Innebygd oppvaskmaskin Bosch

I dag blir oppvaskmaskiner mer og mer populære, og dette er ikke overraskende, for det er ikke lenger en dyr luksusartikkel, men et nyttig og funksjonelt kjøkkenutstyr som gjør livet lettere for mange husmødre, sparer tid og bruker plass ergonomisk. Og et av de mest populære alternativene blant forbrukerne er Bosch innebygde oppvaskmaskin..

Typer

Bosch har flere typer innebygde oppvaskmaskiner:

 • Fullt byggbar. Denne typen skiller seg absolutt ikke ut fra kjøkkenet og ser ut som et annet skap. Kontrollpanelet er plassert inne i toppen på døren.
 • Med et åpent kontrollpanel. For dette alternativet vil kontrollpanelet være plassert utenfor, over døren.

De kan også deles med bredde, de mest populære er to typer:

 • Smal. Bredden på en slik maskin er 45 cm.
 • Full størrelse. Standardbredden for denne typen er 60 cm.

Fordeler med en smal oppvaskmaskin

Til tross for de små dimensjonene, kan en slik maskin ikke kalles ikke romslig, det kan plasseres ganske mange retter i den. I tillegg har de mange fordeler som gjør dem så populære (selv om mange av disse fordelene gjelder for enhver Bosch -modell, uavhengig av bredden):

 • Multifunksjonalitet. Avhengig av modell kan maskinen ha mange funksjoner, for eksempel tørking og oppvask, spesialprogrammer for gryter og brett, etc. her kan alle plukke opp det han trenger.
 • Ergonomisk De er enkle å bruke, og passer også praktisk og diskret inn i kjøkkenet..

 • Lønnsomhet. En kjøkkenkrok som denne kan spare deg for mye penger og tid. Sammenlignet med manuell vask, tar oppvask i oppvaskmaskin flere ganger mindre vann, noe som reduserer avfall på den. Og også, med en så nyttig gadget, trenger du ikke hele tiden å bruke tid på å stå ved vasken – bare noen få minutter å laste, og oppvasken vaskes av seg selv, og vertinnen kan bruke denne tiden på noe mer nødvendig.
 • Effektivitet. Og selvfølgelig, i motsetning til manuell vask, vil oppvaskmaskinen vaske oppvasken bedre: tallerkener, og spesielt smale gjenstander som ikke er veldig praktiske å vaske for hånd, blir rengjort grundigere, i tillegg kan den bruke flere ganger høyere temperatur og mer effektive vaskemidler enn håndvask.

7 bilder

 • Pålitelighet. Denne teknikken brytes ganske sjelden, så det vil ikke kreve hyppige reparasjoner og konstant investering av midler..
 • Stillhet. Denne teknikken gir praktisk talt ingen støy, så den kan slås på når som helst, den vil ikke plage noen eller forstyrre noen..

Særegenheter

Noen av funksjonene i denne typen teknologi inkluderer følgende punkter:

 • Kvalitet. Bosch oppvaskmaskiner oppfyller alle verdens kvalitetsstandarder, og tysk kvalitet har lenge vært legendarisk.
 • Pris. Kostnaden for en innebygd maskin vil selvfølgelig være litt høyere enn for en stasjonær, men dette kompenseres av bekvemmeligheten og det faktum at den ikke tar opp ekstra plass.
 • Lett vedlikehold. Hvis noe likevel går i stykker i en holdbar maskin, vil det være lett å bytte ut en vare som har blitt ubrukelig, siden den alltid er tilgjengelig, og selv om en slik modell ikke lenger produseres, vil reservedeler til den bli solgt for en lang tid..
 • Installasjon. Det er best å installere oppvaskmaskinen i umiddelbar nærhet av vasken, dette vil bidra til å unngå kommunikasjonsproblemer.
 • Bredde. Selv om 45 cm er en av de mest populære kompakte modellene, passer ikke alle i størrelse. For veldig små kjøkken er det 40 cm brede og enda mindre maskiner, så hvis 45 cm er for mye, betyr ikke dette at du må stå uten oppvaskmaskin.

Fordeler med modeller i full størrelse

I tillegg til de generelle positive egenskapene til Bosch-produkter, har variantene i full størrelse også sine spesifikke fordeler:

 • Romslighet. Hvis du har en stor familie, vil installasjon av en slik maskin være den mest praktiske løsningen. Når det er mange barn rundt, tilbys fjell med skitne retter, og denne typen vil romme et veldig stort antall skitne retter.
 • Lønnsomhet. Selvfølgelig bruker store størrelser mer vann, men denne mengden vil fortsatt være flere ganger mindre enn ved manuell vask..

Hvis du har et stort kjøkken, selv i en liten familie, kan du kjøpe en oppvaskmaskin i full størrelse uten å nøle, for i dette tilfellet trenger oppvasken ikke engang å vaskes hver dag, det vil være nok å slå den på som den er full.

