserte kontrollsystemet. Kan produsere 2 kopper deilig kaffedrikke samtidig.

 • "Caffeo Gourmet Black". En original kaffemaskin med en logisk kontrollmeny. Displayet viser alle handlinger i oppgaveinnstillingsprosessen. Innstillingene kan enkelt tilpasses individuelle behov. Det er forskjell på økt hygiene og enkel rengjøring av cappuccinatore.
 • "Bar-terning". Den regnes som en universell modell, siden den kan brukes ikke bare hjemme, men også på offentlige steder. Tilbereder umiddelbart alle typer kaffe, som er preget av upåklagelig smak og rik aroma. Den egner seg godt til vedlikehold og har lang levetid.

Alle disse automatiske kaffemaskinene er laget av miljøvennlige materialer, slik at brukerne ikke trenger å bekymre seg for helsen. Under drift avgir ikke enhetene skadelige stoffer, og kaffen kommer uforlignelig velsmakende ut av dem.

Anmeldelser

Melitta kaffemaskiner har utmerket kvalitet og funksjonalitet, som det fremgår av mange brukeranmeldelser. De er verdsatt for sitt gjennomtenkte kontrollsystem, rimelige kostnader og praktisk. Mange fokuserer på det faktum at disse enhetene har lang levetid og høy ytelse på kaffedrikker for enhver smak..

Med tanke på statistiske data er det trygt å si at kaffemaskinene til dette merket er en verdig konkurrent til andre verdensberømte merker..

I denne videoen finner du en oversikt over Melitta Caffeo Barista ® TSP.