Kjøkkenkran under filteret

Snakk om drikkevann av god kvalitet vil aldri miste sin relevans. Husholdningsvannfiltreringssystemer dukket opp for omtrent tjue år siden og forbedres fremdeles den dag i dag. Jugs, patroner som er installert på en tut er nå umulig å finne. Borte er de enkelte kranene for drikkevann ved vasken. For øyeblikket er moderne produkter populære for å levere vann under filteret, som diskuteres i denne artikkelen..

10 bilder

Funksjoner og fordeler

Kjøkkenkranen med filtrert vann har mange fordeler, som burde være kjent for alle som bestemmer seg for å kjøpe dette produktet:

 1. enheten sparer tid. Hvis du sammenligner med kanner, trenger du ikke å sjekke tilgjengeligheten på vann. Å åpne en spesiell kran fører til det faktum at en strøm av drikkevann umiddelbart vil strømme fra den;
 2. kompakthet. Dette filteret tar liten plass og kan til og med passe på et lite kjøkken. Selve filteret er plassert under vasken, en ekstra vannledning er innebygd i mikseren;
 3. estetiske kvaliteter. Denne enheten er mye mer attraktiv enn sine forfedre. Få mennesker syntes det var praktisk å installere en kran separat i vasken, og hengende patroner eller adaptere er ikke behagelige å bruke..
 4. konkurrenter rapporterer om høye priser for drikkevannsrensere. Sammenlignet med kanner og patroner har de rett. Et omfattende rengjøringssystem er imidlertid ikke så billig..

9 bilder

Visninger

Kombinerte miksere er spak og ventil, i tillegg til standard kolleger. På forsiden eller siden av huset er det en liten spak som styrer drikkevannstilførselen. Det siste alternativet er det mest komfortable hvis du skal bruke enheten hele tiden..

Kombinert mikser 2 i 1 kalles også en mikser, med muligheten til å koble til et filter, har de to alternativer: en mikser kan levere filtrert og vanlig vann.

En slik to-i-ett-mikser med filtertilkobling, kobles til behandlingssystemer og er i stand til å spare plass ved vasken, fordi det ikke er nødvendig å installere en ekstra drikkekran for filteret. For øyeblikket er slike enheter populære på hjemmemarkedet..

Kjøkkenkraner med to tuter kan ha to filtre: hjemmeflyt og omvendt osmose. Den første er engasjert i rensing av vann til en drikkestatus. Installasjon er innenfor enhver persons makt, fordi den ikke krever spesiell kunnskap om installasjon. Filteret er montert under vasken på kaldtvannsforsyningssystemet, med en utgang på toppen, i mikseren. Rengjøringsprosessen på enheter med doble tut er øyeblikkelig.

For tiden tilbyr produsentene to alternativer. Mer detaljert kan en 2 i 1 mikser for et filter være som følger:

 1. består av to uavhengige hull. Hullene kan plasseres i ett uttak uten sammenkobling;
 2. har ett tuthull, men to kanaler. Den ene kanalen reagerer på vann fra springen, mens den andre brukes til drikkevann. Blanding utføres av vannstrømmen, som leveres av lufteren. Flytkontroll utføres ved hjelp av et håndtak med bytte til ønsket modus;

Du kan velge mellom en rekke farger, avhengig av interiøret på kjøkkenet. Det er hvite miksere, svart, grå og andre farger..

8 bilder

Hvordan velge

Først og fremst tar eierne hensyn til design og pris for produkter, så vel som til produsenten som tilbyr kvalitetsprodukter til sine kunder..

Det bør være basert på produksjonsmaterialet. Blanderen må være laget av pålitelige råvarer. De vanligste typene er:

 1. av rustfritt stål, messing, nikkellegeringer, bronse;
 2. keramikk;
 3. laget av plast.

Plastblandere, sammen med komponentene, er preget av en høy grad av motstand mot aggressive medier, ikke utsatt for korrosjon og alkalinitet. Det er verdt å merke seg deres kortere levetid sammenlignet med metall og keramiske produkter. De beste er kombinerte produkter, hvis kropp er laget av metall, og de indre delene er laget av keramikk..

På grunn av moderne teknologi kan du finne på salgsenheter med et belegg som etterligner gull, platina, sølv og til og med marmor. Fingeravtrykkfri matt finish.

Hvis du planlegger å kjøpe en mikser, vær oppmerksom på følgende kriterier:

 1. ta hensyn til tutens lengde, sammen med krumningen, samt høyden. For en dyp vask må du ta en lavere versjon;
 2. velg det mest praktiske stedet for kontrollknappene;
 3. bestemme hvilken type tut. Det er et roterende og fast alternativ.

