LG kjøleskap bredde

Et kjøleskap i den moderne verden er ikke bare husholdningsapparater, men også en integrert egenskap ved kjøkkeninnredningen. Populariteten til slike produkter vokser hver dag, noe som tvinger produsenter til å gi ut nye forbedrede modeller. En av markedslederne er LG -produkter. De produserer mange moderne enheter som er pålitelige og enkle å bruke..

Bredden på LG -kjøleskapet er en av hovedfaktorene som det anbefales å ta hensyn til når du velger slikt utstyr..

Modeller

Enkeltkammer

Kjøleskap av denne typen kjennetegnes ved tilstedeværelsen av ett kammer for lagring av mat. Noen av modifikasjonene kan utstyres med en intern fryser. Enkeltkammersystemer er produsert med minimale dimensjoner. Standardstørrelsene til disse produktene varierer i følgende område:

 • bredde – fra 50 til 50 cm;
 • høyde – fra 50 til 120 cm;
 • volum – 50-200 l.

Noen produsenter produserer minikjøleskap med et kammer på bare 20 liter..

Disse modellene brukes hovedsakelig som spritlager.

Bicameral

To-dørs kjøleskap er den mest populære modifikasjonen som er installert av de fleste brukere. Disse produktene skiller seg ikke bare i perfekt design, men også i funksjonalitet av høy kvalitet..

Dimensjonene til to-kammer-enhetene avhenger av den spesifikke modellen og kan variere i følgende område:

 1. Høyde – 110-210 cm.
 2. Bredde – 50-70 cm.
 3. Dybde – 50-65 cm.
 4. Volum – 200-380 l.

Disse egenskapene er gjennomsnittlige og tilsvarer kanskje ikke noen endringer på markedet..

Vekten av todørs kjøleskap avhenger av størrelsen og materialene de er laget av.

Perfeksjon i flerkammersystemer

Kjøleskap med flere kamre er relativt nye. Slike enheter er veldig praktiske sett fra matlagring. Antall slike beholdere overstiger i de fleste tilfeller to. Dette lar deg plassere frukt, grønnsaker, matvarer osv. Separat i dem. På samme tid bryter du ikke temperaturregimet inne i andre kamre ved å åpne en dør..

For å opprettholde kvaliteten på innholdet i flerkammersystemer, installeres spesielle filtre og deodoranter.

Hvis vi sammenligner dimensjonene til disse strukturene, kan de være som følger:

 1. Høyde – ca 2 m;
 2. Bredde – 60-120 cm.
 3. Dybde – 55-90 cm.
 4. Standardvolumet kan variere i området 300-400 liter. Det er modeller på markedet hvor denne parameteren kan nå 700 liter..

De store dimensjonene til disse kjøleskapene tillater ikke at de installeres i små kjøkken. Passer perfekt inn i romslige rom, der det er mulighet for variasjoner i installasjonen.

Funksjoner i Side-by-Side-systemer

Kjøleskap av denne typen kan klassifiseres som to-dørs modeller. Deres særegne trekk er det vertikale arrangementet av rommene. Volumet i fryseren og kjøleskapet kan korreleres i forskjellige proporsjoner, avhengig av den spesifikke modifikasjonen. Når det gjelder dimensjonene til LG -kjøleskap, varierer de i følgende område:

 1. Høyde – 170-190 cm.
 2. Bredde – ikke mer enn 100 cm.
 3. Dybde – 60-80 cm.

Det totale volumet på kamrene kan nå 800 liter, blant annet fryseren kan ta 280 liter, og kjøleskapet kan ta opptil 520 liter..

Et særtrekk ved slike enheter er det lave forbruket av elektrisk energi..

Populære modeller

Kjøleskap produsert av LG er preget av byggekvalitet og moderne funksjonalitet.. Blant de mange modellene bør flere av de mest populære produktene fremheves:

 1. LG GB-B329DSJZ. Høyden på kjøleskapet er 191 cm, og bredden og dybden er henholdsvis 60 og 64 cm. Enheten er utstyrt med et kjølesystem "Ingen frost", to rom og en inverterkompressor. Det totale volumet på kamrene er 312 l (fryser – 87 l, kjøleskap – 225 l).
 2. LG GC-B247SEUV. Modellen er en slags Side-by-Side kjøleskap. Fryseren er plassert til venstre og har en kapasitet på 220 liter, og kjøleskapets volum er 406 liter. Bredden på strukturen er 91 cm, og dybden og høyden er henholdsvis 74 og 179 cm. Kjøleskapet er utstyrt med barnesikker funksjon, automatisk avriming og en dørlukkingsindikator.
 3. LG GN-M702HQHM. Et kjøleskap med to rom med en fryser over tak, som tar et volum på 144 liter (opptil 5 kg / dag). Kjølekammeret har en kapasitet på 392 liter. Systemdimensjoner er 180 * 78 * 73 (h * b * d). Ytterligere funksjoner inkluderer tilstedeværelsen av en isgenerator, en deodorizer og muligheten til å lage en friskhetssone.
 4. LG GM-J916NSHV. Kjøleskapet er utstyrt med 3 separate kamre. Fryseren er plassert nederst og tar 200 liter (opptil 12 kg / dag). Volumet på de resterende kupene er 371 liter. Designet er preget av slike dimensjoner – 180 * 91 * 76 (h * w * d). Funksjonaliteten representeres av automatisk avriming, indikator for lukking av dør, dispenser, minibar og antibakteriell beskyttelse.

Utvalget av LG -kjøleskap er stort, som lar deg velge dem for enhver oppgave..

Når du kjøper dem, er det viktig å ikke bare ta hensyn til funksjonaliteten, men også dimensjonene, som harmonisk skal passe inn i det indre av rommet..