Hjørnegulv kjøkkenskap

Garderoben er en av de viktigste delene av kjøkkeninnredningen. Hjørnekjøkkenskap er veldig interessante og funksjonelle. De brukes vanligvis til vask eller til lagring av store retter. For å velge de riktige skapene for kjøkkenet ditt, må du forstå litt om dette problemet..

9 bilder

Særegenheter

Hjørneskap er veldig funksjonelle, ettersom de lar deg bruke plassen maksimalt. I nesten hvilken som helst utforming av kjøkkenområdet er hjørnet det mest romslige uten å ta for mye plass..

Hjørne underskap er av to typer:

  • Åpen. I slike strukturer er det installert mange hyller som retter og kjøkkenutstyr er plassert på..
  • Lukket. Dette alternativet innebærer tilstedeværelse av pålitelige dører, bak hvilke en vask eller massive retter ofte er skjult..

8 bilder

Selv når du installerer vasken på et hjørneskap, reduseres ikke kapasiteten spesielt. En rekke gjenstander er stille plassert under vasken. Å fylle kjøkkenskapet er veldig viktig, siden hver husmor har en enorm mengde kjøkkenutstyr som må plasseres nøye. Derfor er hjørneskap det ideelle stedet for både oppbevaringsområdet og vasken..

Visninger

For ethvert kjøkken er hjørner et spesielt sted hvor du kan plassere mange nyttige ting. Med det riktige settet med hjørneskap, kan du forvandle matlagingsområdet. Og det er mye å velge mellom!

L-formet modul

En av de vanligste konfigurasjonene som finnes på nesten annethvert kjøkken. Gulvstående hjørneskap av denne designen har vanligvis “vogn” -dører. Slike dører er veldig praktiske, da de gir maksimal tilgang til det indre av skapet. Ofte inkluderer slike modeller karusellhyller, som er veldig praktiske, men øker kostnaden for hele strukturen betydelig..

Oftest brukes de nederste hjørnene i L-formede hodesett for å lage et vaskeområde. I dette tilfellet kan de roterende hyllene ikke installeres, men det vil være rikelig med lagringsplass selv med rørleggerarbeid..

Rett hjørnemodul

Det særegne ved gulvstående hjørneskap i denne konfigurasjonen er at absolutt alle gulvstående skap kan festes til det i rette vinkler. Du kan lage en “kjedelig” side, alt avhenger av skapet ved siden av. Denne designen er ideell for integrering av en vask. En betydelig ulempe med den direkte modellen av kjøkkensettet er at en del av gulvhjørnestrukturen er skjult, og det vil være problematisk å komme til den. I dette tilfellet må du installere ekstra beslag..

Trapesformet garderobe

En veldig uvanlig og samtidig ganske funksjonell design av gulvkonstruksjonen for kokesonen, langs kantene som alle skap kan plasseres. Det trapesformede hjørnet kan enkelt “passe” til vaskeområdet. Det er mye plass i dette designet, så på kantene på VVS kan du installere bevegelige hyller for oppbevaring av småting..

Dimensjoner på strukturer

Mange kjøpere er interessert i størrelsen på underskapene, spesielt i hjørneområdet. Fordi det er det som fungerer mest hvis det er installert en vask i det. Det er ikke overraskende at et lignende spørsmål eksisterer, siden alle mennesker har forskjellige høyder..

Standardhøyden på gulvkonstruksjonen varierer fra 90 cm. Denne høyden anses å være egnet for det meste av den kvinnelige befolkningen, ifølge eksperter. Til tross for dette kan du alltid både redusere og øke høyden på hjørneskapet ved hjelp av justerbare ben hvis høyden din er langt fra allment aksepterte standarder..

7 bilder

Montering

Ofte er kjøperne selv engasjert i installasjon av kjøkkenskap. For å unngå problemer må du forberede deg grundig på saken. Gulvskap er veldig enkle å installere, ettersom de er plassert direkte på gulvet, og det er ikke nødvendig å feste dem til veggen med skruer eller plugger. Her er en enkel algoritme for å installere et hjørnesokk:

  1. Justering av alle skapbena slik at strukturen er i nivå med gulvet og ikke vingler.
  2. Fest og kontroller at skuffer og dører er godt festet.

Hvis du planlegger å plassere en vask i hjørnet, må du planlegge plasseringen av kloakksystemet før du installerer skapet. Det er veldig praktisk når hjørnesokkskapet har spesielle åpninger for vasken. Ellers må du måle og kutte alt selv..

Gulvstående hjørneskap er den perfekte løsningen for ethvert kjøkken. De er like komfortable i både små og store kjøkken og passer lett inn i interiøret, uavhengig av designstil.. Funksjonaliteten til hjørnestrukturer kommer først, i forhold til alle andre kjøkkenskap. Du kan sette alt i hjørnet. Derfor er gulvstående hjørneskap valg av de fleste.