Kjøleskap Pozis

Moderne husmødre kan ikke forestille seg kjøkkenet sitt uten husholdningsapparater, og spesielt uten kjøleskap.. Den lagrer matvarer, tilberedte måltider, drinker. Det fungerer nesten lydløst, bruker ikke mye strøm. Som regel velger russiske familier dette apparatet med en tilstrekkelig stor fryser, ettersom de fryser lagrene av bær, frukt og grønnsaker til vinteren. Andre, tvert imot, foretrekker produkter med den første ferskheten, og foretrekker derfor et romslig kjøleskap. Uansett behov vil hver person at den valgte enheten skal tilfredsstille arbeid med høy kvalitet i mer enn ett år. Derfor er det viktig å ta det seriøst og ansvarlig. Vurder hva firmaet tilbyr Pozis forbrukere.

Funksjoner og fordeler

Pozis ble grunnlagt i 1898. Landet der historien begynte, er Russland. Opprinnelig opererte selskapet på grunnlag av stålverket i Paratsk. Finansiell støtte ble gitt av franske aksjonærer. Siden 1917 har selskapet allerede ved fabrikken i Izhora engasjert seg i produksjon av produkter for militære behov: enheter for gruvedrift, belysning av raketter. I 1931 flyttet selskapet til fabrikken Sergo Ordzhonikidze, hvor det begynte masseproduksjon av skjell for å forsyne britisk artilleri. Fra det øyeblikket fikk selskapet et andre navn – "Anlegg oppkalt etter Sergo".

Selskapet har produsert kjøleskap siden 1971. Dette var merkevarer "Sviyaga" – enkeltkammermaskiner, som hadde en rekke ulemper. Men ingeniørene på anlegget satt ikke stille, år etter år forbedret de produktene sine. I 2000 skjedde en radikal oppgradering av selskapets utstyr, noe som gjorde det mulig å forbedre produksjonen og tiltrekke seg nytt kvalifisert personell. Resultatet lot ikke vente på seg, og allerede i 2003 ga selskapet ut en kjøleskapsmodell "Premier". Denne enheten ble umiddelbart evaluert av eksperter, oppnådde et samsvarsbevis og mottok populær tillit..

I dag er selskapet en del av State Corporation “Rostec” og er medlem av “Union of Machine Builders of Russia”.

I tillegg er Pozis den eneste serieprodusenten av farmasøytiske kjøleskap og spesialutstyr som lagrer blod og dets komponenter..

Anlegget vedtok konseptet med kontinuerlig forbedring og oppdatering av produksjonsprosesser, noe som gjorde at det kunne ta en ledende posisjon i kjøle -markedet. Enhetene som produseres på selskapets fabrikker kjennetegnes ved høy kvalitet og pålitelighet. Det er derfor Pozis har tatt en ledende posisjon i Russland og aktivt markedsfører sine produkter i andre land..

Kjøleenheter av Pozis -merket har stor frysekapasitet, til tross for deres kompakte dimensjoner. Et kjølesystem med to kretser, en høy klasse energieffektivitet, et stort antall tilbehør – alt dette er udiskutable fordeler med det produserte utstyret..

Selskapets hovedretning er produksjon av kjøleutstyr. Men eksperter er ikke begrenset til dette og utfører ikke-standardisert arbeid innen maskinteknikk: fra design til produksjon av forskjellige stativer, verktøy, utstyr.

Pozis fortsetter ubarmhjertig å følge den valgte strategien og utvikle industrien i Russland.

Spesifikasjoner

For å velge riktig modell av kjøleskapet for kjøkkenet, er det viktig å bestemme enhetens grunnparametere.. Det moderne sortimentet av denne teknikken er veldig stort, og tilstedeværelsen av tilleggsfunksjoner kan lett forvirre kjøpere. For ikke å falle for agnet til markedsførere og ikke betale for mye for unødvendige alternativer, analyser du hvilke parametere enheten du trenger bør ha.

Vi anbefaler deg å ta hensyn til følgende egenskaper:

  • Enhetstype – enkeltkammer eller dobbeltkammer. Bestem selv hvor viktig det er for deg å ha en stor fryser. En enhet med ett kammer kan ha ett eller to – et kjøleskap og en liten fryser. To-kammeret vil definitivt ha et eget romslig fryserom..

  • Dimensjoner. Dette er en veldig viktig parameter, siden rommet der enheten skal plasseres kan være lite.. Deretter bør du bestemme om du vil ta en enhet som er liten i høyden eller høy og smal. Det er ingen slike begrensninger for et romslig rom, så lenge kjøleskapet går gjennom døråpningen..

