Kjøleskap Siemens

Kjøleskap Siemens

På det moderne kjøkkenet kan du finne mange nyttige husholdningsapparater: mikrobølgeovner, brødristere, matprosessorer. Men det mest nyttige av alt er kjøleskapet. Det er umulig å forestille seg livet vårt uten det. Uten den kan du faktisk ikke lagre fersk mat på lang tid, forberede langtidslagring, og bare kokt mat vil forverres. Husholdningsapparater er bokstavelig talt overfylte av modeller fra forskjellige produsenter som tilfredsstiller enhver krevende smak. Et av de ledende selskapene som produserer kjøleanordninger er Siemens.

Funksjoner og fordeler

Siemens er en del av et kjent tysk selskap BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH. Den produserer ikke bare kjøleskap, men også hele sortimentet av moderne husholdningsapparater til hjemmet. Pålitelig tysk kvalitet trenger ikke flere reklametaler, den er allerede høyt verdsatt over hele verden. Alle produserte produkter gjennomgår streng kvalitetskontroll.

Disse moderne enhetene er laget i en lys, stilig design og har en rekke fordeler:

 • Materialene som enheten er montert fra, oppfyller de høyeste miljøkravene. Bare bevist, pålitelig og materialer av høyeste kvalitet brukes.

 • Monteringen utføres i henhold til den siste tekniske utviklingen ved bruk av det nyeste utstyret. Derfor fungerer enhetene lenge og mislykkes nesten aldri;

 • Stille operasjon, som ikke vil forstyrre din kos og komfort ved å være på kjøkkenet;

 • Kompressorenhet med høy pålitelighet. Som nok en gang beviser den høye tyske kvaliteten;

 • Energieffektivitetsklasse. Alle kjøleutstyr i selskapet har en energiforbruksklasse på minst A;

 • Stilig utvendig og interiørdesign;

 • Kompakte dimensjoner, takket være det du kan plassere et kjøleskap selv i et lite kjøkken;

 • Pris. Produkter og service av høy kvalitet rettferdiggjør prisen på enheten fullt ut.

Alle kjøleskap fra Siemens har antibakteriell beskyttelse. Veggene i kjøleskapet er satt sammen av materialer som inneholder sølvioner. Det indre rommet i kamrene er pålitelig beskyttet mot bakterier og mikroorganismer av systemet "Antibakterier", som lar deg holde maten fersk i lang tid.

Friskhetssonen er forbedret. Hvis tidligere produkter måtte lagres ved et temperaturområde på + 2 … + 6, beholder de i nye modeller perfekt sine fordelaktige egenskaper og vitaminer ved temperaturer nær 0.

Spesifikasjoner

Etter å ha satt deg som oppgave å kjøpe et kjøleskap, kan du gå til en husholdningsapparatbutikk. Der finner du et bredt spekter av enheter, som hver har mange ubestridelige fordeler. For ikke å bli forvirret og ta det valget du trenger, bør du i utgangspunktet bestemme hvilke sett med egenskaper drømmeapparatet ditt skal ha. Hovedparametrene som vi anbefaler å ta hensyn til er gitt nedenfor:

 • Hvor skal fryseren plasseres (hvis du er interessert i en modell med fryser). Fryseren i de fleste modellene er plassert nederst på enheten, men det er også modeller der den er plassert på toppen. Uthev serien hver for seg "Side ved side", der fryseren står oppreist;

 • Generelle dimensjoner på enheten. Dette er en veldig viktig parameter, for hvis du ikke tar hensyn til det, kan det hende at den kjøpte enheten ikke kommer inn på kjøkkenet, eller at den er for stor og tar for mye brukbar plass i rommet. De fleste modellene er 70 cm brede, men det er også smale serier, der bredden ikke overstiger 55 centimeter;

 • Brukbart volum av kamre. Når du velger et kjøleskap som passer dine behov, bør du vurdere behovene til familien din. For små familier gir det ingen mening å kjøpe en stor enhet, siden det vil være vanskelig å fylle den helt med mat. Og for familier på 4-5 personer vil en slik enhet være veldig nyttig;

 • Avrimingssystem. Manuell avriming vil bare kaste bort din dyrebare tid. Dryppsystemet er mer moderne. Kompressoren har driftsmåter og “hvile”. Det er under “resten” at isen smelter, og dråpene renner inn i en spesiell brett, hvorfra de fordamper. System "Ingen frost" lar deg glemme avriming, siden alt foregår i automatisk modus;

Dette er parameterne du bør ta hensyn til, men ikke en komplett liste over dem. Du kan supplere den i henhold til dine forespørsler.

