Kjøleskapskapasitet Atlant

En av de viktige faktorene du må passe på når du velger et Atlant -kjøleskap, er kapasiteten. Denne indikatoren påvirker mengden nødvendig elektrisk energi som er nødvendig for å drive slike strukturer..

Særegenheter

Kjøleskapet består av mange elektriske systemer som er ansvarlige for enhetens spesifikke egenskaper og funksjonalitet.

Alle er koblet til strømforsyningen ved hjelp av spesielle mekanismer.. Strømforbruket deres måles i watt og avhenger av flere grunnleggende parametere:

  • Kompressortype. Moderne kjøleenheter er utstyrt med en eller to lignende mekanismer. Jo flere kompressorer, jo liknende og høyere energiforbruk. Denne egenskapen avhenger direkte av kraften i selve systemet, som driver kjølemediet inne i rørene..

  • Ingen Frost -teknologi eller andre moderne kontrollsystemer for arbeidet med en struktur.

  • Kammervolum. Jo høyere denne verdien er, jo mer tid tar det å kjøle dem ned, og dette fører til et betydelig strømforbruk..

  • Innetemperatur der kjøleskapet er installert. Selv om disse produktene har et spesielt varmeisolerende lag, med konstant eksponering for varme strømmer fra rommet, fører dette til hyppig start av kompressoren og avkjøling av kamrene..

  • Felles tetningskvalitet.

  • Frysing av matvolum.

Energiklasse – nøkkelen til besparelser

Moderne produsenter av kjøleenheter prøver å minimere elektrisk forbruk.

Dette førte til inndeling av slike systemer i flere hovedklasser, som er angitt med latinske bokstaver i området fra A til G. For standardverdien er mengden som brukes av et kjøleskap i klasse D. Dette betyr at produkter merket A vil “spis” omtrent 55% mindre enn standardverdien.

Det er klasser A +, A ++, etc., som denne verdien er enda lavere for. Det bør forstås at et husholdningsapparat A vil være mye mer økonomisk enn et industrikjøleskap med No Frost A -modifikasjonen.+++.

I dag bruker de fleste kjøleenheter i gjennomsnitt omtrent 100 W / t, og per dag varierer dette tallet i området fra 1,4-1,6 kW. Det bør bemerkes at den årlige nominelle effekten varierer ganske mye og kan nå 360-560 kW. Dette tallet avhenger indirekte av eksterne faktorer som f.eks mengden frossen mat, hyppigheten og varigheten av døråpningen.

Fryser produktiviteten

Alle Atlant -kjøleskap er designet for å dekke en rekke behov. En av hovedparametrene å se etter er frysekraften. Denne indikatoren er direkte avhengig av volumet i fryseren og produktiviteten til kompressoren. Så forskjellige modifikasjoner av Atlant-kjøleskap kan fryse fra 6-10 kg (No Frost-system og husholdningsmodeller) til mer enn 20 kg produkter.

Det skal bemerkes at for en liten familie bør denne verdien ikke overstige mer enn 8-9 kg, siden bruk av kraftigere egenskaper vil føre til en økning i kraft og forbruk av en stor mengde energi..

Noen indikatorer

Utvalget av produkter fra dette selskapet er veldig mangfoldig, noe som lar deg velge dem for å løse mange problemer. Flere typer Atlant -kjøleskap bør skilles, som er forskjellige i spesifikke egenskaper:

  • XM 4425-009 ND. Denne modellen av kjølestrukturen er en av de kraftigste. Produktet bruker ca 415 kWh / år. Dette skyldes det faktum at den er utstyrt med et spesielt No Frost -system, som trenger en betydelig mengde strøm..

  • XM 4426-009 ND. Dette systemet er også utstyrt med en spesiell No Frost -funksjonalitet, noe som resulterer i et forbruk på omtrent 408 kWh / år. Produktet kjennetegnes ved et stort kjølekammer med et volum på 247 liter..

  • XM4024-000. Drypp kjøleskap. Den nominelle årlige effekten til enheten når 364 kW / år. Et særtrekk er et lavt støynivå, ikke over 39 dB.

  • XM 6221-000. Denne modifikasjonen tilhører energiklassen A +, mens alle tidligere betraktede systemer tilhører A-klassesegmentet. Dette kjøleskapet er relativt økonomisk og bruker omtrent 308 kW / år med et totalt volum på to kamre på 348 liter og en frysekapasitet på opptil 15 kg / dag..

Atlant-kjøleskap kjennetegnes ved sin praktiske og tekniske indikatorer av høy kvalitet som oppfyller moderne standarder. En rekke modeller lar deg velge dem ikke bare med optimale effektverdier, men også med kraftig og pålitelig funksjonalitet..