Innebygd kjøleskap atlant

Innebygd kjøleskap atlant

Innebygde husholdningsapparater øker i popularitet hvert år. Og det innebygde kjøleskapet Atlant er intet unntak. Dens tekniske egenskaper, lave kostnader og et bredt spekter av modeller gjør denne enheten til et ønskelig kjøp for mange mennesker..

9 bilder

generelle egenskaper

Innebygde kjøkkenapparater bidrar til å spare plass, organisere og innrede det riktig. I dette tilfellet vil alt unødvendig bli pålitelig skjult for nysgjerrige øyne. Det finnes modeller av kjøleskap som delvis kan bygges inn i kjøkkensett, og det er også fullt innebygde modeller. Kjøleskap Atlant og tilhører den siste kategorien.

Atlant produserer for tiden et bredt spekter av innebygde kjøleskap.

Men alle er delt inn i to store grupper: standard og utstyrt med et system "Ingen frost". Absolutt alle modeller av kjøleskap av dette merket oppfyller alle moderne sikkerhetskrav, har kvalitetssertifikater, fungerer nesten lydløst og implementeres nesten overalt. Men, som noen andre typer kjøkkenenheter, har denne sine fordeler og ulemper som du trenger å vite om når du går til butikken..

Driftsforholdene til slike innebygde modeller skiller seg stort sett ikke fra de vanlige betingelsene for installasjon og drift av kjøleskap. Romtemperaturområdet skal være mellom 16 og 32 grader. Den bør installeres på en flat overflate, og det er ønskelig å utelukke nærheten til varmeenheter, en gasskomfyr eller en elektrisk ovn..

Fordeler og ulemper

De viktigste fordelene med Atlant-merke innebygde kjøleskap er som følger:

  1. Kan installeres på et kjøkken i alle størrelser. Innebygd i hvilken som helst kjøkkennisje lar denne kjøkkenenheten passe perfekt inn i ethvert interiør. På samme tid vil helhetssynet på kjøkkenet se veldig vakkert og ergonomisk ut..
  2. Avhengig av hvor kjøleskapet skal bygges, du kan øke det brukbare arealet på kjøkkenet eller lage en uvanlig design for det.
  3. Nesten ingen støy. Kjøleskap av dette merket er allerede veldig økonomiske når det gjelder energiforbruk, og derfor praktisk talt stille. Men den ekstra isolasjonen i skapet reduserer støyen de genererer under drift ytterligere..

Ulempene inkluderer det faktum at plassbesparelsen på kjøkkenet bare er synlig, faktisk er installasjonen av slike modeller mer arbeidskrevende, og de opptar et større område enn konvensjonelle kjøleskapsmodeller..

En høyere pris kan også betraktes som en ulempe, fordi innebygde modeller alltid er dyrere enn konvensjonelle kjøleskap. Ikke glem det intensive arbeidet med kompressoren til slike enheter, noe som igjen kan føre til for tidlig funksjonshemming av slike enheter..

Men til tross for dette, prøver et økende antall mennesker å kjøpe akkurat det innebygde Atlant-kjøleskapet. Og for å gjøre det lettere for deg å gjøre det riktige valget og kjøpe den mest passende modellen, presenterer vi en kort beskrivelse av begge enhetene med en liste over de mest populære modellene..

Standard modeller

Konvensjonelle innebygde kjøleskap er vanligvis forstått som de der systemet "Ingen frost" fraværende. Slike modeller er vanligvis preget av:

  • Lav driftsstøy og lavt strømforbruk.
  • Et av de tryggeste kjølemediene som er tilgjengelig.
  • Dørene deres kan veies opp til den siden kjøperen ønsker.
  • Stor kapasitet på både kjøleskap og fryser.
  • Tilgjengeligheten av komponenter beregnet for direkte installasjon av denne enheten.
  • Dimensjonene til slike kjøleskap kan avvike fra vanlige kjøleskap og må velges individuelt i hvert enkelt tilfelle..

Den interne strukturen fortjener også en egen diskusjon. Så alle hyllene er dype og veldig romslige barrierer, og flaskeholderen har en myk og fleksibel stopper som forhindrer at beholdere faller ut av den når døren åpnes. Hyllene for lagring av frukt og grønnsaker er veldig dype og romslige. Dessuten lar et høyt kjøling perfekt holde maten i sin opprinnelige form lenge..

Frysekammeret består av tre store pallekasser, mens den øvre er designet for den raskeste og mest pålitelige frysingen av mat.

