Kjøleskap Smeg

Smeg kjøleskap regnes som et av de mest populære og etterspurte på markedet. Høy kvalitet, attraktivt utseende og pålitelighet av slike husholdningsapparater gjør dem til det beste valget for ethvert kjøkken..

Særpreg

Opprinnelseslandet når du velger en slik enhet er av største betydning. Det italienske selskapet Smeg ble grunnlagt på 1800 -tallet. Gjennom årene har produsenten kunnet akkumulere en imponerende mengde utvikling som gjør det i dag mulig å produsere slike innovative og høykvalitets kjøleenheter. Det er derfor Smeg i dag er leder for det italienske markedet innen kjøleskap..

I prosessen med å produsere husholdningsapparater bruker selskapet bare komponenter av høy kvalitet og pålitelige, noe som har en positiv effekt på levetiden. Det er ingen tvil om at selv etter mange år vil Smeg -kjøleskapene kunne utføre oppgavene fullt ut..

Blant de særegne egenskapene til produktene fra det italienske merket er følgende:

 • Uovertruffen byggekvalitet til en rimelig lav pris, som lar deg kjøpe kjøleskap av høy kvalitet uten å gå på kompromiss med budsjettet;
 • Bruk av nyskapende teknologi, gjør det mulig å forenkle prosessen med bruk av husholdningsapparater betydelig. I tillegg, takket være avanserte komponenter, kan brukerne holde maten mye lenger enn i et vanlig kjøleskap;
 • Attraktivt utseende. De fleste av Smegs modeller er laget i en klassisk stil, som gjør at de enkelt kan brukes i ethvert interiør, uavhengig av design..

Valgregler

I prosessen med å velge Smeg-kjøleskap, må du være ekstremt forsiktig, for det spiller ingen rolle hvor høy kvalitet utstyret er: det vil ikke kunne oppfylle brukerens krav fullt ut hvis det ble valgt feil.

Bare med en kompetent tilnærming vil det være mulig å velge en enhet som ikke bare passer perfekt inn i kjøkkenet, men også vil glede eieren med funksjonaliteten.

I utvelgelsesprosessen bør du ta hensyn til følgende aspekter:

 • Dimensjoner. Det er nødvendig å velge en kjøleenhet basert på kjøkkenets størrelse, samt antall personer i familien. Hvis rommet har mye ledig plass, har du råd til store alternativer. Men med et lite kjøkken bør du ikke ta opp ekstra plass;
 • Høyde. Hvis Smeg -kjøleskapet er for lavt, vil det være ubehagelig å bruke det, da du hele tiden må bøye deg. Imidlertid er det bedre å nekte fra for høye alternativer, siden ikke alle er i stand til å nå de øvre hyllene;
 • Volum – indikator, som er av største betydning. Det hele avhenger av hvor mange som bor i leiligheten. Selvfølgelig gir det ingen mening å kjøpe et 300 liters Smeg -kjøleskap hvis bare en person bor i rommet;
 • Design. Det italienske selskapet produserer bare moderne og vakre kjøleenheter, men bare det riktige valget lar dem harmonisk passe inn i rommet. I dag inkluderer Smeg -serien forskjellige overflatebehandlinger. Et særtrekk ved merkets produkter er at det beholder sitt opprinnelige utseende så lenge som mulig. Ikke glem å ta hensyn til fargeskjemaet og stilen som kjøleskapet er laget i;
 • Støynivå. Smeg bruker bare innovative omformere i enhetene sine, som fungerer nesten lydløst. Det avhenger av kompressoren hvor godt enheten vil fungere i fremtiden. I tillegg har det en direkte innvirkning på holdbarheten;
 • Funksjoner i hyllene. I prosessen med å velge et Smeg -kjøleskap, bør du være nøye nøye med plasseringen av hyllene og materialene de er laget av. Det italienske selskapet tilbyr alternativer for plast, glass og metall. I tillegg har noen av produsentens modeller hyller med rister som lar luft sirkulere så riktig og effektivt som mulig;
 • Antibakterielt belegg. Kjøleskapet skal ikke bare være behagelig å bruke, men også trygt. Tilstedeværelsen av et moderne antibakterielt belegg forhindrer vekst av bakterier, og gir også pålitelig beskyttelse av kjøleenheten mot utseende av fremmed lukt;
 • Energiforbruk. Energisparing er en av de viktigste faktorene når du velger denne typen husholdningsapparater. Det italienske merket Smeg følger nøye med på denne parameteren, så du kan ikke bekymre deg for mengden strøm som forbrukes..

