Krups kaffetrakter

Krups kaffetrakter

Krups kaffemaskin med kapsler er spesielt designet for folk som verdsetter tiden sin. Dette er en uunnværlig teknikk for de som ikke liker å bli distrahert av bagateller, ikke har noe imot å glede seg med god kaffe. Med dem hjemme kan du lage en utmerket drink, som ekte kaffeelskere gjerne vil sette pris på..

Særegenheter

Krups kapsel kaffetrakter kjennetegnes ved sin originale futuristiske design. Dette er et husholdningsapparat som fungerer som en profesjonell. Produksjonen bruker moderne materialer av høy kvalitet og avansert teknologi.

Med kapselmaskiner er det ikke nødvendig å steke og male korn, overvåke tilberedningsprosessen og vaske oppvasken. Alt er så automatisert at det gjenstår bare å nyte smaken og slappe av..

For å lage kaffe av høy kvalitet er det nok å plassere en spesiell kapsel i enheten og slå på enheten. Resten vil han gjøre selv. Minimum investering av tid – og smaken av ekte espresso kan glede når som helst, hjemme og på jobben.

Fordeler og ulemper

Krups kaffetraktere kjennetegnes ved høy funksjonalitet, ytelse av høy kvalitet og originalt utseende..

 • Den moderne designen vil passe perfekt inn i ethvert hjemmekjøkken eller kontorplass for kjennere av komfort. Kaffetrakteren er kompakt nok og tar ikke mye plass.
 • Kaffeforberedelsesprosessen er automatisert så mye som mulig. Det er nok for brukeren å lese en kort instruksjon og bare trykke på de nødvendige knappene. Du trenger ikke å følge prosessen, sett inn kolben, rutenettet på egen hånd. I løpet av sekunder vil en kopp aromatisk drikke være klar.
 • Minimal vedlikehold. Det er ikke nødvendig å hele tiden skylle maskinens elementer. Tilstrekkelig overflatesletting.
 • Spesielle kapsler er allerede designet per porsjon, så du trenger ikke å måle dosen. Vann fra tanken passerer i porsjoner gjennom beholderen med kaffe og kommer inn i tanken, hvor den ferdige drikken oppnås.
 • Det er mulig å justere porsjonsstørrelsen og kaffestyrken.
 • Stille tilberedningsprosesser. Kaffetrakteren trenger ikke å male bønnene, noe som vanligvis skaper mye støy. Kaffebønner i kapsler stekes, males og er klare til å drikke.
 • På grunn av at emballasjen er behandlet og hermetisk forseglet, bevares smaken og aromaen av kaffe.
 • Kapselmaskiner rengjøres automatisk, det vil si at det ikke er behov for filterbytte.
 • De bruker et minimum av strøm. Etter tilberedning av drikken slås enheten av automatisk.
 • Det er mulighet for tilførsel av varmt og kaldt vann.
 • Relativt lav pris.

Ulempene inkluderer den relativt høye prisen på selve kapslene. Capsule kaffemaskiner jobber utelukkende på kapsler, så de kan ikke brukes med andre typer kaffe. Det er ingen måte å eksperimentere med smaken på drikkene selv. Du kan bare bruke ferdige alternativer.

Omsorg

Kapsel-type enheter er upretensiøse i omsorgen. Maskinen er utstyrt med et rom for brukte kapsler, etter hvert som den er fylt, må den bare tømmes. Samtidig er ikke selve maskinen forurenset, siden alt er hermetisk forseglet. Brettet og risten skylles med jevne mellomrom med vann etter bruk..

Driftsprinsipp

Vann fra beholderen under høyt trykk kommer inn i tanken til termoblokken, der den varmes opp. Deretter serveres den på en kapsel med kaffe. Nålen trenger gjennom kapselens beskyttelsesfolie på begge sider for inn og ut av væsken. Det varme vannet renner gjennom den komprimerte kaffesengen og filteret og inn i den ferdige drikkebeholderen. Dermed “brygges” kaffe med varmt vann under høyt trykk..

Hvordan å bruke?

Vann helles i reservoaret. En kapsel settes inn i kapselrommet. Enheten slås på ved å trykke på en knapp eller en spak, avhengig av enhetstype. For en bedre kvalitet, anbefales det å fylle ut renset vann. Fallende dråper strømmer inn i en spesiell skuff nederst på maskinen, som må vaskes med jevne mellomrom.

Anmeldelser: forbrukernes meninger

For kjennere av ekte kaffe er kaffemaskiner med kapsler en ekte gave, når som helst kan du lage aromatisk kaffe uten å gå på kafeer og restauranter. Kvaliteten på den hjemmelagde drikken vil alltid være på sitt beste.

Den eneste betydelige ulempen beskrevet av brukere av denne teknikken er de ganske høye kostnadene for kaffekapsler fra dette selskapet. Men som ekte kaffegourmeter påpeker, begrunner resultatet utgiften. I tillegg har russiske produsenter nylig lansert sin egen produksjon, og siden 2016 har 3 typer kapsler allerede kommet inn på markedet..

