Juicer fra Philips

For tiden regnes det velkjente selskapet Philips som det største blant alle som er engasjert i produksjon av husholdningsapparater, og merket har oppnådd en slik suksess på grunn av at hovedberegningen her er gjort på forbrukeren og på hans grunnleggende behov. Profesjonalitet hos ansatte og produktkvalitet er to komponenter som kan glede selv den mest sofistikerte kunden..

Saftpressere er et av områdene der Philips stadig forbedrer og forbedrer sine produkter.. Den største fordelen med disse enhetene, som skiller Philips juicepresser fra lignende produkter fra et annet selskap, er mikrofilterdesignet, som er helt unikt. Mikrosellene i den gjorde det mulig å presse juice med et mye større volum enn før..

I tillegg har juicepresser fra dette selskapet et betydelig forstørret kammer der frukt blir matet inn, noe som sparer mye tid når du skjærer frukt og grønnsaker. Og takket være en økning i størrelsen på tanken for å samle kake, har det nå blitt mulig å presse ut mer juice om gangen enn i juicers av andre selskaper, flere ganger.

Hver enhet må ha en hastighetsbryter, og du kan selv velge modusen som vil være optimal for hvert bestemt produkt for å få juice.

Motoren starter veldig jevnt, noe som betyr at enheten vil kunne betjene deg i lang tid. Takket være stopp-slipp-funksjonen går ikke en eneste dråpe av den resulterende juicen tapt.

Ferskpresset juice er først og fremst en garanti for helsen din, så med Philips juicepresser vil du alltid være sunn og nyte livet! Med denne enheten kan du få juice fra alle grønnsaker, bær og frukt, og daglig nyte en drink som inneholder mange vitaminer og mineraler..

Det er et stort utvalg av husholdningsapparater på markedet i dag som brukes til å lage juice. Det er et stort utvalg av slike modeller fra Philips. Store og små juicepresser med pålitelige filtre, av forskjellige kostnader, forskjellige design, forskjellig kraft og størrelse – de er en integrert del i hverdagen for mange mennesker som har valgt komfort og sunn mat..

Det velkjente Philips-merket ble valgt av mennesker i ulik alder, sosial status og økonomiske evner. Og dette er ingen tilfeldighet, fordi designet er veldig enkelt og pålitelig.. Philips juicepresser er utstyrt med følgende utstyr:

 • kraftig motor, takket være hvilken det er mulig å behandle harde grønnsaker og frukt (for eksempel epler, gulrøtter, rødbeter);
 • flere hastighetsmoduser for optimal bruk av funksjonene til denne teknikken;
 • beholdere for saft og kake;
 • et filter laget med den nyeste teknologien og en enhet som fjerner skum for klarheten i den resulterende saften;
 • praktisk åpning for å sette frukt, slik at epler kan bearbeides hele.

10 bilder

Designet til alle juicepresser av dette merket er upåklagelig, dimensjonene er små, kraften er høy og støynivået er ganske lavt. De er praktiske å bruke og enkle å rengjøre. Etter å ha demontert strukturen, kan delene vaskes raskt, både for hånd og i oppvaskmaskinen..

Toppmodeller

Følgende modeller er best etterspurt blant russiske kjøpere:

Philips HR 1871 – en stålenhet med en sentrifugal struktur, med en effekt på 800 W, som er nok til å få juice fra fruktene av en solid struktur. For en syklus av juicemaskinen er juiceeffekten halvannen liter. Det er et system som forhindrer utilsiktet aktivering, som drives med to hastighetsmoduser. Anmeldelser om enheten er ekstremt entusiastiske, kostnadene varierer fra 6590-9760 rubler, avhengig av butikken.

Philips HR 1871 10 – en enda kraftigere enhet som du kan få 2,5 liter juice på i en syklus, uten å frigjøre beholderen fra kaken. 1000 W, koster 8100-10560 rubler.

Philips HR 1869 – en enhet med to hastigheter, med en sentrifuge i stål, med en kapasitet på 1,5 liter for juice og 1,6 liter for kake. Modellen er laget av plast av høy kvalitet, den er holdbar og ser attraktiv ut. 900 W, prisen passer for kjøpere med gjennomsnittlig inntekt – fra 9 100 til 10 600 rubler.

Philips HR 1861 – enhet laget av aluminium. For kake er det en to -liters kapasitet, for den resulterende drikken – en kapasitet på 1,5 liter. 700 W, er det en enhet som fjerner skum og automatisk utladning for kake. Det er relativt billig, 6300-7500 rubler.