  • Antall kompressorer. For et kjøleskap med ett kammer, ett. Og i to-kamre er det ønskelig å ha to, siden den ene vil være ansvarlig for kjøling av kjølekammeret, og den andre for fryseren..

  • Frysekraft. Dette er en viktig parameter for de som er vant til å fryse ned store mengder mat til vinteren.. I dette tilfellet må kapasiteten til fryseren være høy nok (ca. 20 kg per dag).

  • Kontrolltype. Mekanisk type er tilstedeværelsen av manuelle temperaturkontroller. Den elektroniske typen er representert ved tilstedeværelsen av knapper på kontrolldisplayet, som lar deg stille temperaturmodusen mer nøyaktig.

  • Avrimingstype. Dette kan være manuell avriming, da må du periodisk slå av enheten og vente til all isen smelter.. Dryppsystem – driften av kompressoren er suspendert, isen smelter, og det resulterende vannet renner inn i et spesielt rom, hvorfra den fordamper. System "Ingen frost" – det mest moderne og mest effektive systemet.

  • Energieffektivitet. Denne parameteren viser energiforbruket når enheten er i gang.. Denne parameteren består av mange indikatorer. En av disse er kraften til startreléet, nærmere bestemt strømmen som posistoren bruker. Dette tallet kan være ganske høyt (opptil 5% av enhetens totale effekt), noe som betyr at du vil betale for mye for en viss sum. Klasser A, A +, A ++ er de beste, de vil spare penger på strømregninger.

Kanskje ikke alle disse parameterne vil være viktige når du velger kjøleskap. Velg akkurat de som er mest relevante for deg, og da betaler du ikke for mye penger for egenskapene du ikke trenger.

Hvordan justere

For pålitelig og langsiktig drift av kjøleskapet, er det viktig å konfigurere driften riktig.. Når det gjelder innstilling, betyr det oftest å stille temperaturregimet til kjøle- og frysekamrene. Faktisk avhenger varigheten av lagring av mat og produkter i stor grad av dette, og økonomien i energiforbruk under arbeid.

Når du slår den på for første gang, begynner enheten å arbeide med parametrene som er angitt i den av produsenten..

For å stille temperaturen i kjøleskapet med mekanisk kontrolltype, finn termostaten. Tall skrives på skalaen, eller minimums- og maksimumsverdier signeres. Som du kanskje gjetter, er tallet “1“Eller inskripsjonen”min“Vil svare til den minst kalde, inskripsjonen”maks“- den største forkjølelsen. Last ned produktene og angi modusen. Hvis du etter en stund finner ut at maten er frossen, må du senke temperaturen. Hvis maten ikke er avkjølt nok, legg til. Med elektronisk kontroll er det lettere å stille inn ønsket verdi. Takket være displayet vil du umiddelbart se verdien som er angitt. Det mest optimale området er +2 … +5.

Fryseren starter arbeidet når den slås på fra en temperatur på -18. Kontrollalternativene er helt i samsvar med innstillingen av kjølekammeret. Ved verdier på -25 … – 30 grader kan det dannes en isskorpe i kammeret, og så må du i tillegg til å angi en annen temperatur, avrime kjøleskapet.

Oppstillingen

Selskap Pozis forbedrer stadig produktene sine. Et stort antall moderne kjøleskapsmodeller presenteres på det russiske markedet. De er forskjellige i parametere, men felles funksjoner er iboende i alt – kvalitet, pålitelighet, moderne design. Fargepaletten er veldig mangfoldig. Du finner modeller i alle farger: hvit, rød, svart, grå, metallisk, beige. Vurder en beskrivelse av hovedmodellene som produsenten tilbyr til russiske kjøpere.

To-roms kjøleskap Pozis med systemet "Ingen frost" har en av de ledende posisjonene i markedet. Fryserom plassert nederst på enheten. De viktigste fordelene er høy energieffektivitetsklasse A, stille drift, bevaring av alle næringsstoffer i produktene. Enheten har en kompressor. Fryseren er romslig nok, noe som betyr at du kan lagre en stor mengde matlager i den. Hyllene i kjøleskapet er laget av slitesterk plast av høy kvalitet, de kan omorganiseres og dermed justere det innvendige rommet. Tilgjengelighet av systemet "Ingen frost" unngår dannelse av isskorpe og frost i fryseren, noe som betyr at det ikke er behov for å kaste bort tid på avriming. Stilig, moderne design av enheten og integrerte håndtak vil passe perfekt inn i ethvert interiør. Fargen på kjøleskapet kan velges for enhver smak: hvit, beige, svart, rød. Prisen er rimelig.