Enhet og driftsprinsipp

Utvalget av moderne kjøleutstyr er svært omfattende. Og hver modell har sine egne egenskaper. Vanligvis er et kjøleskap et forseglet apparat, hvis ytre og indre deler er laget av slitesterkt materiale (plast eller metall). Døren passer godt til kroppen, takket være tilstedeværelsen av en magnetisk tetning. Kamrene avkjøles av en kompressor som destillerer kjølemediet (freon eller isobutan). Hvis avrimingen i enheten er automatisk, og oftest er det et dryppsystem, er det et kompressor-kondensator-fordampersystem. For at kompressoren skal fungere pålitelig, er den beskyttet av et startrelé. Temperatursensorer lar deg velge og overvåke ønsket temperaturområde. Belysning inne i kammeret lar deg se hele innholdet i kjøleskapet.

Hvis den er installert og konfigurert riktig, vil enheten fungere effektivt i lang tid. I løpet av denne tiden kan det imidlertid oppstå problemer som kan påvirke enheten og produktene som er lagret i den, negativt..

Når den er koblet til nettverket, bør indikatorlamper på frontpanelet slås på eller en elektronisk skjerm skal aktiveres. Hvis indikasjonen plutselig gikk ut, kan dette bety enten strømbrudd eller ett av flere problemer:

 • skadet enhetskabel;

 • et problem med stikkontakten den er koblet til. Det er lett å sjekke. Hvis du kobler en annen enhet til dette uttaket, og det vil fungere, har uttaket ingenting å gjøre med det, og årsaken til funksjonsfeilen er en annen;

 • kontrollkretsen eller sikringen kan ha gått

 • avstengningsknappen trykkes ved et uhell. Prøv å trykke på den igjen, enheten kan starte opp;

 • mekanisk skade, som kan være et resultat av feil transport eller et familiemedlem ved et uhell traff enheten.

Uansett kan du ikke prøve å lete etter årsaken selv, det er bedre å overlate dette til profesjonelle reparatører. De vil kunne løse dette problemet nøyaktig og raskt..

Når du installerer et dobbeltkrets-kjøleskap for første gang, må en elektroventil være tilkoblet. Det deler tilførselen av kjølemiddel til kjøle- og frysekamrene, avhengig av gjeldende temperaturavlesninger, leder magnetventilen kjølemediet til fordamperen i det nødvendige kammeret. Dette kalles uavhengig temperaturkontroll av hvert kammer..

Fargeløsninger

Når vi kjøper husholdningsapparater, håper vi at de vil tjene oss lenge. Derfor nærmer vi oss valget bevisst. Når du kjøper en kjøleenhet, kan du ikke være oppmerksom på fargen på produktet. Takket være moderne designløsninger er det slett ikke nødvendig å kjøpe et hvitt kjøleskap, selv om dette er den vanligste fargen på disse produktene..

Enhet hvit passer perfekt inn i ethvert interiør, men smuss eller riper vil være synlige på den. Det beige apparatet ser litt mer delikat ut enn det hvite. På det vil feilene ikke være så slående..Sølv eller metallisk – vil fortynne den strenge stilen med notater av modernisme. Mekanisk skade vil være nesten usynlig, men utskrifter må tørkes av ofte.

Svart kjøleskapet vil se bra ut i alle farger kjøkken. En streng og lakonisk farge vil tilføre stil til interiøret, spesielt hvis det er andre svarte elementer i den. Hvis valget ditt falt på en fargeenhet, må du huske på at det kan koste litt mer enn en lignende hvit enhet. Men fargeskjemaet vil på ingen måte påvirke de tekniske egenskapene..

Modeller

Fast Siemens har lenge hatt en sterk posisjon i markedet for husholdningsapparater. Et stort utvalg produserte modeller lar hver forbruker finne akkurat det han vil. La oss se hvilke serier som produseres av dette selskapet. Som med andre produsenter er hovedegenskapene kryptert i bokstavene og tallene i serien. For eksempel bokstavkoden til serien KG står for følgende: TIL – kjøleskap, G – fryseren er plassert nederst.