7 bilder

Søknadsmodus

Som nevnt tidligere er oppvaskmaskinen veldig enkel å bruke, du trenger bare å lære deg noen få punkter:

 • Først må du rense de brukte oppvasken fra matrester, selv om noen skrivemaskiner har funksjoner som gjør at du også kan unngå dette punktet..
 • Etter at oppvasken er lagt i oppvaskmaskinen, i spesielle kurver.
 • Deretter tilsettes pulver eller spesielle kapsler.
 • Så gjør oppvaskmaskinen alt av seg selv: oppvasken vaskes, som består av flere trinn..
 • Når oppvasken er vasket, kan de tas ut.

Mange oppvaskmaskiner er nå utstyrt med en tørkefunksjon. Takket være henne er det ingen striper og flekker på glass og tallerkener, og oppvasken trenger ikke engang å tørkes etter vask..

Valgkriterier

Selvfølgelig velger hver kunde en oppvaskmaskin i henhold til individuelle kriterier.. Blant alle kravene kan man trekke frem de viktigste som hver kjøper bør vurdere:

 1. Romslighet.
 2. Tørketype.
 3. Funksjonalitet.
 4. Romslighet

Først og fremst er det viktig å fokusere på hvor regelmessig og aktivt maskinen skal brukes, og dette vil ikke nødvendigvis avhenge av antall personer i familien, ofte har de som bor alene ikke nok små modeller.

Tørketype. Det er veldig viktig for mange kunder at oppvasken fra maskinen ikke bare er helt ren, men også helt tørr. I slike tilfeller tilbys en turbotørkingsfunksjon, der oppvasken tørkes med varm luft. Etter en slik tørking trenger du ikke å gjøre flere tiltak, ikke en dråpe vann vil forbli på oppvasken, men det er viktig å merke seg at gadgets med denne funksjonen er dyrere..

Hvis du trenger å spare penger, og maskinens funksjon er en eksepsjonell oppvask av høy kvalitet, kan du kjøpe et alternativ med kondenseringstørking. Etter det vil oppvasken bli tørket, men det er slett ikke nødvendig at de er helt, ofte vil det være vanndråper på den..

Funksjonalitet. Også her er alt individuelt, fordi mange kjøpere ikke liker et stort antall bjeller og fløyter og mange funksjoner, hvorav halvparten aldri vil bruke, mens andre tvert imot trenger så mange parametere som mulig, fordi briller og bestemors tjeneste kan bare vaskes i visse og sikkert forskjellige programmer.

7 bilder

Uansett er det det mest allsidige settet med moduser som kan takle hvilken som helst tallerken, men samtidig ikke vil øke prisen på maskinen på grunn av unødvendige programmer:

 • Vanlig. Standard modus for vanlig oppvask.
 • Med bløtlegging. Med denne modusen trenger du ikke først å vaske og suge spesielt skitne retter, dette vil spare enda mer tid..
 • Rask. Noen ganger er det tidspunkter hvor du raskt må vaske oppvasken, og her kommer en rask modus til unnsetning. Han vil selvfølgelig ikke takle sterkt smuss, men en liten mengde matrester kan lett fjernes..
 • Delikat. Briller, krystall, glass med mønster og bare skjøre ting er ofte vanskelige og upraktiske å vaske for hånd, for dette er det denne modusen, som kan vaske slike retter forsiktig, men grundig.

Barnevern. Denne funksjonen vil være nyttig uansett om det er barn hjemme eller ikke. Hvis den er utstyrt, er maskinens dør låst, noe som gir ekstra sikkerhet og beskytter mot skålding av varm damp.

Bosch eller Hansa? Kunde anmeldelser

Bosch er et merke som er populært over hele verden, og spesielt i vårt land, som har vunnet alles tillit. Hansa er også et ganske gammelt merke, men det har dukket opp på markedet relativt nylig. Dette faktum forhindrer imidlertid ikke at det blir mer og mer populært blant russiske forbrukere..

Basert på kundeanmeldelser kan vi trygt si at Hansa oppvaskmaskiner seriøst kan konkurrere med Bosch.. For det første legger forbrukerne ofte merke til de urimelige høye kostnadene for Bosch -produkter og det faktum at de betaler for mye mer for merket enn for kvaliteten..

På samme tid kjennetegnes Hansa -produkter av en rimelig pris, og forholdet mellom pris og kvalitet er ganske flertallet av husmødrene..

På den annen side nevnes det ofte at selv med en turbo -tørketrommel tørker Hansa verre enn Bosch, og støynivået er høyere. De merker også det faktum at mange Bosch -modeller vasker oppvasken bedre, spesielt fra spesielt sta skitt. Imidlertid sier kjøpere som kjøper dyrere Hansa -modeller at den er enkel å bruke og ikke mislykkes. Hvis vi snakker om små maskiner (40 cm brede), anbefaler alle definitivt Bosch, og legger merke til den lave prisen og oppvaskmaskinen av høy kvalitet.