Kjøleskap håndterer Bosch

Kjøleskap er veldig viktig. De lar deg lagre mat og optimalisere plassen. Blant de mange unike egenskapene til disse systemene er designet, som varierer avhengig av produsenten av denne teknikken. Kjøleskaphåndtakene fra Bosch er svært praktiske og av god kvalitet. Designegenskapene deres kan tilpasses forbrukerens spesifikke behov.

Enkle konsepter

Kjøleskaphåndtak er spesialprodukter som festes til døren ved hjelp av spesielle bolter eller skruer. Hver produsent gir dem en unik form som gjør at beslagene kan passe inn i den generelle designstilen. Det skal bemerkes at produktene er tilpasset størrelsen på menneskehender, og deres tekniske egenskaper beregnes under hensyn til hovedbelastningene. Dette reduserer sannsynligheten for sammenbrudd når døren plutselig åpnes..

Blant fordelene med disse produktene er følgende hovedindikatorer:

 • De forenkler dørkontrollen. Mange strukturer er plassert på en slik måte at kraften ved åpning minimeres.
 • Håndtak diversifiserer utformingen av kjøleskapet. De er laget av en rekke materialer. Dette lar deg kombinere dem med nesten alle typer teknologi..

Håndtaksklassifisering

Når du velger tilbehør av denne typen, er det viktig å ta hensyn til designfunksjonene. Disse elementene er klassifisert i henhold til flere kriterier, blant annet plasseringen deres anses som den viktigste.. I henhold til dette kriteriet er slike produkter delt inn i følgende typer:

 • Øverste. Disse produktene er bare festet øverst. Ofte finnes denne tilnærmingen bare for små kjøleskap, der høyden ikke er mer enn 150 cm..
 • Nedre. Denne typen produkter forutsetter installasjon nederst. Slike systemer er utstyrt med to-roms kjøleskap av europeisk type, preget av høy høyde og lavere plassering av fryseren..

Håndtak kan deles inn i følgende typer (avhengig av designfunksjoner):

 • Venstrehendt. Formen på håndtaket er tilpasset festene på venstre side av døren. Slike produkter brukes til kjøleskap der plattformen er festet til høyre side..
 • Høyrehendt. Denne typen håndtak er montert på høyre side når dørbladet er festet til venstre..
 • Universell. Formen på håndtakene er symmetrisk, slik at de kan installeres på hver side av døren.

Det skal forstås at ikke alle kjøleskapsmodifikasjoner er utstyrt med slike modeller. Ofte er penner bare egnet for visse utstyrslinjer med lignende design og tekniske egenskaper..

Installasjonsalgoritme

Håndtakene er festet direkte til dørbladet. For dette brukes forskjellige festemidler, blant hvilke selvskruende skruer eller bolter regnes som de mest populære. Før du starter denne prosedyren, er det viktig å ta vare på rengjøring av det indre kammeret og fjerne glassbalkonghyllen. Håndteringsutskiftingsprosessen består av flere sekvensielle trinn:

 • Først må du demontere den gamle strukturen. For dette fjernes en dekorativ stripe, under hvilken boltforbindelser er plassert. For å fjerne håndtaket skrus festene av, hvoretter hele systemet fjernes forsiktig.
 • Det neste trinnet er å installere et nytt håndtak.. Rammen er plassert i et tidligere forberedt spor. I dette tilfellet er det viktig at monteringshullene konvergerer. Etter det klemmes håndtaket rett og slett fast med bolter eller andre lignende strukturer..

Vær oppmerksom på at det er viktig å vurdere avstanden mellom bolthullene når du velger håndtak. Denne verdien kan variere over et bredt område – avhengig av kjøleskapsmodell.

Hva er de laget av?

Nesten hvert kjøleskap er utstyrt med et håndtak som utfyller og harmoniserer hele systemet.. I dag brukes flere materialer som hovedprodukter for fremstilling av slike strukturer:

 • Aluminium. Dette stoffet er preget av holdbarhet og høy styrke. Materialet tåler perfekt ytre påvirkninger av et aggressivt miljø. Ulempen er den begrensede designen, som varieres ved hjelp av maling..
 • Plast. Et slikt produkt tolererer perfekt vanskelige kjøkkenforhold. Når det gjelder levetid, kan slike håndtak ofte sammenlignes med sine aluminiumspartnere. En av ulempene med disse produktene kan betraktes som lav styrke. Dette er spesielt merkbart hos innenlandske kolleger, som ikke holder seg til den viktigste tyske teknologien. Slike strukturer, med et skarpt støt, brytes ganske enkelt ned og må byttes ut..

I dag gjøres mange modifikasjoner ved hjelp av komposittmaterialer. Dette lar deg skaffe produkter som har alle fordelene med alternativene som er vurdert, og som også har en unik design..

Utvalg av modeller

Kjøleskaphåndtak av dette merket produseres ikke bare av hovedfirmaet, men også av andre organisasjoner. Dette lar deg enkelt velge et alternativ for enhver endring.. Blant all denne varianten er det flere populære typer penner:

 • 701136. Denne modellen tilhører horisontale produkter. Lengden på produktet når 315 mm. Designet kompletteres med et grått metallinnlegg.
 • 096109. Produktmodellen er venstrehendt. Festing utføres med bolter. Hullavstand er 114 mm.
 • 369547. Den horisontale håndtakstypen har en lengde på 315 mm. Strukturen er malt hvit, noe som gjør at den kan brukes i klassisk interiør.

Kjøleskaphåndtak er en flott mulighet til å forbedre designen, i tillegg til å skille design fra mange andre modeller. Når du kjøper slike produkter, bør du ikke bare ta hensyn til utseendet, men også til materialets kvalitet. Eksperter anbefaler å bare foretrekke originale modeller fra kjente produsenter..

Se nedenfor for mer informasjon.