Hvis du ønsker å kjøpe et innebygd kjøleskap Siemens, så anbefaler vi deg å se nærmere på serien KI. Denne teknikken er veldig enkel å betjene, pålitelig og funksjonell. Den innebygde enheten er usynlig og passer godt med den generelle utformingen av rommet. Modeller av denne serien er to-kammer, fryseren er plassert nederst. Arbeidet er stille. Hyller og skuffer er enkle å nå og lette å rengjøre. Et interessant tillegg er den sammenleggbare hyllen, som lar deg sette høye gjenstander inni. Antall kompressorer er 1 eller 2, avhengig av modell. Høy energieffektivitetsklasse A +, A.++. Takket være moderne teknologi lagres produktene lenge. Fryseren gjør en utmerket jobb og fryser raskt kjøtt, grønnsaker, frukt. Alle modellene har et moderne design.

Kjøleskapet tilhører samme kategori innebygde enheter. Siemens "Electrogerate gmbh". Den passer perfekt til små mellomrom. Selv om den er integrert, kan den romme et stort antall produkter. Enheten har to dører. Fryser nederst. Kontrollpanelet er plassert på toppen av frontpanelet. Det er ganske enkelt å stille inn ønsket modus. Det fungerer ganske stille, noe som er viktig. Mange forbrukere vil ha noe nytt og annerledes for seg selv. Den originale løsningen vil være et kjøleskap med en glassdør, det vil gi et glede til kjøkkenets interiør. Fryseren er plassert nederst. Pålitelig tysk kvalitet på denne dobbelkrets-enheten garanterer langsiktig ytelse.

System "Ingen frost" forhindrer overfrysing av mat og forhindrer dannelse av is. Kjøleskap og fryser er veldig romslige. Disse modellene er designet med antimikrobiell beskyttelse for å forhindre at skadelige mikroorganismer kommer inn i maten din. På frontpanelet er det et display som lar deg slå på de nødvendige funksjonene, justere temperaturen i kamrene og viser mulige feil i driften av enheten. Det praktfulle utseendet vil utvilsomt glede vertinnen. Noen enheter kombinerer harmonisk flere farger: frontdelen er i svart glass, sidene er malt i sølv. Energiforbruket er på et høyt nivå, noe A + -klassen viser. Det er mulig å oppveie dørene til ønsket side.

Modeller Siemens "Sikafrost Electronic" har lenge vært representert på det russiske markedet og har vunnet kundenes tillit takket være deres pålitelige arbeid. Disse enhetene har også en bunnfryser. Kontrollsystemet er elektromekanisk, det lar deg sette de nødvendige verdiene ganske nøyaktig. Økonomisk energiforbruk – klasse A, A+.

Topp fryser kjøleskap tilhører serien KD. Slike enheter kan enten være innebygde enkeltdører eller frittstående todører. En-dørs enheter er små i størrelse, og tining av fryseren må gjøres manuelt. To-dørs modellene har en høyere energieffektivitetsklasse, dørene kan henges opp på den andre siden. Uansett hvilken modell som er valgt, er enhetene utstyrt med et antibakterielt system, hyllene er laget av høyfast materiale, noe som gjør at de kan holde mye vekt. Temperaturen kan justeres.

Vinskap Siemens vil være nødvendig av de som produserer hjemmelaget vin eller beholder vin hjemme. For å opprettholde sin rike smak, er det viktig å opprettholde riktig temperaturbalanse. Dette kan gjøres enkelt takket være den praktiske temperaturkontrollen. Glassdøren er utstyrt med et spesielt filter som ikke slipper inn de skadelige solstrålene. Stilig design og moderne teknologi er i perfekt harmoni med denne enheten. Den innvendige LED -belysningen tennes så snart du åpner døren. Settet inneholder flaskeholdere, noe som gjør vinlagring enda mer praktisk.

Det er verdt å nevne et annet hyggelig og nødvendig alternativ – et lydsignal, ledsaget av belysningen av det røde alarmlyset. Dette betyr at enheten ikke fungerer som den skal.. Det er flere grunner til at en alarm kan lyse:

 • kjøleskapdøren er ikke lukket tett. Kanskje noe forhindrer at døren lukkes tett, eller at dørhengslene er ødelagte;

 • feil bruk av fryseren. Dette er ikke nødvendigvis et sammenbrudd. Du har kanskje nettopp lastet den med maten du hadde med deg, noe som fikk temperaturen i fryseren til å stige noe. I dette tilfellet vil lampen slukke når maten er avkjølt..