Når du bestemmer hvilken mikser med filter som skal være på kjøkkenet ditt, sjekk sammensetningen av tilbehøret. Som regel bør settet inneholde slanger for tilkobling til vannforsyningssystemet, fester med adaptere. I noen tilfeller er filteret inkludert.

7 bilder

Oversikt over merkevaremodeller

Valget av produsent spiller en viktig rolle når du kjøper en kombinasjonsmikser. Ledende stillinger er besatt av slike merker som: “Zorg Sanitary” fra Tsjekkia, det tyske selskapet “Kaiser” og “Blanco”. Produkter av disse merkene kan tilfredsstille enhver kundes smak, og kvaliteten er alltid på sitt beste. Det skal imidlertid tas i betraktning at priskategorien på dette produktet kan overraske ikke mindre enn modellens egenskaper.

Blanderne fra “Jacob Delafon” er verdig oppmerksomhet. Designerne av dette merket har utviklet en hel liste over filterblandere. Selskapet har spakenheter. Arbeidet deres er basert på det faktum at vannstrømmen begynner å vises etter at spaken er løftet opp. For å endre temperaturen, vri spaken til venstre eller til høyre..

Disse enhetene har hoveddeler, som består av: sokkel, håndtak, tut og luftemaskin. Basert på disse komponentene, kunne designere lage mange samlinger ved hjelp av en rekke fantasier. Kvalitets messingmodeller med kromfinish og andre alternativer er tilgjengelige for kundene.

Produsenten Zorg hevder at moderne kjøkken og bad ikke kan forestilles uten kraner. Høykvalitetsprodukter av dette merket er i stand til å gi vannforsyning, samt komplementere ethvert interiør. Disse produktene kombinerer perfekt funksjonelle og estetiske komponenter, noe som garanterer komfort i bruk og pålitelighet..

Ved produksjon av miksere blir det lagt stor vekt på kvalitetskontroll i hvert trinn. Produsenten sjekker om det er feil og utførelse, utfører styrketester, sammen med elektroniske tester.

En annen tsjekkisk produsent, Lemark, er populær på hjemmemarkedet. Hovedfordelen med produktet er det attraktive designet. Avrundede former kan passe inn i et moderne interiør. Produkter av høy kvalitet og fire års garanti tiltrekker kjøpere.

Blant de tyske selskapene for produksjon av filterblandere, bør Kaiser -merket bemerkes, som produserer produkter av høy kvalitet og unik design. Hver mikser er enkel å bruke. Produktene er laget av messing av høy kvalitet, som har en smussavvisende egenskap. Materialet er ripebestandig og falmer ikke.

Multifunksjonelle miksere “Blanco” er preget av kompakte dimensjoner og yndefulle former. I de fleste tilfeller er produkter laget av rustfritt stål eller granitt, og det finnes også kombinerte materialtyper. Et bredt spekter av farger og former lar deg velge en mikser til ethvert kjøkken. Blandere av høy kvalitet er av stor betydning..

Kraner fra Omoikiri understreker japansk kvalitet kombinert med raffinert stil. Selskapet tilbyr et stort utvalg av valg og forskjellige produksjonsmaterialer. Sortimentet inneholder slitesterke og holdbare produkter som vil glede hver kunde med sitt arbeid av høy kvalitet..

Hver produsent tilbyr forskjellige fargeløsninger. Du kan finne en kran for deg selv som ikke bare er av høy kvalitet, men som også passer perfekt inn i kjøkkenkroken. Kraner i mokkafarge er etterspurt, noe som gir attraktivitet til rommets design og blir et høydepunkt i hele interiøret..

8 bilder

Interessante løsninger innen interiørdesign

Når du velger en mikser for et filter, bør du være oppmerksom på utseendet. Tenk på utformingen av kjøkkenet ditt, fordi produktet må passe inn i det og blande seg harmonisk med resten av elementene. Mange produsenter tilbyr interessante alternativer som fortjener oppmerksomhet..

Den eksklusive kategorien inkluderer kraner som er laget av glass og keramikk. Slike modeller er imidlertid veldig dyre og finnes sjelden i butikker. Produsenter tilbyr et bredt spekter av farger, der det er monokromatiske og kontrasterende nyanser, kombinerte farger.

For de kjøkkenene som har interiør i retrostil, foreslår designere å kjøpe kraner som etterligner bronse eller kobber. For en moderne høyteknologisk stil er krom eller rustfritt stål egnet..

For kunder som har en vask med to eller tre boller, tilbyr vi kombinasjonsblandere utstyrt med en uttrekkbar tut.

Velg en mikser ansvarlig. For et originalt interiør er hver eneste lille ting viktig, inkludert utseendet på produkter for vannforsyning. Se nærmere på sortimentet som tilbys av kjente produsenter, og du kan finne akkurat det alternativet som passer perfekt inn på kjøkkenet ditt..