Innebygd kjøleskap Liebherr

Liebherr er en av de mest populære produsentene av kjøleskap av forskjellige typer: to-kammer, enkelt-kammer, Side-by-Side, vin. De innebygde variantene av selskapet kjennetegnes ved uovertruffen funksjonalitet, samt imponerende tekniske data. Designfunksjonene til Liebherr -modellene skiller seg praktisk talt ikke fra enhetene som tilbys av andre produsenter. Slike apparater inkluderer et kjøleskap og en fryser..

Særpreg

Gjennom mange års arbeid på markedet har Liebherr kunnet anbefale Liebherr innebygde kjøleskap som et av de høyeste kvalitet og mest holdbare. Blant de særegne egenskapene til produktene er følgende:

 • Europeisk byggekvalitet. For øyeblikket utføres montering og produksjon i Bulgaria, Østerrike og Tyskland. Brukere trenger ikke å bekymre seg for kvaliteten på komponentene, siden det ikke er en eneste del av kinesisk opprinnelse;
 • Hver innebygde modell er fullt tilpasset innenlandske og europeiske forbrukere. Korrekt plassering av alle elementene gir uovertruffen ergonomi og brukervennlighet.

Hovedfordeler

Liebherrs enkeltkammer og to-kammer innebygde kjøleskap er veldig populært på grunn av en rekke fordeler, blant annet følgende:

 • Minimum støynivå. De ytre panelene, som er skapet, gir ekstra beskyttelse mot motorstøy. Liebherr utstyrer fryseren bare med motorer av høy kvalitet som gir minst mulig støy.
 • Attraktivt utseende. Produsentens designere har jobbet hardt for å gi ut slike interessante og allsidige modeller som vil være et utmerket valg for ethvert kjøkken;
 • Skjult. Den største fordelen med Liebherr innebygde modeller er at de er usynlige. Utviklerne har tenkt over alle detaljer, noe som resulterer i at enheten neppe skiller seg ut i rommet og passer veldig harmonisk inn i den;
 • Allsidighet. Gjennomtenkt design og kompakte dimensjoner av Liebherr -kjøleskap gjør at de kan brukes i alle rom og under en rekke forhold.

Valgregler

For at ett-kammer og to-kammer innebygde kjøleskap fullt ut kan utføre funksjonene som er tildelt dem, er det nødvendig å ta en ansvarlig tilnærming til prosessen med valg. Selvfølgelig kan alle modellene fra produsenten skryte av høy kvalitet og pålitelighet, men hvert av kjøleskapene har sine egne særpreg, styrker og svakheter..

Det er derfor du må ta hensyn til mange nyanser i utvelgelsesprosessen..

Dimensjoner

Størrelse er en av de viktigste beregningene for ethvert innebygd kjøleskap.. Her er det nødvendig å ikke bare ta hensyn til personlige preferanser og tekniske egenskaper ved enheten, men også egenskapene til skapet som husholdningsapparater skal bygges inn i. Før du kjøper, er det viktig å måle en nisje eller et skap slik at installasjonen skjer uten problemer.

Nyttig volum

Det er denne indikatoren som interesserer de fleste husmødre. Hvis brukeren ikke hele tiden vil bruke dypfryste produkter, er det nødvendig å velge modeller som har et romslig kjøleskap..

Hvis det er et konstant behov for å høste bær, sopp eller kjøtt, må du foretrekke alternativer med en stor fryser.

Tilgjengelighet av tilleggsfunksjoner

Den raske utviklingen av innovative teknologier kunne ikke annet enn påvirke produktene til Liebherr -selskapet. Produsenten tilbyr mange modeller med skjermer, omformermotorer og avanserte automatiske avrimingsfunksjoner. I utvelgelsesprosessen må du lage en liste over funksjoner du vil se i det kjøpte produktet, og først da velge den mest optimale modellen for dine behov. Noen mennesker har en tendens til å tro at jo færre “bjeller og fløyter”, jo lenger vil kjøleskapet kunne vare og mindre sannsynlig å mislykkes..

Imidlertid kan tilstedeværelsen av ytterligere “chips” i praksis forenkle operasjonsprosessen..

Kompressortype

Et særtrekk ved Liebherr er at den hovedsakelig installerer en inverterkompressor på kjøleskapene. En slik løsning er ekstremt gjennomtenkt, fordi en slik motor praktisk talt ikke er utsatt for slitasje, takket være at den kan vare i mange år. Faktum er at en konvensjonell kraftenhet opererer i diskret modus: den slås på med full effekt, og etter å ha nådd den innstilte temperaturen, slår den seg av en stund. Den største fordelen med Liebherr inverter kompressor er at det ikke er noen pauser i driften, noe som gjør at du hele tiden kan opprettholde den innstilte temperaturen.

Takket være dette forekommer ikke rask slitasje..

Avrimingssystem

Liebherr -ingeniører har utviklet flere systemalternativer Ingen frost, som gir maksimal brukervennlighet. For eksempel kan du velge alternativer som er forskjellige i nærvær av et automatisk avrimingssystem. Dette forhindrer at frost dannes i fryseren, og kald luft leveres med en spesiell vifte. Slike modeller er mye mer praktiske å bruke, men de koster også mer..

Produsenten tilbyr også innebygde kjøleskap, som kjennetegnes ved et dryppavrimingssystem..