 • når du slår på nettverket for første gang. Også her er den høye temperaturen inne i enheten skylden, siden den nettopp har begynt å produsere kulde;

 • det var en kjølemedielekkasje. Dette er det mest alvorlige problemet. Hvis alle punktene ovenfor er merket og det ikke er noen kommentarer til dem, må du umiddelbart ringe veiviseren.

Tilbehør

I et sett for hver enhet produserer produsenten en rekke tilbehør. De vanligste er skuffer, eggholdere, isterningbrett.. Men det er andre som Siemens tilbyr for enhetene sine:

 • flaskeoppbevaringshylle. Det er inkludert i grunnsettet for alle vinkabinetter. Takket være det kan du enkelt organisere det indre rommet, og flaskene blir sikkert fikset..

 • hygienefiltre. De lar deg opprettholde et antibakterielt miljø inne i enhetens kamre..

 • sammenleggbar hylle. Dette er en av innovasjonene innen kjøleskap. Det kan være nødvendig å plassere en stor kjele eller høy kanne i kjøleskapet. Vanligvis var det i slike tilfeller nødvendig å fjerne en av hyllene. Den sammenleggbare hyllen kan enkelt skyves til side for å lagre ønsket vare;

 • låse. Dette er et veldig relevant tillegg for barnefamilier. Et barn kan åpne døren mens han prøver å komme seg inn i enheten. Eller du må åpne den under spillet. Uansett vil dette føre til en økning i energiforbruket, og barn kan slippe noe fra det som er i kjøleskapet på gulvet. For å unngå dette er det en “barnesikring” -funksjon. Og hvis det er fraværende, er en kombinasjonslås installert på døren..

Pris

Moderne tysk teknologi har en rekke nødvendige tilleggsfunksjoner. Pålitelig kvalitet, moderne design, et kjent merke – alt dette setter sitt preg på den endelige kostnaden for enheten. Til dags dato er prisen på kjøleenheter i selskapet Siemens ganske høy og kan variere fra flere titusenvis til et par hundre tusen, avhengig av kjøpers behov. Middelklasse forbrukere kan godt forvente å møte kjøpet av et kjøleskap i mengden 40-50 tusen rubler.

Anmeldelser

Til tross for de ganske høye kostnadene i sammenligning med varene fra andre selskaper, selskapet Siemens høyt verdsatt og ofte kjøpt. Slik popularitet kan forklares med mange ubestridelige fordeler, som ikke bare inkluderer et stilig utseende.

Kunder elsker muligheten til å organisere interiøret takket være de praktiske uttrekkbare hyllene og det store antallet spor for dem. Sidene på hyllene beskytter maten på en pålitelig måte fra å falle ut. De forbrukerne som har kjøpt de nyeste modellene setter pris på bekvemmeligheten med en sammenleggbar hylle. Og det støtbestandige materialet ga bare entusiastiske responser..

Vertinnen bemerket den store kapasiteten til fryserne, som gjør at de kan lage forsyninger i en ganske lang periode. System "Ingen frost" fornøyd med at produktene ble lagret under de beste forholdene, og det ikke dannet seg is og frost på veggene.

Bakbelysningen i kjøleskapet er rolig og irriterer ikke øynene. Samtidig er det lyst nok, og du kan se alle produktene som er lagret i kjøleskapet..

Mange mødre og bestemødre var fornøyd med barnevernmodusen, da de var bekymret for at barn kunne falle mens de prøvde å nå de øvre hyllene..

I pallen for lagring av grønnsaker og frukt beholdt de virkelig friskheten lenger, takket være tilstedeværelsen av en spesiell friskhetssone der. Pallen kan enkelt fjernes og settes tilbake.

Lydindikasjon når døren er åpen ble notert som et stort pluss blant mange eiere av kjøleutstyr. Sterke hengsler og muligheten til å endre retning for å åpne dørene har funnet sin anerkjennelse.

Og selvfølgelig oppnådde enhetens energieffektivitet høye karakterer. De mest økonomiske klassene A + og A ++ har betydelig redusert energiforbruk og lavere kostnader for betalingen..

Utvalget av kjøleskap i butikkene er veldig stort, for enhver farge, størrelse og lommebok. Hvilken du skal velge er opp til deg. Men husk at du ikke kan spare på kvaliteten på enheten. Se derfor nærmere på merket Siemens, og kanskje finner du akkurat det du leter etter..