Kjøleskap RS -serie – husholdningsapparat med én dør. Det er ideelt for små familier eller for overnatting i landet.. En liten fryser er plassert på toppen. Dimensjonene til enheten er små og kompakte. Enheten fungerer nesten lydløst. Det er mulig å henge igjen døren til den andre siden. Hyllene er laget av slitesterkt materiale, kjølekammerets volum er ganske romslig. Energiklasse A. Produsenten har levert i den grunnleggende konfigurasjonen spesielle esker for oppbevaring av grønnsaker og frukt, en flaskeholder. Avrimingssystemer: drypp i kjøleskapet og manuell i fryseren, noe som noen ganger tar tid å tine. Modeller av denne serien er lakoniske i design og varierte i farger..

Linjeenheter "Premier" – 2-kammer kjøleapparat i en slående europeisk design. Denne nyeste serien har et innebygd kontrollpanel, noe som gjør det enkelt å stille inn ønskede temperaturforhold. Modeller av premium -serien med fryser i bunnen er utstyrt med gjennomsiktige store beholdere for mat. Kraftig og samtidig stille drift, romslige kameraer er de ubestridelige fordelene med den nye serien. Driften av enheten er miljøvennlig, trygg, energieffektiv. Glatte linjer, strømlinjeformet form, lyse farger – et slikt kjøleskap vil bli en ekte dekorasjon av ethvert kjøkken.

En annen serie som fortjener oppmerksomhet er "Fred". Liten størrelse, to-dørs enheter har en ganske attraktiv pris. Fryseren er plassert på toppen og fryser maten som er lagret i den perfekt. Kjøleskapet lar deg lagre store matvarer. Enheten fungerer ganske stille og pålitelig. Avrimingssystemet til fryseren er manuelt, og kjølekammeret drypper. Det er mulig å flytte dørene til den andre siden. Energieffektivitetsklasse B. Alle modellene er laget i en stilig design.

I tillegg til kjøleskap for husholdningsbehov, selskapet Pozis produserer spesialutstyr for apotek, butikklokaler. Dette er kjøleskap-vitriner i serien "Sviyaga", hovedformålet er å lagre og vise nedkjølt mat, drikke, medisiner. Disse modellene er laget i en moderne design av de mest miljøvennlige materialene..

Hele serien er tilgjengelig med en glassdør, som gjør at du kan se hele produktutvalget uten å åpne kjøleskapet igjen.. For øvrig, for enkel brukervennlighet, gir produsenten muligheten til å endre retningen for å åpne dørene. Hyllene er laget av lettmetall, men de er i stand til å bære en stor vekt av varer. De kan også plasseres slik du ønsker å få mest mulig ut av kjøleskapet. Enhetens drift er stille, strømforbruket er lite.

Linje "Paraceller" er farmasøytiske kjøleskap som lagrer blod og blodkomponenter, legemidler og vaksiner i henhold til strenge medisinske standarder. Følgelig bør slike installasjoner være utstyrt med: en temperatursensor, et luftsirkulasjonssystem, en pålitelig låsedør, en alarm.

Hver for seg skal det sies om Pozis frysere. De er designet for frysing og langtidslagring av store mengder mat. De gir et system "superfrost", på grunn av hvilke produkter som fryser veldig raskt og beholder sine nyttige egenskaper i lang tid. Takket være dette systemet dannes det ikke en isskorpe i fryseren. Spesielle kurver er gitt for enkel oppbevaring.

Komponenter og tilbehør

Enhver kjøleapparat har en viss tilgjengelighet av tilbehør i sitt grunnleggende sett, dette er kjente hyller, skuffer, eggholdere og isformer. Men i tillegg til dem, kan du velge og kjøpe komponentene du trenger selv..

Flaskeholderen kan være enten horisontal eller vertikal. Bestem hvor og hvordan du vil slappe av drinker, og kjøp gjerne en flaskeholder. Det vil ikke tillate en dråpe produkt å søle.

Hyllene kan enkelt og bekvemt fjernes, og derved justeres det innvendige rommet. Hver hylle er laget av slitesterkt materiale som plast, glass eller metall. De tåler en ganske stor belastning.

Det indre rommet er perfekt belyst av energisparende lamper. De irriterer ikke øynene og lar deg se mat i alle deler av kjøleskapet, selv om natten..

