Juicer Vitek

Juicer Vitek

Selv i det gamle Hellas ble det å drikke saften av frukt betraktet som en luksus og et tegn på velstand. Å presse juice for hånd er plagsomt og komplisert. Det krevde mye innsats for å få en skål med appelsinjuice som ble servert ved bordet. Senere begynte det å dukke opp forskjellige enheter som letter arbeidet med å skaffe juice..

7 bilder

Juice fra myke bær – jordbær, bringebær, blåbær, ble samlet ved vanlig knuse, den resulterende massen ble deretter filtrert og fjernet fruktpartikler og etterlot bare væske. Gjennom århundrene har disse enhetene gått gjennom forskjellige stadier av teknisk utvikling, og nå har de blitt til et kjent og veldig praktisk husholdningsapparat – en juicer.

Trenger jeg en juicer i huset?

Det ser ut til – å gå til butikken og kjøpe en pakke med juice av god kvalitet, er dette et problem? Hvorfor bry deg med å kjøpe en juicer, som vil samle støv på hyllen i skapet og bare et par ganger i året, i henhold til humøret ditt, vil bli brukt til det tiltenkte formålet. Faktisk er valget til fordel for husholdningsapparater som gjør livet lettere alltid det riktige. En juicer er noe som virkelig burde være i huset.

Fra de første månedene av fødselen anbefales det at babyer får naturlig juice. Ikke alle foreldre stoler på butikkprodukter, selv om produsenten annonserer dem som den høyeste kvalitet og sunneste. Dette er hva enheten skal tjene til, og hjelper til med å skaffe naturlig juice fra modne epler, utvalgte bananer eller velduftende appelsiner..

Liker du å skjemme deg bort om morgenen med en forfriskende blanding av frisk frukt eller grønnsaker? Og igjen vil en juicer komme til unnsetning, best av alt “Vitek” – et stykke fersk agurk, moden tomat, selleri, gulrøtter, persille pluss havsalt – og en forfriskende drink er klar til å muntre deg opp for hele dagen. Og hvis du har sykdommer i fordøyelsessystemet, kan du ikke klare deg uten en praktisk enhet. Med sin hjelp kan du få ikke bare velsmakende, men også helbredende juicer..

Å velge det beste alternativet

Husholdningsapparater frister kjøpere. Du kan velge mellom en hvilken som helst produsent: fra populære globale merker til beskjedne kinesiske “fremmede”. Utvalget inkluderer farger, design av modeller, og viktigst av alt – en prisklasse. I løpet av de siste årene har det velkjente og velprøvde merket “Vitek” vært veldig populært blant kjøpere. Dette er en billig, mobil, praktisk, trygg og veldig praktisk teknikk som har vist sine utmerkede tekniske egenskaper under drift..

Men er det verdt å betale for mye når det er gode husholdningsapparater på salg, men til en helt overkommelig pris? Denne beskjedne, men veldig hardtarbeidende “maskinen” har fått flest positive anmeldelser. Det er så enkelt å bruke at det ikke er vanskelig å bruke. Enhver husmor kan umiddelbart etter kjøpet, uten å forstå instruksjonene, teste det i praksis..

Modeller

Produsenten Vitek presenterer flere modeller av slike husholdningsapparater. De varierer i kapasitet, volum beholderblokker for ferdig juice og for avfall. Men alle modellene forenes av en lett gjenkjennelig bred kanal for lasting av grønnsaker eller frukt. Med tanke på kjøpernes behov bestemte produsenten seg for å tilby alternativer for å velge juicepresser laget av hvit, kremet plast med dekorative mønstre eller lakoniske fargesprut.

Det finnes modeller laget av rustfritt stål. Hver slik enhet, så å si, leter etter sitt eget kjøkken. Utformingen av husholdningsstrukturen kan velges i henhold til kjøkkeninnredningen. Og da blir Vitek juicer ikke bare en uerstattelig assistent på kjøkkenet, men også en god dekorasjon for rommet..

Noen modeller er designet for å lage juice av bare én type produkt. Noen kan produsere juice fra flere posisjoner av grønnsaker, frukt eller bær samtidig. Hele den indre “fyllingen” av teknikken er laget av slitesterke materialer som ikke bare må behandle myke aprikoser, fersken og bringebær, men også tøffere gulrøtter eller rødbeter..

Vi vil ikke stå bak prisen

Ulike modeller av disse produktene har forskjellige priser. Det varierer fra 1600 til 8 900 rubler. Hva tilbys å kjøpe til den laveste prisen? Dette er en enhet som lar deg få juice fra ferske sitrusfrukter. Den er utstyrt med en 1 liters juicebeholder, en hastighet og to kjegledyser. Noen har nok av slike muligheter.

En dyrere modell, for eksempel for 8900 rubler, er en ekte “kombinere” med en lasteskjold, en enhet som beskytter mot overoppheting, en saftnivåindikator, to tanker – for juice og for avfall, laget av rustfritt stål. Denne designen har flere tilleggsmuligheter for å gjøre det lettere å jobbe med en slik juicer..

Men det viktigste som en kjøper med slike husholdningsapparater vil få, er et glass ekte fersk juice fra grønnsaker, frukt eller bær når som helst på året. Og du trenger ikke gå til butikken for å kjøpe en pakke med en drink..