Det kan også klassifiseres som automatisk. En karakteristisk fordel med denne teknologien er at dehydrering av produkter ikke er så intens, men med den vanlige No Frost.

Kontrolltype

Det er best å velge Liebherr -kjøleskap som har elektronisk kontroll. Kostnadene kan være høyere, men de gir mulighet for mer finjustering av arbeidet: innstilling av nødvendig temperatur i rommet, slå på modusene for hurtigfrysing eller nedkjøling, samt “Ferie” -modus.

Frysekapasitet

Denne parameteren er en av de viktigste i driften av kjøleskapet. Jo mer strøm, jo ​​mer produkt kan enheten håndtere. Den normale indikatoren for en familie på 4 personer er 7-10 kg mat per dag..

Å velge et alternativ med lavere effekt gir ikke tilstrekkelig kjøling..

Støynivå

Støynivået er ikke en viktig indikator for innebygde modeller, siden skapet lar deg dempe en del av desibelene. Hvis dette øyeblikket er kritisk, er det best å velge modeller som er utstyrt med en omformermotor. Det mest optimale støynivået er 40 dB.

Når du bruker et slikt kjøleskap på kjøkkenet, vil brukeren ikke høre noe i andre rom..

Hi-tech

Det tyske selskapet Liebherr legger stor vekt på utviklingen av innovative teknologier som forenkler prosessen med bruk av kjøleskap og sikrer lagring av proviant av høyeste kvalitet.. Blant de mest populære teknologiene er følgende:

 • BioFresh – aktiv håndtering av fuktighet, som gjør det mulig å sikre lengst mulig lagring av grønnsaker, frukt og urter;
 • SmartFrost – kulden er jevnt fordelt i hele kammeret, som et resultat av at et optimalt mikroklima skapes;
 • Superkul – et system hvis bruk lar deg raskt avkjøle mange produkter.

Lydindikasjon

Ved første øyekast ser det ut til at denne funksjonen er ubetydelig, og du kan klare deg uten den. Med konvensjonelle kjøleskap kan dette være tilfelle, men for innebygde modeller er hørbar alarm viktig. På grunn av møbelprofilen kan det hende at brukeren ikke merker at døren til husholdningsapparater forblir åpen.

For å unngå slike misforståelser, som kan føre til overoppheting av kjøleenheten, er det best å velge modeller med indikasjon.

Populære modeller

Liebherr tilbyr et stort utvalg av innebygde kjøleskap, hver med sine styrker og svakheter..

ICBS 3214

ICBS 3214 er den ideelle modellen for folk som leter etter en innebygd fryser av høy kvalitet. En karakteristisk fordel med denne enheten er tilstedeværelsen av den innovative BioFresh -sonen. Dette området består av to spesielle beholdere som er plassert nederst på kjøleenheten. I den første sonen kan du lagre grønnsaker, frukt eller urter, men den andre vil være et ideelt tilfluktssted for kjøtt- og pølseprodukter, meieriprodukter og fisk. Dette gjør at maten kan beholde sin aroma og fordelaktige egenskaper så lenge som mulig..

Det bør bemerkes at det nyttige volumet i sonen er 72 liter, slik at du kan legge inn hva hjertet ditt ønsker her. Det er derfor ICBS 3214 har så positive anmeldelser..

Blant de særegne fordelene med denne modellen er:

 • Tilstedeværelsen av to helt separate kjølerom, takket være at luktene av produkter ikke blandes, og de beholder sitt naturlige utseende lenger;
 • Uovertruffen funksjonalitet, som ICBS 3214 skryter av tilstedeværelsen av avansert teknologi og alternativer som i stor grad forenkler bruken;
 • Stille operasjon. Med en inverterkompressor er denne modellen den mest stillegående i selskapets sortiment..

ICUNS 3314

ICUNS 3314 er selskapets premiummodell som kan skryte av en rekke praktiske løsninger. Enheten er et innebygd kjøleskap med to rom med bunnfryser. Hovedfordelen med modellen er at to avrimingssystemer presenteres her samtidig: drypp og No Frost.

Energieffektivitetsklasse A ++ garanterer minimalt energiforbruk. Tilstedeværelsen av en avansert inverterkompressor sikrer at alle innstilte temperaturparametere opprettholdes inne i kjøleskapet.

Den eneste ulempen med ICUNS 3314 er det ikke for store volumet i fryseren, noe som vil være spesielt merkbart hvis enheten kjøpes for hele familien..

IKB 3660

IKB 3660 er en ganske kontroversiell modell som har et attraktivt design. Faktum er at dette innebygde kjøleskapet er helt blottet for fryser.. Ingeniørene kompenserte imidlertid med denne installasjonen av tre BioFresh -bokser..

Denne enheten kan brukes som en bordplate, noe som gjør den til en av de mest funksjonelle modellene. Festingen av skuffene gjør at de kan trekkes ut i full lengde, noe som er veldig behagelig når de fylles. Det er en friskhetssone som fungerer på tørr basis.

Dette gjør Liebherr innebygde kjøleskap til den ideelle løsningen for ethvert kjøkken. Deres attraktive utseende, uovertruffen funksjonalitet og holdbarhet gjør produktene til det tyske merket populære og etterspurte i markedet..

7 bilder