Gjennomsiktige grønnsakskuffer lar deg lagre mye mat uten å ta opp det brukbare volumet på hele enheten. De er laget av slitesterkt materiale som tåler støt. Lett å nå og vaske.

Å åpne et kjøleskap uten håndtak er ikke lett. Det er modeller der det er integrert, det vil si innebygd. Og det er modeller der håndtaket er plassert på døren. Ved sammenbrudd er det ganske enkelt å skaffe seg en ny..

Antibakterielt filter – det opprettholder et antibakterielt miljø ved å drepe bakterier og skadelige mikroorganismer. Filteret må endres fra tid til annen, ellers vil handlingen være helt motsatt..

I tillegg til alt det ovennevnte, kan du i tillegg kjøpe en spenningsstabilisator, flere isbakker, en luktabsorber, rengjøring og vaskemidler for å opprettholde hygienen til hele enheten.

Anmeldelser

Innenriks kjøleenheter kunne ikke gå ubemerket hen. Det første kjøperne vendte oppmerksomheten mot, var priskategorien.. Det er litt lavere enn prisene på lignende modeller av andre verdensmerker..

De fleste kjøpere har valgt Pozis, siden den kompakte størrelsen på enhetene har spart kjøkkenplassen betydelig. Praktisk plassering av hyller, samt muligheten til enkelt å fjerne dem om nødvendig, ble notert av mange forbrukere..

Jeg var veldig fornøyd med de russiske kjøperne og det økonomiske strømforbruket, som på ingen måte er dårligere enn kjøleskapene til andre selskaper.. Dette gjorde sitt, siden den rimelige prisen på enheten og lave strømregninger tillot å spare tilstrekkelig mye penger..

Husmødre som har sommerhytter og som er vant til å lage et stort antall av alle slags forberedelser til vinteren, noterte seg den gode kapasiteten til fryseskuffene. De som ikke kjøpte et kjøleskap, men en fryser, var fornøyd med kvaliteten og høy frysehastighet.. Mat ble ikke ødelagt av frysing og beholdt alle vitaminer og næringsstoffer.

Kjøperne ble noe opprørt over det faktum at ikke alle modellene er utstyrt med automatiske avrimingssystemer, og i noen enheter må det utføres ved hjelp av den gamle manuelle metoden..

Forbrukere som kjøpte modeller med to kompressorenheter ble positivt overrasket over at enhetens drift er nesten stille.. Dørene, selv etter å ha endret åpningsretningen, passer ganske tett til kroppen, pålitelige hengsler av høy kvalitet er veldig vanskelige å bryte.

Siden all produksjon er konsentrert i Russland, er det ikke vanskelig å finne og erstatte en ødelagt del og vil ikke ødelegge for å kjøpe den.. Levering av alle nødvendige komponenter direkte fra fabrikken skjer i løpet av få dager. Denne faktoren ble verdsatt av de menneskene som knyttet livet sitt til reparasjon av husholdningsapparater..

Innstilling av det nødvendige temperaturområdet for kamrene forårsaket ingen problemer for noen kunde.. Uansett om det finnes en mekanisk eller elektronisk kontrolltype i enheten, kunne alle velge ønsket temperatur.

Kunder uttrykte spesiell takknemlighet til produsenten for muligheten til å velge en enhet som matcher design og farge. Ikke alle produsenter kan skryte av et så stort utvalg farger.. Moderne design fra en innenlandsk produsent overrasket forbrukere positivt. Alle kunne finne et alternativ til sin smak.

Farmasøytiske selskaper som har valgt Pozis kjøleenheter er fornøyd. Det ble bemerket at når du bestiller de nødvendige enhetene, kan du umiddelbart angi behovet for å legge merke til et medisinsk selskap på dem. Mange medisiner tåler ikke romtemperatur selv og krever spesielle lagringsforhold. Alt medisinsk utstyr er produsert i henhold til de strengeste regler og medisinske forskrifter.

Kjøleskap i Pozis -selskapet inntar trygt sin nisje på det russiske markedet. De har sine egne fordeler, takket være at disse enhetene allerede har vunnet tilliten til forbrukerne. Kontinuerlig utvikling og modernisering av produksjonen gjør at selskapet kan holde høye posisjoner innen produksjon av farmakologisk utstyr. Alt dette har allerede brakt berømmelse til selskapet i Russland og i utlandet. Selskapet fortsetter å følge den valgte strategien og glede forbrukerne.