Gjennomgang av de beste håndmikserne

Håndmiksere er kraftige nok til å lage krem, deig og til og med is, og kompakte nok til ikke å ta opp plass på skrivebordet. Deres eneste ulempe er travle hender, men hvis dette ikke plager deg, så fortsett på jakt etter den perfekte mikseren for kulinariske eksperimenter.!

Liste over de beste

Til sammenligning ble miksere av både kjente og ikke de mest populære merkene valgt, men ikke mindre gode fra dette. All informasjon er basert på data fra produsenten og tilbakemeldinger fra brukerne om produktet.

Kjøkkenhjelp

KitchenAid 5KHM9212ECU håndmikser er tilgjengelig i tre farger: rød, hvit og svart. Den har 85 watt likestrøm, 9 hastigheter og flere tilleggsutstyr å jobbe med: deigkroker, 2 typer visp og en cocktailmikser. Etter arbeid kan ledningen vikles inn i et spesielt rom, og korollene kan ikke fjernes for hånd, men trykk på knappen og løsne den uten å bli fingrene skitne.

Fordelen med modellen er i en rolig driftsmåte og i en spesiell struktur på bladene som ikke sprøyter ingredienser. Basert på resultatene av brukertesting, takler den pizzadeigen. Gummibelagt håndtak hviler godt i hånden, og en oppbevaringspose med tilbehør holder dem på ett sted.

Scarlett

5-trinns Scarlett SC-HM40S02 450W turbo er et flott budsjettvennlig alternativ for de som ikke baker veldig ofte. Han takler sitt direkte ansvar – eltedeig til charlotte og krem. Ifølge anmeldelser gjør det proteiner til skum fra 3 til 5 minutter, avhengig av mengden. Stille nok er vispene korte, så det er noen vanskeligheter med valg av redskaper for pisking.

Robot Coupe Micromix

Alle modeller av dette merket ser ikke ut som tradisjonelle håndmikser, de har et håndtak som en blender og et ben for pisking. Faktisk er disse enhetene industrielle blendere, selv om de er plassert som miksere. Vispepisker er inkludert med enheter i premiumprissegmentet.

Bork

BORK E700 – mikser med lav effekt 250 W, men ikke mindre funksjonell. Den har 9 hastigheter, tre redskaper for pisking og miksing. Kroppen er laget av metall med plast, der det er et rom for oppbevaring av vedlegg og en knapp for å koble dem fra etter at arbeidet er avsluttet.

Enheten veier 1,7 kg, på grunn av hvilken den ikke hopper i bollen eller vibrerer. Mange hastigheter lar deg piske fløte og hvitt i samsvar med teknologien. Det ideelle tyngdepunktet lar deg sette det på enden under en pause i arbeidet, slagene forblir over bollen. LED -bakgrunnsbelysning lar deg jobbe i mørket.

Braun

Braun HM 3105 WH er praktisk talt en matprosessor: i tillegg til vispen er den utstyrt med et blenderben i plast og et målebeger i plast. Enhetseffekt 500 W, 5 hastigheter + turbo.

Utformingen av mikseren er upretensiøs, men du glemmer det når du klarer å slå de hvite på 3 minutter. Det er ikke dårligere i ytelse enn planetmodeller, bare det har ikke et stativ. Til tross for plastbenet holder blenderen lenge, lett moset ostemasse og frukt.

Moulinex

Moulinex HM 4101 pisker ved 450 W i fem hastigheter. Den har en ekstra turbomodus og to typer vedlegg: en visp og en deigkrok. Det er en knapp på kroppen for å tilbakestille vedleggene.

Det fungerer ganske stille, lukter ikke, pisker ikke bare deig til pannekaker, men takler også charlotte og til og med potetmos.

Kenwood

Kenwood HM 790 – mikser med oppbevaringssystem. Den har en effekt på 400 W og fem driftsmåter, i tillegg til tilstedeværelsen av en pulsmodus. Ledningen ruller inn i et rom, håndtaket er gummiert og ligger behagelig i hånden. Tilgjengelig i fem fargevalg.

Blanderen er praktisk, ikke bråkete, pisker opp fløte og deig perfekt. Det kan være et problem med fiksering av felgene og brudd av plastringen ved basen. Men dette påvirker ikke ytelsen. Det er ikke veldig praktisk å fikse mikser og vedlegg på stativet.

Rotex

Rotex RHM30-B er en kompakt håndmikser som enkelt håndterer kremer og lette deiger. Flott kjøkkenhjelp for kvinner som ikke baker ofte. Baking er ikke egnet for industriell skala. Modelleffekt 150 W, 5 hastigheter.

Dynamisk junior

Representerer profesjonelle miksere for restauranter og bakerier. Dynamic Junior FT005 har 1 arbeidshastighet, men antall omdreininger på 2000 per minutt, noe som gjør det mulig å piske de hvite opp i løpet av 1 minutt. Dysen er ikke avtagbar, noe som forårsaker noen ulemper ved vask. Kan behandle fra 1 til 5 liter fløte om gangen.

Sinbo

Sinbo SMX-2733 300W håndmikser har 3 arbeidshastigheter og bare en visp. Enhetens kropp er laget av plast, der det er en knapp for å skille vedlegg og et rom for å lagre dem.

Blanderen lukter ikke av plast i drift, som et stort antall budsjettmodeller ikke kan skryte av. Med denne kraften takler den raskt kremer og proteiner, saken er montert med høy kvalitet, det er ingen motreaksjoner og hull. Fungerer stille, vibrerer ikke i prosessen, ligger perfekt i hånden, glir ikke.

Bedre slag

En ekte håndmikser, vispen drives av et mekanisk trykk på håndtaket ovenfra. Pisk perfekt kremen, men samtidig blir hendene slitne. Fordel – pålitelighet, energiuavhengighet, pris og arbeidskvalitet.