Som et ekstra sett tilbyr produsenten kjøperbeholdere for lagring av egg og omorganiserte hyller på kjøleskapdøren. Den mest populære modellen av Atlant innebygde kjøleskap er XM 4307-000. Har dimensjoner på 54x56x178 cm og to dører, fryseren er plassert nederst, kjøleskapet selv er laget av hvit plast.

Avriming utføres manuelt og ved drypp.

Ved strømbrudd kan denne enheten opprettholde riktig temperatur i opptil 16 timer. Som en tilleggsfunksjon tilbyr produsenten en superfrysefunksjon.

De viktigste fordelene med denne modellen er enkel installasjon og innstøpning, gode tekniske egenskaper, høy effekt, evnen til å oppveie dørene. Det er ingen ulemper som sådan.

Med system "Ingen frost"

Atlant tok vare på kundene sine, og begynte derfor å produsere et stort utvalg av kjøleskap av denne typen. Det har de alle lav støy og energiforbruk er nesten alle utstyrt med en superfrysefunksjon. På salg er det som modeller med en friskhetssone, og uten det. Alle modeller med denne funksjonen, samt kjøleskap uten den, har dørhengende eiendom.

Som regel har slike kjøleskap en elektronisk kontrolltype, og noen modeller er også utstyrt med en barnesikringsfunksjon, som gjør at et barn uten kunnskap fra en voksen ikke får tilgang til innsiden av denne enheten..

En av de mest populære modellene er XM 4524-080 ND. Den har dimensjoner på 195,5 * 69,5 * 62,5 cm. Det nyttige volumet på denne enheten er 371 liter, det er tre glasshyller inne i den, og på døren er det fire flere laget av plast. Fryseren består av tre beholdere, hvorav to er hyller. Gjennomsnittlig frysekapasitet er 10 kg per dag. Det vil si at innen 24 timer kan du enkelt fryse ned 10 kg mat..

Hovedtrekkene er tilstedeværelsen av slike funksjoner som: in-line kjølesystem, tilstedeværelsen av “Vacation” og “Quick refresh” -modusene, og det er også funksjoner som superfrysing og superkjøling.

Installasjonsanbefalinger

Installasjonen av slike enheter på kjøkkenet tar litt mer tid og krefter enn installasjonen av konvensjonelle kjøleenheter. Først av alt må du sørge for at høyden og bredden på fasaden til enheten din tilsvarer skapet der den skal plasseres. Du kan finne ut de eksakte dimensjonene fra instruksjonene vedlagt modellen du kjøpte. Dessuten er det instruksjonene inneholder en nøyaktig og korrekt, og viktigst av alt, en sikker beskrivelse av installasjonsprosessen.

Generelt går det ut på at det nye kjøkkenapparatet ditt er plassert inne i skapet, sikkert festet der og koblet direkte til strømforsyningen..

10 bilder

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot tilkoblingen til strømnettet. Det anbefales ikke å bruke bærere til kjøleskapet eller å koble det til stikkontakter, som andre elektriske apparater allerede har strøm fra. For riktig og holdbar drift av det innebygde kjøleskapet, er det nødvendig å skaffe det et separat uttak..

Som med installasjon av standardmodeller, ikke plasser innebygde enheter i umiddelbar nærhet av ovner og varmeanlegg.

Ikke glem at enheten ikke skal berøre skapets vegger tett, det skal være et lite hull. Dette vil sikre korrekt og nødvendig luftsirkulasjon inne.

Ikke glem installasjonsmetodene. Du kan velge lineær eller kantet installasjon. Det spesifikke valget av metoden avhenger av kjøkkenområdet og typen kjøkkenskap. Men de fleste eksperter og designere anbefaler fortsatt å velge en lineær installasjon for innebygde kjøleskap.

Anmeldelser

De som allerede har kjøpt Atlant innebygde kjøleskap, snakker om sine høye tekniske egenskaper og utførelse av høy kvalitet. Ifølge kjøpere, til tross for den lave prisen, kan disse enhetene godt konkurrere med dyrere analoger fra kjente produsenter. Enkel installasjon, tilgjengelighet av tilleggsfunksjoner, lav støy og strømforbruk er ifølge kjøpere åpenbare fordeler..

Eierne av disse enhetene er spesielt kjent for det høye servicenivået..

I tilfelle feil, vil senterets spesialister alltid komme raskt til unnsetning. Selv om slike tilfeller, som kjøperne selv sier, er ekstremt sjeldne..

Så vi kan trygt si at Atlant innebygde kjøleskap begge med systemet "Ingen frost", og uten det, er virkelig nødvendig, trygg og pålitelig oppkjøp. Et stort utvalg modeller og lave priser gjør at alle kan kjøpe et kjøleskap av høy kvalitet som vil vare lenge..