Fargeløsninger for Bosch kjøleskap

Et moderne kjøkken er ikke bare et sted for matlaging, det er et sted hvor designerfantasier går i oppfyllelse.. I dag oppfattes ikke kjøkkenområdet som noe eget, det er en harmonisk fortsettelse av en leilighet eller et hus..

Å kombinere farger, form og funksjonalitet til objekter er den vanskeligste delen her. Mye teknologi kan gjemmes i nisjer og bygges inn i møbler. Noen av dem, for eksempel et kjøleskap, kan gjøres til en attraksjon i rommet..

Valget av et Bosch -kjøleskap avhenger i stor grad av kjøkkenets stil. Fargeskjemaet på denne produsentens utstyr er ganske enkelt imponerende. Modeller i beige, røde, lilla og brune farger, svart glass vil organisk passe inn i ethvert interiør. Samtidig vil funksjonaliteten og harmonien på kjøkkenet ikke bli påvirket på noen måte..

Finn andre nyanser, for eksempel elfenben eller beige, med denne produsenten kan du også. Med et slikt kjøleskap vil ethvert kjøkken bli toppen av designkunst..

Og kjøkkenutstyr vil organisk passe inn i både moderne og klassisk interiør..

Særegenheter

Ifølge anmeldelser er den tyske produsenten Bosch en av de tre lederne innen produksjon av husholdningsapparater av høy kvalitet.

Moderne krav dikterer deres egne lover. Hvert nytt interiør krever et passende fargeskjema og en original løsning for utseendet på utstyr.

Bosch holder tritt med tiden, så nå er modellene ikke bare forskjellige i funksjonalitet, men også i farger..

Med alt dette lider ikke ergonomien. Inne i kjøleskapet finner du romslige hyller og et friskhetsområde. Praktiske moduser og klar kontroll over kjøleskapet.

Den siste nyheten i dette selskapet er kjøleskap med glassdører. Den blanke finishen på disse modellene tiltrekker ikke bare øyet, men tar også husholdningsapparater til neste nivå..

Slike kjøleskap vil være passende i ethvert kjøkken. For moderne stiler bør du velge mer mettede toner, og for klassiske stiler en roligere skala..

Modeller fra “Golden Series” vil bringe elegant og sofistikert til kjøkkenets interiør. Uansett hvilken stil du velger for å designe kjøkkenområdet ditt, hos Bosch finner du akkurat det du trenger..

Med glassdør

Uvanlig, ved første øyekast, ser Bosch -kjøleskap med glassdører faktisk veldig stilige ut.

Disse modellene presenteres i rike farger – svart, rød, lilla, hvit, kvarts. Lysspillet gir en spesiell glede til disse modellene: når det faller på glasset, glitrer det med alle slags nyanser fra myke refleksjoner til dype toner..

En slik enhet vil ikke bare bli et kjøleskap på kjøkkenet, men noe mer. Han vil "spiker" lokaler som alle vil ta hensyn til.

I denne kategorien kan du velge modeller med berøring og konvensjonelle kontroller.

Glassoverflaten på dørene er laget av kraftig materiale. Det vil være vanskelig å skade en slik person. Tester har vist at slike dører lett tåler en halv kilo metallkule som faller på dem fra flere meters høyde..

Modeller med glassdører inkluderer en serie kjøleskap “Krystall”, blanke dører som fanger øyet.

Den interne utformingen av enheten er designet deretter.. Gjennomsiktige hyller, laget av slitesterk plast eller herdet glass, understreker bare effekten av vektløshet. Alt er enkelt og klart, det er ingen trengsel, alt er på sin plass.

Et spesielt høydepunkt er sølvfargen på noen elementer..

I tillegg til fasjonabelt design, “Krystaller” skryte av feilfritt arbeid. Skjermfargen vil fortelle deg nøyaktig hva som skjer i kjøleskapet.

To friskhetssoner lar deg bevare den naturlige smaken og egenskapene til produkter så lenge som mulig. Multi-flow kjøling fordeler jevnt kald luft gjennom hele enheten. Kullfilteret holder luften frisk, og vil ikke tillate at produkter blir mett av utenlandske og unaturlige lukter for dem.

I tillegg er systemet designet slik at det ikke trenger å tines. Dette er et fint pluss for mange husmødre..

Bosch fargede kjøleskap har innarbeidet alt det beste:

  • Stilig design.
  • Lett å administrere.
  • Sikker oppbevaring av mat.
  • Lønnsomhet.

Funksjonaliteten til denne modellen vil overraske deg hyggelig. Det indre av enheten er gjennomtenkt til minste detalj. Det optimale antallet hyller for oppbevaring av mat, drikkeflasker eller til og med gryter med mat.

Du kan justere antall hyller selv og legge til flaskehengere om nødvendig.

Den viktige sikkerhetsfunksjonen vil låse dører og kontrollinnstillinger for å forhindre at barnet gjør endringer i moduser.

Gull -serien

Varme gyldne fargetoner – vanilje, karamell, sjokolade og melk vil skape effekten av komfort i interiøret.

Den tyske produsenten har måttet gå bort fra standard etterbehandlingsstandarder for å gjøre bruken av utstyret enda mer behagelig for deg.. Besparelse og konsistens ga plass for stil og funksjonalitet.

Kjøleskap i dette fargevalget er perfekte for praktisk bruk i alle interiører..

Farger “Golden Series“Minner veldig om naturen. Myke varme nyanser ser ut som løvgull, tre eller sjøperler. Dekorelementer i matt gull oppfrisker designet harmonisk uten å skape effekten av vulgaritet eller raffinement.

Interiøret er dekorert med elementer som bare understreker integriteten til komposisjonen. I tillegg lider ikke funksjonaliteten.. Disse modellene er utstyrt med funksjoner som er ansvarlige for effektiv konservering av mat..

Samtidig bevares alle fordelaktige egenskaper og friskhet så mye som mulig..

De mest nyttige egenskapene til denne serien kan skilles:

  • Romslighet.
  • Design.
  • Intern plassjustering.
  • Arbeidsøkonomi.
  • Pålitelighet.
  • Fryser og friskhet sone.

I kjøleskapet er det to friskhetssoner. I en av dem er temperaturen null, i den andre er det fuktighetskontroll. Takket være dette vil ikke bare grønnsaker og urter, men også kjøttprodukter beholde sine kvaliteter perfekt i lang tid..

Begge områdene har hermetiske tetninger på skuffene og en gullfarget trimlist.

Denne serien tilbyr mange funksjoner for perfekt oppbevaring av mat. Kaldluftstrømmene distribueres av MultiAirflow -systemet slik at alle produktene blir raskt og jevnt avkjølt.

Superfrysing og superavrimingssystem åpner opp uendelige muligheter for å forberede produkter for fremtidig bruk. "Ingen frost" fjerner overflødig fuktighet og sirkulerer kald luft. Takket være dette systemet er det ikke nødvendig å tine kjøleskapet..

Den spesielle utformingen av dørene lar deg installere kjøkkenutstyr tett mot veggen. Dørene stikker ikke ut når de åpnes.

Til tross for alle nyvinninger og designløsninger, har Bosch klart å bevare alt det nyttige potensialet i kjøleskap og til og med utvide det, slik at bruk av Bosch -apparater er forbundet med pålitelighet og komfort..