Nylig har tomme og gjenbrukbare kapsler begynt å dukke opp. Du kan fylle dem selv med malt kaffe. Når det gjelder kapsler som er gjenbrukbare, er ulempen at de er vanskelige å vaske. Og her er det verdt å vurdere om det ikke er mer praktisk å bruke en tyrker, siden den største fordelen med å bruke en kapsel kaffetrakter er hastighet og enkelhet.

De vanligste positive egenskapene i anmeldelser:

 • Forbrukerne er fornøyd med muligheten til å tilberede Nescafe-kaffe av høy kvalitet på kort tid uten aktiv deltakelse og overvåking av prosessen. Resultatet er det samme som når du lager kaffe i en tyrkisk, og noen ganger mye bedre. XP -kapselkaffemaskinen produserer en deilig drink med en rik aroma. Det er nok å følge de enkle anbefalingene i instruksjonene..
 • På grunn av sin lille størrelse, passer Superiore KP -enheten kompakt på kjøkkenet eller kontoret. Samtidig vil en utmerket design harmonisk passe inn i ethvert interiør..
 • Stillhet etter bruk av andre typer maskiner er et betydelig pluss.
 • Det er ikke nødvendig å hele tiden rengjøre elementene i enheten, du trenger bare å kaste ut brukte kapsler med jevne mellomrom og skylle brettet.
 • Og det viktigste plusset for alle brukere er den uovertrufne smaken av ekte kaffe av høy kvalitet..

Riktig valg

Her er noen kriterier du bør passe på når du velger en kapsel kaffetrakter:

 • Makt – hastigheten på tilberedningen av drikken avhenger av den. Optimal effekt – 1200 W..
 • Pumpetrykk påvirker metningen og styrken til drikken. Ønsket trykk – minst 15 bar.
 • Vanntankvolum – den bestemmer hvor mange porsjoner av drikken som kan tilberedes. For eksempel, hvis enheten er valgt for et kontor, er det lurt å velge et større volum av tanken..
 • Sortiment av kapsler, som maskinen kan fungere med. Ulike modeller kan bruke en bestemt type kapsel. Hver produsent har sin egen produktlinje. Derfor, når du velger en enhet for deg selv, må du være oppmerksom på sortimentet og velge etter din smak.

Dolce Gusto Krups

Dolce Gusto Krups er et av de mest budsjettvennlige alternativene for caspool kaffetraktere, kostnadene varierer fra 4000 til 15000 rubler. Strøm 1200 W, og arbeidstrykk opptil 15 bar.

Fordeler:

 • Tilstrekkelig bredt utvalg av kapsler med forskjellige smaker. I tillegg til kaffe, inkluderer denne linjen kaffedrikker med melk, cappuccino med is, cocktailer, chai latte.
 • Du kan justere styrken på drinker og volumet selv.
 • Kostnaden for kapsler er mindre enn analoger for andre maskiner.

Ulemper:

 • Mindre volum kaffe i kapsler;
 • Kostnaden for alle drinker, bortsett fra kaffe, er ganske høy;
 • Melk til kaffedrikker er ikke naturlig, men i pulverform;
 • Lavere kvalitet enn Nespresso kaffetraktere.
 • Noen modeller har ikke et rom for innsamling av brukte kapsler og må kastes separat hver gang..

Dolce Gusto Krups Piccolo

“Piccolo” -modellen fra “Dolce Gusto” -linjen er en av de mest kompakte. Tankens volum er 0,6 l. Den er ideell for hjemmebruk for en liten familie. Et stort utvalg av drikkevarer vil tilfredsstille alle medlemmer.

Disse modellene gir ikke automatisk regulering av vannmengden. Serveringsstørrelsen må velges av deg selv som du ønsker..

Dolce Gusto Krups Oblo

Oblo-modellen skiller seg fra den forrige i en fundamentalt annerledes design med et vindushull, hvor det settes inn en kopp, et økt volum på opptil 0,8 liter og en automatisk avstengning etter 5 minutter. bare meg.

Krups kaffemaskiner vil bli høyt verdsatt av forbrukere for hvem design spiller en viktig rolle. Linjene til kaffetraktere av kapseltype er så mangfoldige og uvanlige at de harmonisk kan passe inn i ethvert interiør. Det er en moderne design som bruker kvalitetsmaterialer og avansert teknologi.

Valget for pris varierer også mye. Du kan velge både et budsjettalternativ for et hjem eller et lite kontor, og en profesjonell modell av høy kvalitet for en kafé eller restaurant..

Jeg vil merke at de høye kostnadene i det hele tatt ikke garanterer høy kvalitet, siden denne indikatoren påvirkes av markedsføringen av merkevaren. Budsjettalternativet vil fullt ut oppfylle alle forventninger. Når du velger, må du bli guidet av dine behov og smakpreferanser. Et billig merke kan godt passe de nødvendige parameterne.

Av alt det ovennevnte kan vi konkludere med at Krups kaffetraktere er uerstattelige for folk som verdsetter kvalitet, den sanne smaken av aromatisk kaffe og deres tid..

For en oversikt over Krups kaffetrakter, se følgende video.