Kjøkkenkran i bronse

Det moderne rørleggermarkedet er preget av et stort utvalg produkter, blant annet er det en spesiell etterspørsel etter kjøkkenkraner i bronse. Slike produkter foretrekkes av alle som ønsker å utstyre kjøkkenene sine i retrostil. Den originale kronen i bronse gir sofistikasjon og unikhet til interiøret, og fyller rommet med en positiv atmosfære. I tillegg kjennetegnes et slikt materiale ved holdbarhet og utmerket korrosjonsbestandighet. Alle disse funksjonene påvirker direkte dannelsen av kostnaden for slike rørleggerartikler..

7 bilder

Funksjoner og fordeler

I utvelgelsesprosessen er det viktig å ta hensyn til belastningsnivået som denne enheten vil tåle i fremtiden. Derfor bør en kjøkkenkran være av høyeste kvalitet og funksjonalitet. De viktigste fordelene med bronseblandere er:

 • bredt spekter av;
 • økt styrke;
 • utmerket praktisk;
 • lang driftstid.

Kjøkkenet, der kranen i bronse er plassert, ser virkelig vakkert, stilig og aristokratisk ut. De regnes som et symbol på rikdom og god smak for eierne av huset. Produktutvalget består av både tradisjonelle modeller og mer moderne eller skreddersydde.

8 bilder

Visninger

Siden det stilles ganske strenge krav til kjøkkenets VVS, må det ha indikatorer av høyeste kvalitet. Samtidig velges bronsemikser basert på kjøkkenets overordnede design, så harmoni er veldig viktig her. For tiden er det tre typer:

 • enkeltspak;
 • doble wishbones;
 • kontaktløs.

Ettgrepsblandebatteriet er mest populært blant forbrukere. På grunn av sin enkelhet og brukervennlighet i hjemmet, kan de oftest finnes i moderne kjøkken. Den doble spaken er også preget av en forenklet design og er designet for å regulere kaldt og varmt vann. Når det gjelder den kontaktløse typen, er denne versjonen utstyrt med en spesiell sensor som reagerer på bevegelsen av hendene og dermed skaper vanninnstrømning. Hver av dem har en individuell type avløp, som kan være lav, høy eller super høy..

Materialer

For å dekke kundenes behov, lager moderne produsenter årlig en rekke miksermodeller, med tanke på eventuelle ønsker under produksjonsprosessen. På mange måter er kvaliteten på enhetene avhengig av materialet som brukes, og bronse er veldig vanlig blant dem. Også etterspurt er produkter laget av andre materialer, for eksempel:

 • Legering av aluminium med silisium. Det er etterspurt på grunn av de lave kostnadene, men det er veldig skjørt og kortvarig..
 • Stål. Pålitelig og holdbart materiale, som ofte kompletteres med en rustbestandig kromfinish.
 • Messing. Skiller seg i holdbarhet og upåklagelig estetisk ytelse.
 • Keramikk. Har et originalt utseende, men i kvalitet er det betydelig dårligere enn metallprodukter.

Det vakre, lyse kjøkkenet passer godt med antikke kraner. De er fokuspunktet for dette rommet, og de stilige toskanske møblene blander seg harmonisk med denne typen inventar. Kobberfargede kraner er ofte belagt med gull eller sølv. Spesielt stilig og sofistikert, de utfyller kjøkken i antikk design. Aristokratiske mørke møbler gir den generelle atmosfæren en viss adel, og i kombinasjon med bronsemodeller er atmosfæren fylt med kos og komfort.

Naturlig metall har lenge blitt verdsatt for sine makeløse egenskaper. Derfor kan selv den mest primitive og gamle modellen av bronsekranen tjene lenge og pålitelig..

Hvordan velge

Moderne fremgang utvikler seg så raskt at noen ganger blir en person tapt når han står overfor valget av et bestemt produkt. For å gjøre det mest riktige valget, anbefales det å nøye studere alle detaljer i en bestemt forekomst. De vanligste modellene er retro, antikke og klassiske. Eksperter anbefaler:

 • vær oppmerksom på vekten;
 • sammenligne flere forskjellige produkter og vurdere kvaliteten på hver av dem;
 • be om kvalitetssertifikater og installasjonsinstruksjoner;
 • velg blandere med en diffusor supplert med selvrensende dyser.

Bronsekranen trenger ikke noe ekstra designtilbehør. Et slikt element understreker perfekt den generelle stilen i rommet og utfører til og med en viss dekorativ funksjon..

Merkeoversikt

Mange rørleggerprodusenter foretrekker å lage eksklusive produkter ved hjelp av innovative teknologier. Denne tilnærmingen tillater oss å produsere virkelig funksjonelle og praktiske miksere av høy kvalitet. Følgende merker inntar høye posisjoner i popularitetsvurderingen:

 • Manresa. Produktene er preget av merkedesign og produksjon av høy kvalitet. Hver modell er veldig praktisk og absolutt trygg for hjemmebruk. Produktbelegg tiltrekker seg med fantastisk spekulæritet og motstand mot ugunstige påvirkningsfaktorer.
 • Zorg. Tilbyr miksere i messing og rustfritt stål. Et stort utvalg farger og lang levetid er produsentens viktigste fordeler. Disse produktene bruker moderne keramiske patroner.
 • Italienske merker produserer unikt sanitærutstyr, skapt med metoden for å oversette forfatterens utvikling til virkeligheten. De kombinerer ideelt sett rimelige kostnader og produkter av høy kvalitet. Deres særpreg er en vakker form og økt funksjonalitet, karakteristisk for alle varer fra Italia..
 • W. Zorge. Kraner av disse merkene kombinerer harmonisk utsøkt italiensk stil og makeløs tysk kvalitet. Mange modeller fra produsentens samlinger er dekorert med gullelementer, så de tilhører med rette i kategorien luksus. Den høyeste kvaliteten er garantisten for en lang levetid for disse VVS -elementene..
 • Delinia Eva. I produksjonsprosessen bruker han utelukkende førsteklasses materialer. I tillegg er alle modellene laget i et velkjent vintage design og har en pålitelig beskyttende bronsefarge, noe som gjør dem spesielt attraktive..

Alle disse merkene forenes av høy kvalitet på varene, stilig design, holdbarhet og praktisk..

7 bilder

Interessante løsninger innen interiørdesign

Bruken av uvanlige og originale gjenstander i interiøret blir mer og mer populær for hvert år. Disse inkluderer vakre bronsekraner som gir et snev av uttrykk og individuell stil til atmosfæren. Bronsefarge kan være hovedfargen eller som et tilleggselement. Nå på toppen av populariteten er kjøkkenkraner laget av bronse, som av andre oppfattes som en ekte eksklusiv..

Denne typen er vakkert kombinert med komfyr og vask i samme nyanse. Følelsen av hygge skapes av tilstedeværelsen på kjøkkenet av en duk med riktig farge. Møbler av kobber eller bronsefarge ser ganske stilige ut, i kombinasjon med en designermikser laget av bronse. Hver slik beslutning skaper en atmosfære som bidrar til oppriktige samtaler på kjøkkenet, og eierne har muligheten til å fordype seg daglig i den aristokratiske atmosfæren som hersker rundt dem..

9 bilder