Kjøleskap med tre rom

Kjøleskap med tre rom

Hver familie trenger en så nødvendig enhet som et kjøleskap. Hvis det er mange familiemedlemmer, må du lage mat ofte, da trenger du et stort volum. Et kjøleskap med tre rom vil hjelpe deg med å løse dette problemet..

Særegenheter

Tre-kammers modeller skiller seg fra sine to-kammer-kolleger ved tilstedeværelse av et kammer til, den såkalte “null” eller “friskhetssonen”. Temperaturen inne er nær null. Det er en egen dør.

Tilstedeværelsen av et slikt rom lar deg bedre bevare de fordelaktige egenskapene til mange produkter. Når det ikke er nødvendig å fryse kjøpt, fisk, fjærfe som nylig er kjøpt for å lage mat i løpet av de neste timene, er det best å sette dem i en ny sone. Det hender at maten forblir i kjøleskapet, og folk går i flere dager. For å forhindre skade er det nullkammeret som skal brukes..

Dette rommet kan ha to rom (“tørr fersk” og “våt”) med forskjellige fuktighetsnivåer. Å kjenne retningslinjene for lagring av fuktighet for mat kan lett forlenge holdbarheten..Slike kjøleskap tilhører premiumklassen, derfor er de utstyrt med flere alternativer, noe som påvirker prisen betydelig..

Fordeler og ulemper

Når du kjøper et ganske dyrt, men nødvendig kjøkkenutstyr, bør du ta hensyn til de positive og negative sidene ved dette produktet, bestemme behovet for å kjøpe en 3-kammers modell.

Fordelene inkluderer følgende egenskaper:

 • Volum. Verdien av denne indikatoren varierer vanligvis fra 350-700 liter, noe som er veldig praktisk når du skal lagre en stor mengde mat. For å mate en familie på fem eller flere personer, må du lage mye mat. Den enorme kapasiteten til disse kjøleskapene vil ikke la kokt mat ødelegge raskt..
 • Et ekstra kammer i form av en friskhet sone opprettholder en null temperatur, noe som øker holdbarheten til mange produkter. Tørre og våte rom gir maksimal oppfølging av anbefalinger for oppbevaring av mat. Ofte kan dette rommet justeres til forskjellige temperaturer..
 • Modeller som tilhører eliten øker statusen til eieren. Personer med en anstendig inntekt kan skryte av en dyr og funksjonell ting foran et sofistikert publikum..
 • Stilig design av kjøleskap passer perfekt inn i ethvert interiør. Elegante former og ingenting overflødig – slike egenskaper vil tillate både å komplettere designløsningen med en vri, og å gjøre tilstedeværelsen av en så massiv enhet usynlig.
 • Tilstedeværelsen av tilleggsfunksjoner øker bruksmulighetene. Automatisk ismaskin og vanndispenser, antibakterielt belegg og sammenleggbare hyller, systemer "Ingen frost" og superfrysing / avriming gjør betjeningen enkel og hyggelig.

Det er ikke mange ulemper, men de er fremdeles tilstede:

 • Pris. Ikke alle store familier har råd til disse dyre kjøleskapene. Prisene på de enkleste enhetene starter fra omtrent førti tusen rubler og slutter, og overstiger en halv million barriere.
 • Høyt strømforbruk. De minst kostbare enhetene vil forbruke mye strøm, så når du kjøper en billig modell, bør du tenke på avkastningen på investeringen..
 • Dimensjoner. Slike enheter er ganske massive, og det vil ikke være lett å passe dem på et syv meter kjøkken.

Modelloversikt

Liebherr CBNes 6256-23 har en fryser plassert nederst. Friskhetssonen ovenfor har to fuktighetsrom: vått og tørt. System "Ingen frost" lar deg tine enheten ikke mer enn en gang i året. Instant freeze-alternativet senker raskt temperaturen i fryseren med 2 rom. Frysehastighet – 11 kg per dag. Icemaker gjør rask isproduksjon tilgjengelig når det trengs.

7 bilder

Beko GNE 134620 X – en romslig enhet med et kjølekammer volum på 373 liter, et frysekammer – 149 liter og en fuktig friskhetsbevaringssone med et volum på 25 liter. LED -bakgrunnsbelysning lar deg raskt finne produktene du trenger. Et beskyttende filter med antibakteriell funksjon forhindrer spredning av ubehagelig lukt. Hyllene brettes ned for økt ergonomi. Energieffektivitetsklasse A + skaper en mulighet til å spare energi.

Haier HB25FSSAAARU lar deg lagre en veldig stor mengde ferske og frosne produkter, med et totalt volum på 685 liter. En inverterkompressor sørger for stille drift og sparer strøm betydelig. Det indre belegget på enhetens vegger er antibakterielt, og forhindrer spredning av skadelige mikroorganismer. Et eksternt kontrollpanel på berøringsskjermen utfyller den stilige designen. En bred klimaklasse SN-N-ST-T lar deg jobbe i romtemperatur fra +10 til +43 grader Celsius.

Ytterligere videogjennomgang av et tre-roms kjøleskap med bunnfryser fra Haier.

Samsung RF24HSESBSR utstyrt med en praktisk dispenser for dosering av vann og musserende vann, slik at du kan justere styrken av karbonatisering. Den innebygde ismaskinen produserer opptil 2 kg is per dag. Kjølesystem "Twin kjøling pluss", basert på separat kjøling av fryseren og kjøleskapet, reduserer energiforbruket, forhindrer blanding av lukt inne. Gren "FlexZone" justerbar til en av de fire tilgjengelige temperaturmodusene. Flott design, presentert av en stålkropp, vil harmonisk passe inn i ethvert interiør.

Godteri CCMN 7182IXS utstyrt med en interaktiv skjerm på forsiden. System "Ingen frost", arbeider i kjøleskapet og frysekamrene, letter pleie av kjøleskapet og forhindrer dannelse av is på veggene. Lys- og lydsignaler vil minne eierne om å lukke den åpne døren tett. Friskhetssonen inneholder ett rom for “tørr fuktighet”. Den uttrekkbare fryseren er utstyrt med to skuffer for bedre produktsortering.

Anmeldelser

Ved å kombinere kundeanmeldelser av kjøleskap med tre rom, kan følgende konklusjoner trekkes:

 • Elskerinner på hvis skuldre matlagingen ligger for et stort antall husholdninger verdsetter de rommeligheten og ergonomien til enheter. Sammenleggbare hyller er merket, slik at du kan plassere pakker i alle størrelser.
 • Hjemmefestelskere fornøyd med muligheten til raskt å lage is ved bruk av ismaskinen.
 • Menn tar ofte hensyn til kvalitet, holdbarhet, enkel administrasjon.
 • For småbarnsfamilier, den stille driften av mekanismer er veldig viktig. Det leveres av moderne kompressorer, som også sparer strøm betydelig..
 • Tilhengere av stilig interiør snakk positivt om den fasjonable utformingen av kjøleskap med tre rom. Et betydelig pluss fra deres synspunkt er tilstedeværelsen av innebygde modeller.
 • Systemet letter livet til husmødre sterkt "Ingen frost", forhindrer dannelse av is enten i fryseren eller i kjølekamrene. Den lar deg tine enheten bare en gang i året..
 • Tilstedeværelsen av et nullkammer eller et kammer med en justerbar modus er veldig nyttig for folk som sjelden er hjemme. Denne sonen holder maten friskere lenger..