Kjøleskapets dimensjoner side om side

Kjøleskapet er et av hovedapparater på kjøkkenet, uten hvilket vår eksistens er nesten umulig..

På grunn av det faktum at det moderne livet har en betydelig flyt, kan folk ikke lenger ha råd til å shoppe hver dag og kjøpe dagligvarer, de gjør det hovedsakelig i helgene hele uken på forhånd. For å lagre et stort kjøpsmengde trenger du et romslig kjøleskap av høy kvalitet. Og hvis familien er stor, ville den mest passende modellen i en slik situasjon være Side ved side. For å finne ut om kjøkkenet ditt lar deg imøtekomme det, må du finne ut hvilke dimensjoner denne enheten har.

Litt historie

Kjøleskap har nært kommet inn i livet vårt, og inntil nylig var denne teknikken ikke tilgjengelig, og folk beholdt forsyningene sine i kjellere, la snø der om vinteren og skapte bare et skinn av denne enheten.

Men i 1926 dukket det opp en prototype av det nåværende kjøleskapet. Ingeniører utviklet denne enheten, brukte de nyeste teknologiene og kom til den moderne formen for denne enheten. Det er vanskelig å tro at bare 5% av befolkningen i landet vårt hadde et kjøleskap i 1962..

Nå har hver familie et kjøleskap, og noen har mer enn ett..

For en stor familie begynte det å kreve overdimensjonert utstyr, som kunne romme alt nødvendig, standardstørrelsene sluttet å passe, og det er veldig upraktisk å kjøpe og installere flere enheter. Derfor har ingeniører utviklet en modell Side ved side, som nå er i produktlinjene til nesten alle populære merker.

Fordeler

Selvfølgelig er den største fordelen med denne typen enheter størrelsen. For å få plass til et volum som passer i et kjøleskap side om side, må det i et vanlig apparat ha en høyde på mindre enn 2200 mm.

Til tross for at når du undersøker kjøleskapet, kan det virke som om det ikke er så stort på innsiden som på utsiden, slik er det slett ikke. Volumet er over 300 liter og i noen modeller når 800 liter..

Alle moderne kjøleskap har allerede et No Frost -kjølesystem, og disse modellene er også utstyrt med det..

Slike apparater krever ikke tining. Det er nok å slå dem av en gang i året for å utføre hygieneprosedyrer. Men hva er fordelen med denne teknikken kan tilskrives dens ulemper.. Ikke alle kjøkken vil passe til et kjøleskap. Det krever et rom på minst syv kvadratmeter. Bare dette området lar deg komfortabelt bruke enheten.

Enhet og dimensjoner

Navnet på denne typen enhet er oversatt fra engelsk som “side om side“. Dette skyldes at fryserne er plassert vegg til vegg bak begge dørene. Faktisk viser det seg at du foretrekker kjøleskap, og faktisk kjøper du halvannen enhet i en.

Men noen merker produserer apparater under navnet Side by Side, der det er en fryser bak den ene døren og et kjøleskap bak den andre. Det er ikke akkurat side om side, men det kan også være sånn. Dimensjonene til enheten kan også være forskjellige..

I høyden har enheten en spredning fra 900 mm, den laveste, til 2100 mm – en gigant. Det er en mulighet til å velge utstyret for din høyde. Du trenger ikke å stå på en krakk for å nå de øvre hyllene, som det ofte er tilfelle med store kjøleskap i to rom.

Bredden på disse representantene for husholdningsapparater er også forskjellig..

Den varierer fra 900 mm til 1300 mm. Derfor trenger han et betydelig område med ledig plass. Dybden tilsvarer et vanlig kjøleskap og varierer fra 620 mm til 720 mm.

Hvilke størrelser avhenger av

Til tross for at nesten alle merker produserer utstyr kalt “side by side”, er størrelsene helt forskjellige.

De fleste av dem er avhengige av landet der denne eller den aktuelle enhetsmodellen utvikles..

De største representantene for dette husholdningsapparatet er av amerikansk opprinnelse. Dette skyldes livsstilen til mennesker som bor i et gitt land..

I vårt land blir populariteten til en slik forstørret modell bare mer og mer populær. Dette skyldes ikke bare det faktum at vi bare lærer å kjøpe mat på lager. I de fleste hus i gamle bygninger er kjøkkenet veldig lite, og det er rett og slett umulig å plassere et stort kjøleskap.. Derfor strever russiske produsenter av husholdningsapparater ennå ikke med å produsere kjøleskap ved siden av hverandre..

Hva du skal se etter når du kjøper

Når du kjøper utstyr med større dimensjoner, bør du være oppmerksom på det faktum at det er lite sannsynlig at du vil kunne løfte det i heisen, og det vil være veldig problematisk å bringe det inn i leiligheten, så det er verdt å måle inn forskudd maksimal dimensjoner som vil passere gjennom døråpningen til ditt hjem og kjøkken. Dette skyldes det faktum at dybden og bredden på denne enheten kan overstige standarddimensjonene til dører i huset..

Hvis kjøleskapet du har valgt ikke passer i dimensjonene, ikke bli lei deg på forhånd, finn ut om det er mulig å koble fra kjøleskapdørene og om denne størrelsen er nok til å bære utstyret til kjøkkenet.

Du kan også prøve å fjerne kjøkkendøren. Dette vil også vinne noen få centimeter..