Kjøleskap brun

Produsenter av moderne teknologi åpner for gode muligheter for forbrukerne. Den klassiske utformingen av husholdningsapparater er kjedelig og til en viss grad til og med ensformig. For å være ærlig bør det imidlertid bemerkes at til tross for populariteten til nyskapende designstiler og løsninger for interiørdekorasjon, er klassikerne fortsatt etterspurt blant samtidige..

Den harmoniske kombinasjonen av klassisk stil og originalitet har blitt et sentralt kriterium for innredning av interiør i hjemmet de siste årene. Hvis vi snakker om kjøkkenet, i dag på toppen av populariteten er husholdningsapparater av uvanlig design.. For eksempel er et brunt kjøleskap en interessant løsning for et moderne kjøkken..

Fargefunksjon

Det er allment akseptert at brunt er en klassiker. Likevel kan til og med en enkel klassisk tone spilles opp og moderniseres på en interessant måte. Et kjøkken i massivt tre er stilig, alltid oppdatert, utsøkt, men dessverre veldig dyrt. Derfor er mange som ønsker å se tremøbler på kjøkkenet sitt enige om små “triks” og bestiller fasader “under naturlig tre”. Hvis det er slike beundrere av brunt i interiøret som foretrekker stilige blanke fasader laget i forskjellige nyanser av brunt.

Fordelen med brunt er mangfoldet av farger. Den kan være mørk beige, nøtteaktig, brun med innslag av terrakotta, sjokolade, kaffe, konjakk, melkesjokoladefarge, wenge -farge og andre..

Den andre fordelen med brun er dens allsidighet i kombinasjon. Tross alt er det i perfekt harmoni med melk, lys beige, krem, karamell, grå, hvit, forskjellige nyanser av gul, sitron, oransje, rosa, blå, turkis, lys grønn og grønn. Kombinasjonen med rik rød vil se stilig ut. Så det er mange fargevalg for å dekorere interiøret på kjøkkenet..

Kjøkkenmaskiner med uvanlige farger er en interessant mulighet til å diversifisere interiøret betydelig. Nylig er kjøperne mer og mer oppmerksom på kjøkkenutstyr av ekstraordinære fargeløsninger. Og hvis alle allerede er vant til røde, blå, lysegrønne vannkoker, kaffetraktere og brødristere, skaper det ikke-hvite kjøleskapet glede og overraskelse. Kjente produsenter av store husholdningsapparater produserer i dag kjøleskap i stål, sølv, kaffe, beige, brun, rød og andre farger.. Et kjøleskap i brunt kan være en interessant designaksent på et moderne kjøkken..

Så la oss se på hvordan du stilistisk kan slå denne husholdningenheten på en interessant måte, som produsenter å foretrekke.

Merker

Hvis du studerer markedet for husholdningsapparater nøye, kan du legge merke til at nesten alle merker er engasjert i produksjon av store enheter til kjøkkenet. Kjøleskap med forskjellige modifikasjoner, design, størrelser og til og med farger er presentert i et bredt spekter. Det er produkter fra både kjente merker og selskaper hvis navn ikke forteller forbrukerne noe ennå. Å foretrekke en nyhet eller et testet merke er beslutningen utelukkende for kjøperen. Imidlertid er de fleste selskaper avhengige av tradisjon og produserer kjøleenheter i den vanlige hvite fargen.. I dag er brune kjøleskap representert av følgende merker:

 • Bosch;
 • Hitachi;
 • Gorenje;
 • Liebherr;
 • Mitsubishi;
 • Pozis;
 • Saratov.

For en oversikt over det brune Gorenje -kjøleskapet, se neste video.

Pris

Som du vet, varierer ikke-standard design av husholdningsapparater i kostnad. Kjøleskap er intet unntak. Hvis du er interessert i en modell laget i brunt, vær forberedt på en høyere pris enn et lignende kjøleskap i den vanlige hvite fargen. Vanligvis koster disse kjøleenhetene mellom $ 383 og $ 1.531..

Prisen på et produkt kan også påvirkes av en rekke andre faktorer som ikke har noe å gjøre med design og stil. Vi snakker om funksjonalitet, dimensjoner, variasjon (med en øvre eller nedre fryser, Side-by-Side-modell), tilstedeværelsen av forskjellige tilleggsfunksjoner, energiklasse og mer. Populariteten og populariteten til merkenavnet påvirker også prisene betydelig. Du må betale mer for merkevarer og kvalitetsartikler.

Interiør

Hvor interessant det er å leke med kjøleskapet inne i kjøkkenet – hver andre innbygger står overfor lignende refleksjoner, for hvem ikke bare funksjonaliteten og praktiskheten i rommet er viktig, men også den visuelle oppfatningen spiller en viktig rolle. Borte er dagene da kjøleskapet bare var et husholdningsapparat for oppbevaring av mat. I dag er det et av de viktigste og viktigste designelementene i moderne kjøkken..

Designere tilbyr følgende alternativer:

 • En stil og ett fargevalg. Hele kjøkkenet (inkludert kjøkkenmøbler og store husholdningsapparater) er valgt i en enkelt stilløsning og en farge. Ulike nyanser av samme farge er tillatt, men de bør være så nær hverandre som mulig. Ulempen med et slikt interiør er dens ensartethet. En visuell oppfatning av et enkelt sted blir til når alle elementene smelter sammen.
 • Husholdningsapparater i en farge. Vi snakker om store husholdningsapparater og de enhetene som er på overflaten. For eksempel, for et brunt kjøleskap, må du velge en ovn og koketopp med riktig farge. Hvis familien liker å spise toast om morgenen og drikke aromatisk kaffe, bør brødristeren og kaffetrakteren også lages i brune nyanser..
 • Kombinasjon med fasader. Kjøkkensett ser interessante ut, i fargene på fasadene som to farger brukes. Kjøleskap og fronter på den nedre delen av kjøkkenet i en farge – en interessant løsning for et moderne kjøkken.
 • Kombinert med forkle eller bordplate. Oftest, hvis husholdningsapparater er i ikke-standardiserte mørke farger, blir møblene valgt i lyse farger, men arbeidsflaten eller forkleet er kombinert med kjøkkenutstyr.
 • Minimum kompatibilitet. Det brune kjøleskapet suppleres av et kjøkkensett i en helt annen farge, men samtidig vil du på en eller annen måte slå husholdningsapparatet minimalt, for å supplere det med noe. Dette kan være hjemmetekstiler (duk, varme underlegg, sofaputer, servietter, gardiner eller gardiner, dekorative elementer (veggklokker, malerier eller paneler, blomsterpotter, figurer, fotorammer, bordvaser, etc.).
 • Isolering. Det brune kjøleskapet er et enkelt element på kjøkkenet i denne fargeløsningen: vekt legges på husholdningsapparatet. Bare i dette tilfellet må enheten være stilig og moderne slik at denne designløsningen er visuelt begrunnet..