Dimensjoner på hjørnekjøkkenskapet

Et hjørnekjøkkenskap er et av de mest optimale møbelalternativene i slike rom, ettersom det lar deg bruke nesten alle tilgjengelige steder. Slike design er egnet for både romslige kjøkken og veldig små..

Dimensjonene på hjørnesettet avhenger ofte av de spesifikke dimensjonene til rommet, men det er spesielt viktig å velge et passende formål for selve strukturen. Den kan utføres i flere versjoner, som gjør det mulig å plassere forskjellige elementer i dem..

Hensikt

Denne designen bærer ikke bare en estetisk belastning, men også muligheten til å bruke den med forskjellige dekorative elementer. Ofte er bunnskapet designet for å løse slike spesifikke oppgaver:

 1. Plassering inne i vasken. Vær oppmerksom på at inne i denne sokkelen er hovedstedet opptatt av rør som er koblet til dette elementet. Dette eliminerer bruk av plass til å plassere flere hyller inne i den. I de fleste tilfeller er det bare en søppelbøtte plassert i dette skapet..
 2. Plassering av plass med flere uttrekkbare sokkler. Et sett av denne typen kjennetegnes ved tilstedeværelsen av et komplekst system av strukturer som beveger seg i den retningen en person trenger. Vær oppmerksom på at denne versjonen av hjørneskapet vil koste litt mer, siden selve produksjonsprosessen blir mer komplisert..
 3. Bruk overflaten til å plassere platetoppen. Dette alternativet brukes sjelden på kjøkkenet, da det også krever ekstra innsats. Slike systemer kan noen ganger utføres i forbindelse med en ovn, som er plassert under den øvre overflaten..

Kantstein 90 * 90

Et underskap av denne typen brukes til å finne en vask eller en koketopp i den. Samtidig er dette systemet svært stabilt og har god kapasitet. Slike design kan deles inn i to hovedtyper:

 1. Skap med 520 mm yttervegger og 450 mm innersystemer. Produkter av denne typen er utstyrt med en sekskantet modulær bunn. Denne rammen har ikke en bakvegg, noe som forenkler prosessen med å legge kommunikasjon. Standard systemer er ikke utstyrt med en hylle, noe som gjør det umulig å bruke effektivt plass.
 2. Skap med en sideveggstørrelse på 520 mm. De indre dimensjonene til de samme elementene kan være forskjellige. Ofte når de 838 eller 854 mm, mens bunnen danner en femkant. Dette gjør det mulig å øke funksjonaliteten betydelig, men når du installerer rørledninger, må du allerede danne spesielle hull i veggene..

7 bilder

Med to dører

Dimensjonene på slike skap er også standard og måler 90 * 90cm. Perfekt for plassering av en vask eller ordne ledig plass med uttrekkbare hyller.

Vær oppmerksom på at noen modeller lar deg åpne dørene individuelt eller samtidig. For å gjøre dette er spesielle hengsler installert på dem, som forbinder strukturen til en enkelt helhet..

Standardparametrene for et L-formet skap av denne typen er som følger:

 • sideveggen har en størrelse på 520 mm;
 • bakveggen når 854 mm i størrelse. Vær oppmerksom på at det vanligvis bare er en indre sidevegg, og i stedet for den andre kan en dekorativ struktur laget av fiberplate brukes;
 • bunnen er laget i form av en sekskant og har en L-form.

Docking moduler

Slike gulvskap er ganske vanlige, siden de er dannet ved hjelp av vanlige sokkler, som er forbundet med en spesiell dekorativ stripe. Det skal bemerkes at deres design også forutsetter tilstedeværelse av spesielle skuffer, kurver eller plasseringen av vanlige hyller..

Dimensjonene til disse hjørneproduktene er ofte standard:

 1. Størrelsen på sideveggene i hovedskapet når 520 mm, mens bakveggen er helt fraværende. I de fleste tilfeller erstattes den med en spesiell stang. Lengden på et slikt skap avhenger også av dimensjonene til den andre dokkingmodulen. Bunnen i slike sokkler er rektangulær eller firkantet..
 2. Det funksjonelle skapet har forskjellige dimensjoner, som velges i henhold til kundens spesifikke forespørsel. I slike strukturer er bakveggene laget av fiberplater, og bunndimensjonene kan være vilkårlige..

Vær oppmerksom på at dokking av flere skap utføres ved hjelp av moduler i forskjellige størrelser. Dette fører til det faktum at de kan plasseres på forskjellige måter, okkuperer venstre eller høyre hjørne og danner hovedleddet..

Hengslede moduler

Overskap i hjørnesystemer spiller også en viktig rolle, ettersom de også må justeres riktig til spesifikke forhold. Vurder hoveddimensjonene på fasaden 600×600:

 1. Sideveggene i en slik modul har en dybde på 30 cm, og høyden velges direkte avhengig av romtype og klientens ønsker..
 2. Innerveggene er 584 mm i størrelse og er omtrent 32 mm kortere enn den tidligere valgte skapstørrelsen. Trefiberplater brukes som hovedmateriale for arrangementet..
 3. Toppen og bunnen av skapet er femkantet, med standardmål på 584 * 584 mm. Inne i strukturen kan flere flyttbare hyller brukes, som er laget av samme materiale som selve produktet.

Særpreg

Når du velger et hjørneskapprosjekt for kjøkkenet, bør du ikke bare ta hensyn til materialtypen, men også dimensjonene i seg selv. Det er veldig viktig at alle systemene er plassert på en slik måte at du kan få tilgang til ethvert skap uten store problemer..

Når du velger et hjørneskap, er det mulig å endre dimensjonene til alle strukturer, deres standard. Dette gjøres i tilfeller der kjøkkenet ditt har ikke-standardparametere og du må tilpasse alle elementene på en optimal måte..

Strukturer av høy kvalitet suppleres med flere ekstra støtter (dette er spesielt viktig for hjørneblokken), noe som øker produktets stabilitet. Formen på et slikt design avhenger også av flere faktorer som kan varieres av kunden og velges i henhold til individuelle parametere..

Når du velger et hjørneskap, må du ta hensyn til plasseringen av rørledningen og annen lignende kommunikasjon. Dette vil gjøre det mulig på designstadiet å bestemme den spesifikke plasseringen av skapet og dets formål..

I et moderne kjøkken brukes hjørneskap ganske ofte, fordi de perfekt optimaliserer plassen og gir møblene, og med det til rommet, originalitet.

7 bilder