KitchenAid -blender

KitchenAid -blender

Moderne teknologi går fremover med sprang og grenser, og på alle områder av livet er vi med jevne mellomrom glade for nyttige nye ting som forenkler livet. Tilberedningsprosessen er intet unntak – mange produsenter prøver å forenkle denne ganske kjedelige og tidkrevende prosessen så mye som mulig..

Vertene elsket KitchenAids produkter, spesielt blenderen, som har mange nyttige funksjoner for å lage kulinariske mesterverk raskt og enkelt..

Modeller

Ifølge forbrukeranmeldelser er tre modeller de mest populære. den KitchenAid Artisan, KitchenAid Diamond og nedsenkbar KitchenAid.

La oss bli kjent med modellen Kitchenaid håndverker. Dette er en modell med en elektromagnetisk stasjon – implementering av nye ideer, teknologier, høy effektivitet. Designet skiller seg fra den vanlige typen blendere, men det skal bemerkes at i utseendet til den nye blenderen er det en forbindelse med de populære mikserne til dette selskapet på 30 -tallet i forrige århundre..

Et nytt element i designen av blenderen er bruken av en moderne motor med høy rotasjonshastighet, med evnen til å justere i forskjellige moduser, noe som får knivene til å fungere optimalt ved bearbeiding av ingredienser. Den ganske tunge metallkroppen gir enheten god stabilitet under drift. Blenderen i seg selv er ganske høy, noe som gjør at den kan ha en imponerende kanne..

Motorkraft – 2 hk, men med tap på grunn av friksjon og tetthet gjenstår 1,8 HK for å betjene knivene. Dette er nok til raskt og effektivt å hugge tilberedt mat, for eksempel is, nøtter, rå frukt og grønnsaker..

Forberedelse og oppstart

På toppen av blenderkroppen er det en rund knapp med et utvalg programmer:

 • iste drikker \ fruktcocktailer, maler og blander faste komponenter (is, frossen frukt og grønnsaker) – 1,05 min.
 • milkshakes, blandinger ved lav hastighet (is, yoghurt, puré, babymat, pannekake deig) – 1,39 min.
 • supper / sauser, blandinger varme -1,25 min.
 • frukt og grønnsaksjuice – 1,29 min.
 • pulsmodus – 2-3 sek.
 • jevn start

Start og stopp ved å trykke på det øverste håndtaket. Når programmet er angitt, er start, hastighet og avstengning automatisk, på slutten av programmet, et lydsignal. Kannen er installert på en magnetisk base og festet med et nedre håndtak.

Forberedelse til arbeidet

Det er nødvendig å vri det nedre håndtaket til den øvre posisjonen, slipp kannen, fjern lokket, fyll ut de tilberedte ingrediensene, dekk kannen med et lokk, sett den på den magnetiske basen, fest den med håndtaket nederst. Still inn ønsket program på kontrollknappen, trykk på start.

Etter arbeid er kannen lett å rengjøre, restene av den ferdige tallerkenen fester seg ikke, så vask gir ingen problemer. Det skal sies at kannen er laget av polymer -tritan, kannet veggtykkelse er 4 mm.

Diamant

Blant KitchenAid -blendere har Diamond -modellen en genial blanding og blandingsteknologi. Den brukervennlige 5-trinns blenderen Diamond kan håndtere flere operasjoner. Han knuser is og nøtter, lager en duftende saus, vitaminsmoothie, deilig pasta og enhver cocktail.

Noen egenskaper:

 • kanne kapasitet 1,75 liter;
 • optimal effekt 610 watt, spenning 220 – 240 volt, frekvens 50 Hz;
 • Rotasjonshastighet 2000 – 11500 o / min;
 • totalvekt 4,5 kg;
 • 2 års garanti. Dette er den amerikanske versjonen.

En god støpt metallbase sikrer stabilitet under alle driftsforhold. Den elektriske motoren med multifunksjonell kontroll “Intelli – speed” sørger for optimal hastighet for hver type sliping og blanding ved endring av modus. Den myke startknappen brukes til å blande varme produkter. Oppstart i hver modus er treg for å unngå unødvendig sprut. Å gå inn i optimal modus er rask.

Pakken inneholder:

 • tritan plastkanne – 1,75 liter;
 • silikon deksel;
 • måleglass for 30 ml og 60 ml;
 • ring med fiksering for 4 kniver;

Metallbase

Kannets form er original, den bidrar til riktig og jevn blanding av produkter. Det er veldig praktisk å vaske, restene av blandinger fester seg ikke. Praktisk plassering av alle deler i monteringen, enkel fjerning og installasjon av kannen. Trykk på kontrollpanelet.

Designet er ganske moderne, det vil også bidra til å dekorere kjøkkenet sammen med full implementering av dets funksjonelle oppgaver.

Senkbare modeller

Disse modellene danner en hel serie miksere med forskjellig kraft, funksjoner, moduser. Sladdet og trådløst, med visper og helikopter, med festesett og en enkelt kniv. KitchenAid -miksere med ledning brukes ofte av husmødre for å unngå unødvendig fjerning av batterier og installasjonsoperasjoner. Lengden på ledningen må være minst 1,5 meter.

Trådløst utvider mulighetene for å flytte dem rundt på kjøkkenet eller bruke dem der stikkontakter er vanskelige å få tilgang til eller ikke i det hele tatt. Kroppens enhet er laget med en sklisikker overflate og en form som er behagelig å holde for hånd under bruk.

Settet med nedsenkbare miksere inkluderer:

 • visp for å piske kyllingeggehvite og få pisket krem;
 • en helikopter for tilberedning av små porsjoner urter, nøtter, grønnsaker; den inkluderer blader, en adapter, en bolle, hvis bunn er sklisikker for enkel bruk;
 • en målekopp med en kapasitet på 1 liter har et praktisk håndtak og lokk for å beskytte den mot sprut;
 • et sett med tre vedlegg med kniver utvider mikserfunksjonene: Vedlegget lar deg utføre operasjoner fra knusing av is til makulering av kokt kjøtt;
 • to typer beskyttende belegg; en for å beskytte oppvasken i fungerende stand, den andre for å beskytte vedleggene i ikke-fungerende tilstand.

Stavmikserens bærbarhet, evnen til å bruke hakke- og miksefunksjonene i ethvert kjøkkenutstyr er en av de viktigste fordelene. Bytting av dysene utvider umiddelbart mikserens muligheter. Han har tilgang til funksjonene til stasjonære blendere, pluss tiltrengte tillegg. KitchenAid liten stavmikser tilbyr mange bekvemmeligheter og møbler som oppfyller de høyeste kravene til moderne design.

Se videoanmeldelsen av KitchenAid Stavmikser.

Anmeldelser

Diamond blender er i stand til mange operasjoner. Selvfølgelig vil han ikke erstatte en kjøttkvern, men han vil male godt kokt kjøtt.

Alle andre funksjoner utføres raskt og effektivt, og hjelper til med å lage de mest nyttige, deilige og sunne måltidene..

Den nedsenkbare KitchenAid Artisan -modellen er så likt av noen brukere at ingen matlaging på kjøkkenet kan klare seg uten den. Eierne kommer med nye cocktailer, smoothies, prøver nye oppskrifter på kremsupper.

Noen klager over at det er umulig å få kjøttdeig med en Artisan -blender. Men jeg må si at enheten ikke er egnet for å lage et stort volum kjøttdeig på en økt. Middels porsjoner kan oppnås med hell.

Det er nødvendig å kutte kjøttet mindre, frigjøre det fra vener, brusk og bein, vaske og tørke det litt, da vil blenderen være nok til behandling.