Philips HR 1863 – universell aluminiumsmodell for juice. 700 W, saftkapasitet 0,8 liter. Praktisk i drift, pålitelig og holdbar enhet. Mange rosende anmeldelser, det er billig – fra 4300 til 5230 rubler.

Philips HR 1863 00 – for en syklus med arbeid muligheten for juiceutgang, uten å rengjøre beholderen med fruktkjøtt – 0,8 liter. Det elektropolerte nettverket med QUICKClean -teknologi er enkelt å rengjøre. Juicerens stilige utseende vil pryde interiøret i ethvert kjøkken. Prisen er rimelig og beløper seg til 4130-5080 rubler.

Philips HR 1858 50 – enheten er stille og behagelig å bruke. Klarer klemming av frukt. Moderne design, spesialrom der strømledningen er skjult. Kapasitet for juice – 1,25 liter, for kake – 2 liter. Plasthus, stålfilter. To hastigheter, 650 W, koster fra 4500 til 5330 rubler.

Philips HR 1836 – Denne aluminiums juicemaskinen har en liten halvliters beholder for juice og en beholder med et volum på 1 liter til kake. 500 W, pris i forskjellige butikker fra 3550 til 4000 rubler.

Philips HR 1851 – en enhet med et plasthylster og gummierte føtter. Kapasitet for juice med et volum på 0,75 liter og for kake med et volum på 1,5 liter. 500 W, koster mellom 5100-5970 rubler.

Philips HR 1832 02 – utstyret til denne juiceren er en 500 W motor, en plastkasse og en saftindikator. Beholder for juice – en halv liter, for avfall – en liter. Å jobbe med en hastighet er billig, kan kjøpes for 3200 rubler, men i noen butikker koster Philips HR 1832 02 mer – opptil 3970 rubler.

Alle disse modellene er i stand til å tilfredsstille etterspørselen til enhver kunde, samt gi bekvemmelighet og enkelhet ved ekstraksjon av juice fra frukt..

Ekspertuttalelse

Anmeldelser av ekte kjøpere kan fortelle det beste om produktet. La oss se på hva forbrukerne synes om Philips HR1870.

 • Først og fremst tiltrekker modellens stilige utseende oppmerksomhet. Den mattsorte overflaten er perfekt for nesten ethvert kjøkkeninteriør – det være seg en klassiker eller en moderne hi -tech. Utsikten over juiceren er ganske imponerende og snakker om påliteligheten, men som brukerne sier, vil det ikke være vanskelig å flytte den fra sted til sted..

 • Utformingen av juicemaskinen gir en spesiell beholder der du kan skjule ledningen når juicemaskinen ikke er i bruk.

 • Denne juiceren leveres komplett med en kapasitet på 2,5 liter for juice, som kan fås i en driftssyklus av enheten. Dette er veldig praktisk for en stor familie – alle får nystekt juice.

 • Det er uttalt at denne teknikken sammenligner seg gunstig med alle andre i den høyere produktiviteten for å presse saften, det vil si at det skal vise seg mer enn det vanligvis skjer fra en viss mengde frukt. Det som også er veldig viktig i denne teknikken spesielt for eplesesongen, er evnen til ikke å kaste bort tiden din ved å hakke fruktene – epler kommer lett inn hele. Grønnsaker og steinfrukter behandles med en spesiell dyse.

 • Det er ikke vanskelig å montere og demontere juicemaskinen – alt kan gjøres innen 30 sekunder, men man bør ikke glemme en veldig viktig nyanse – enheten fungerer bare hvis den er fikset. For å gjøre dette må du heve det spesielle sidehåndtaket og høre, som skrevet i instruksjonene, klikk.

 • Når det gjelder rengjøring av mikrofilteret av stål, gjør vertinnen alt for hånd – de kan demontere enheten og vaske alle delene på mindre enn et halvt minutt. Men instruksjonene for gadgeten sier at du enkelt kan vaske alt i en automatisk oppvaskmaskin..

 • Sitrusfrukter presses ut ved hjelp av vedlagte vedlegg spesielt for dette; som regel er det ingen problemer med fiksering. Det er også praktisk å bruke en ekstra enhet – en tut, gjennom hvilken saften ikke ledes inn i saftbeholderen, men direkte inn i glasset. Dette er praktisk fordi da trenger du ikke å vaske overflødige retter – en kanne som juice vanligvis helles i glass.

Som et resultat av denne Philips juicemodellen kan følgende dom felles:

 1. Juiceproduksjonen til denne juiceren er virkelig større i volum, og det tar mindre tid for det – alt dette er takket være enhetens kraftige motor..
 2. Hjemme – en uerstattelig ting for å bearbeide epler til juice.