Populære modeller

Smeg er en av markedslederne, så hver modell kan skryte av høy kvalitet og pålitelighet. Et stort utvalg kjøleskap lar hver person velge det mest optimale alternativet for seg selv.

FAB50

Kjøleenhet Smeg FAB50 er en av de mest populære og etterspurte i selskapets samling. Et særtrekk ved modellen er det faktum at den tilbys i tre farger samtidig, takket være det du kan velge det mest optimale alternativet for kjøkkenet. Til tross for sin lille størrelse, har Smeg FAB50 en imponerende kapasitet på 362 liter. Tilstedeværelsen av A + energiklassen garanterer enhetens effektivitet. Ingeniører utstyrt Smeg FAB50 med to justerbare termostater og to kompressorer for stabil og stille drift.

Et av de ekstra alternativene er tilstedeværelsen av en iscenesatt ismaskin. Støynivået på 43 dB garanterer stille drift av husholdningsapparater.

FAB32

Smeg FAB32 -kjøleskapet skryter unikt og interessant utseende. Tilgjengelig i syv forskjellige farger, inkludert rød og svart, er denne modellen ideell for små kjøkken. De unike designfunksjonene skyldes den utmerkede kombinasjonen av kapasitet og størrelse. 229 liter ledig plass er nok for en familie på 3-4 personer. Et særpreg ved Smeg FAB32 kan vurderes tilstedeværelsen av en energieffektivitetsklasse A ++, som gjør modellen til en av de mest økonomiske i serien til den italienske produsenten.

Kjøleenheten har også et innovativt system "Ingen frost" og avansert luftsirkulasjon.

LED -belysning forenkler prosessen med å bruke enheten. Med et støynivå på 41 dB regnes denne modellen som en av de mest lydløse.

FAB30

Smeg FAB30 -kjøleskapet kan med rette betraktes som det mest sofistikerte og rimelige. På grunn av at husholdningsapparater er tilgjengelige i 11 farger, kan du velge det beste alternativet for et kjøkken med ethvert interiør. Et særtrekk ved Smeg FAB30 er tilstedeværelsen av en spesiell beholder for isbiter. Med et støynivå på 39 dB har kjøleskapet en stille drift. Den totale kapasiteten til modellen er 230 liter, noe som gjør den til et utmerket kjøp for en liten familie..

FAB28

Smeg FAB28 kjøleenhet kan med rette kalles produsentens mest interessante og fargerike modell. Den er tilgjengelig i 17 farger og motiver, og den lille størrelsen gjør at den kan passe godt selv på trange steder. Til tross for at FAB28 ikke kan skryte av et romslig fryserom, er det totale volumet ganske nok for den gjennomsnittlige familien på tre.. Et særtrekk ved FAB28 er tilstedeværelsen av et avansert antibakterielt belegg som gir beskyttelse mot bakterievekst og utseende av lukt.

I tillegg kan denne modellen skryte av en nyskapende kompressor som er utrolig stille og klarer alle belastninger og strømbrudd..

Retro stil

Hovedtrekk ved Smeg kjøleskap er at de alle er laget i retro stil. I tillegg er hovedfordelen med modellene ikke i den interne fyllingen eller de tekniske egenskapene, men i det unike utseendet.. De avrundede linjene som finnes på de fleste modeller skaper et fantastisk vintage -utseende og forvandler ethvert kjøkken.

Imidlertid betyr så nøye utseende ikke at retro kjøleskap ikke fryser godt eller ikke gjør jobben sin godt nok. Hvert element i fyllingen er laget på grunnlag av moderne teknologi, derfor kan den skryte av stabil ytelse og holdbarhet. Hvis du tror på anmeldelser, passer slike modeller perfekt inn i både klassisk og moderne interiør..

8 bilder

Det italienske selskapet tilbyr også innebygde modeller. Installasjon av frontpanelet krever minimalt med innsats og lar deg passe kjøleskapet harmonisk inn i alle rom.

Dermed er Smeg -kjøleskap det perfekte valget for ethvert kjøkken. Takket være sitt attraktive utseende, pålitelighet og avanserte tekniske fylling, kan slike husholdningsapparater tjene i mange år og bli en pålitelig assistent for hver husmor..