De’Longhi Nespresso kaffemaskin

De'Longhi Nespresso kaffemaskin

Ingen vil hevde at kaffe er en av de mest utbredte og favorittdrikkene i vår tid. Tiden endrer måten den tilberedes på, nye teknologier kommer, bare den fantastiske smaken av espresso forblir uendret. Moderne teknologi lar deg tilberede den på en optimal måte – ved hjelp av spesielle kapsler, ved å trykke på en knapp. Kapsel kaffemaskin “De’Longhi Nespresso EN80” – en av de beste maskinene av denne typen, slik at du kan brygge kaffe med minimalt menneskelig engasjement i denne prosessen.

Kaffekapsler

Utgangsmaterialet for å lage drinker i kapselmaskiner er kaffekapsler, som må være originale, produsert spesielt for Nespresso kaffemaskiner. Kapslene er fylt med elitekaffe “Grand Cru”, som høstes for hånd. Denne kaffen behandles ekstremt forsiktig og prøver å bevare maksimal aroma og smak. Kaffebønner blir stekt, malt, blandet (blanding av kaffesorter), og deretter blir pulveret pakket i aluminiumskapsler under påvirkning av trykk. Grand Cru -kolleksjonen er representert av 22 kapsler, som er forskjellige i kaffekvaliteten.

Ethical Coffee Company, Tassimo, Cremesso, Dualit og andre produserer også kaffekapsler som kan brukes av Nespresso kaffemaskiner.

Det særegne ved disse kaffekapslene ligger i den inerte gassen som tilsettes hver pakke. Denne gassen forhindrer oksidasjon av kaffebønner, noe som garanterer dens styrke og lukt. Mekanismen gjennomborer hull i kapselpakken for luft og varmt vann som strømmer gjennom dem.

Fordeler med kapsler:

 • ikke nødvendig å male korn;
 • egenskapene til kaffe bevares hele året: den kan kjøpes for fremtidig bruk;
 • pakningens tetthet lar deg bevare den originale aromaen og smaken av kornene;
 • deres bruk sikrer prosessens nøyaktighet (ingenting våkner), driften av enheten er praktisk talt stille (maskiner med kaffekvern gjør mye støy).

Særegenheter

Kapsel kaffemaskin “De’Longhi Nespresso EN80” verdsatt for både ytre kvaliteter og funksjonelle egenskaper. Det er den minste i Nespresso -serien. Vanntanken rommer 0,7 liter. Maskinen har bare 2 knapper som angir modusen for tilberedning av drikke: espresso, lungo.

Å bruke maskinen er veldig enkelt: Bare legg en kaffekapsel i en beholder og trykk på ønsket knapp, som tilsvarer ønsket kaffetype. Når du trykker på knappen, må du holde den inne til ønsket mengde drikke i koppen er nådd. Bekreft deretter volumet ved å trykke på knappen tre ganger. Som et resultat av disse handlingene vil mekanismen bli programmert – og deretter vil den som standard gi akkurat den mengden væske..

Maskinen lar deg programmere styrken til cappuccino og latte drinker, volumet av melkeskum.

I henhold til instruksjonene som følger med kaffemaskinen, kan forbrukeren bruke dataene fra tabellen som ligger der for å stille inn vannhardheten..

Av -tid kan stilles inn.

For å oppnå skum av høy kvalitet, bør melk ikke være høyere enn 4 grader med et fettinnhold på 2,8-3,2%.

Kapselmodell “Nespresso De’Longhi Lattissima + EN 520” – den mest allsidige og raskeste blant “Nespresso”. Den har en stilig design, kroppens farge er svart, det er bakgrunnsbelyste knapper.

Maskinen er helautomatisk. En av funksjonene til denne modellen er at den tilbereder De’Longhi cappuccino ved hjelp av et patentert automatisk system. Et tastetrykk i denne maskinen lar deg få forskjellige typer kaffe: espresso, cappuccino og latte macchiato. Utslipp av brukte kapsler og avstengning av mekanismen skjer også i automodus. Oppvarmingen utføres innen 1 minutt. Inkludert:

 • flyttbar volumetrisk beholder for vann, beholdere for melk og brukte kapsler;
 • dryppskål;
 • systemet der kapslene er installert;
 • separat kabelrom.

Kaffemaskinen husker parameterne som er angitt av brukeren. En kopp kaffe brygges i 27 sekunder. Maskinen fungerer også med ikke-originale kapsler, men i dette tilfellet må du fjerne dem selv fra beholderen.

Budget kapselmaskiner “Nespresso” inkluderer “Inissia” -serien. Denne kaffemaskinen kan brygge lungo eller espresso. Maskinen er utstyrt med et avstengningssystem, den slår seg av 9 minutter etter at arbeidet er avsluttet. Har en beholder for brukte kapsler som kan inneholde opptil 11 stykker.

Det er ganske enkelt å ta vare på maskinene i denne serien. Rengjør skapet av og til med en fuktig klut og milde vaskemidler, og skyll dryppskålen og cappuccinomaskinen med vann. Kast brukte pinner regelmessig.

Det er nødvendig å avkalke i tide (i henhold til bruksanvisningen).

Anmeldelser

Brukere merker seg følgende fordeler med Nespresso dryppmaskiner:

 • utmerket smak av kaffe;
 • brukervennlighet;
 • moderne design, kompakthet;
 • rolig arbeidsprosess.

Ulempene er de høye kostnadene ved kapsler, samt det faktum at de er ganske problematiske å kjøpe..

De’Longhi Nespresso kapsel kaffemaskin er det beste valget for de som ikke liker å komplisere livet. Raskt, enkelt og velsmakende – dette er prinsippene for Nespresso kaffemaskiner.

Mer om kapselkaffemaskinen “De’Longhi EN80” – neste video.