Cabriolet kjøkkenbord

For et lite kjøkken vil et transformerende bord være en ekte gave. Deres fordel ligger i deres kompakte størrelse, brede design. De “fremmer” minimalisme og lakonisk interiør, passer perfekt inn i stilene med høyteknologi, fusjon, konservatisme, industri, loft osv. Din bekvemmelighet og funksjonalitet i selve bordet avhenger av riktig valg av form og materialer..

Varianter

Når du velger et transformerende kjøkkenbord, bør du være spesielt oppmerksom på festemidler, byggekvalitet, originaltrykk.

7 bilder

Glass

Det vanligste alternativet viste seg å være glassbord som kan endres. På grunn av deres åpenhet og materielle muligheter, passer de organisk inn i utformingen av ethvert kjøkken, fra klassisk til moderne. Produktet ser lett, sofistikert og stilig ut.

Under drift vil glasset ikke avgi skadelige stoffer. Den er herdet, slagfast, tåler høye temperaturer. Du kan legge alle retter på et slikt glassbord. Det vil ikke sprekke, sprekke. Det er vanskelig å legge igjen riper og flis på spesielt varmebestandig glass. I pleie vil produktet heller ikke være lunefullt: flekker, merker og fingeravtrykk kan fjernes med en tørr eller fuktig klut.

I rangeringen av populære modeller er italienske glassbord, dekorert med fotoutskrift. Originale produkter “transformator” har et bredt spekter av tematiske tegninger. Det kan være en utstilling av en by, et kart over verden, makrofotografering av et mikrokosmos, stilleben eller portretter i popkunststil. Du kan la et slikt møbel stå i flere stillinger, fra spisebordet til et miniatyrskap for potteblomster..

Slike produkter kan dekoreres med ekstra hyller, bordstativer. Ofte lager produsenter slike elementer matte, dekorere med et sandblåsmønster. Takket være moderne teknologi kan ethvert trykk i form av en film påføres selve benkeplaten. Den er festet fra innsiden, slik at den ikke slites av under drift, ikke falmer eller forringes..

Glass transformerende bord til kjøkkenet lager benkeplater opptil 10 mm tykke. De er sterke, stabile, når de er montert, kan de erstatte et fullverdig skap, et stativ for dekor. Høyteknologisk, art deco, minimalisme – hvilken interiørstil foretrekker du??

Tre

Fans av country, eco og boho-chic vil like massivt tre, finer, sponplater, etc. Den klassiske løsningen ser dyr og solid ut. For at modellen ikke skal ligne et sammenleggbart bord i en reservert setevogn, dekorerer designere på alle mulige måter overflaten med utskårne elementer, kontrasterende kant, en ramme, interessant design av ben, tegninger og utskrifter. Fordelen med et tre er dets miljøvennlighet og nåde..

Ved hjelp av et transformerende bord i tre er det enkelt å dekorere avantgarde, klassisk interiør. De er også egnet for fans av skandinaviske, middelhavsstiler, så vel som rokoko- eller Provence -stil. Den universelle modellen er preget av økt kompakthet og ergonomi. I tillegg til en glassstruktur kan et massivt treprodukt også spille rollen som et stativ for blomster, fruktskåler, salatskåler, service osv..

8 bilder

I den sammenleggbare versjonen har bordet plass til et tilstrekkelig antall gjester til å feire enhver ferie i stor skala: jubileum, bursdag, nyttår, etc. Treet egner seg til lysfarging, maling, polering. Formen på modellene avhenger av kundens individuelle preferanser, som kan være ovale, runde, firkantede, rektangulære..

Det er også mange designløsninger som har blitt vellykket nedfelt i moderne kjøkken. En av disse er et uttrekkbart transformasjonsbord som glir ut av innebygde gulvskap på spesialskinner og etterligner et lite bord og seter. En slik mekanisme er nyttig for små kjøkken, hvis utforming ikke tillater å arrangere en stor mengde møbler..

Det innebygde sammenleggbare bordet, som kan endres til en skuff med en håndbevegelse, vil passe perfekt inn i det indre av minimalisme, konstruktivisme, øko, Provence eller shabby chic-stil.

“Frokost”

En interessant modell er frokostsettet for kjøkkenet. Den er utstyrt med spesielle stoler og en sofa, takket være hvilken den kan bli til en bardisk. Produktet er egnet for kjøkken “fratatt” kvadratmeter. Imidlertid kan den etterfølges av en fantastisk frokost i en avslappet atmosfære. Materialet til denne typen benkeplate er plast – det er praktisk og enkelt å rengjøre..

Når du velger bord, bør du foretrekke sterke ben i krom. Det er de som vil forlenge levetiden til selve produktet..

Modellen kan ha 2 bordplater samtidig: den ene til frokost, den andre for å arrangere retter, glass, kjøkkenutstyr (for eksempel en beholder for krem, en saltvibrator, tilleggsapparater osv.). Transformeringsbordet kan også utstyres med et høyt stativ med metallrom for praktisk oppbevaring av håndklær, servietter, noen produkter osv..

Funksjonell og den største fordelen er kjøkkenets kompakthet eller plassbesparelse. Hvis du foretrekker “Frokost” med en teller, så vær klar til å dekorere kjøkkenet i loftstil. Bardisken og det lakoniske designet passer ganske organisk inn i denne retningen. Ved hjelp av en metallakse og flere rutenett vil det være mulig å lagre glass til forskjellige formål, flasker med alkohol, toppers, etc..

Carol

Det italienske merket er klar til å presentere det originale designet til Carol -headsettet. Rammen er laget av naturlig tre 18 mm tykt, og hyllene kan kombineres, glass og tre. Bordplaten i seg selv demonstrerer skjønnheten i steinen, mens sideveggene er laget av massiv bøk. En dyr modell vil dekorere dyrt kjøkkeninnredning, spare dyrebare kvadratmeter og enkelt kunne transformere interiøret i forskjellige stiler.

Et enkelt oppsett av slike tabeller forutsetter montering og installasjon uten hjelp fra fagfolk. Detaljerte instruksjoner lar deg lage et transformerende bord på få minutter, og snart kan du nyte oppriktige samtaler over en kopp te eller sterk kaffe, deilige lunsjer og kveldsmåltider. Carol kjøkken sett er valget av moderne mennesker som verdsetter komfort og funksjonalitet.

Fordeler

Modeller som kan endres er egnet for kjøkken med et lite område. Slike møbler roter ikke opp plassen og har plass til et stort antall mennesker. Avhengig av den valgte modellen, kan du endre størrelsen på bordet og øke dem mer enn 2 ganger. Ulike produsenter foreslår å endre ikke bare lengden på bordene, men også høyden, og gjøre det om til spisebord eller salongbord..

Kjente merker viser et bredt spekter av design. På vinduene i spesialforretninger finner du et ovalt eller rektangulært bord, med underlegg eller flere seksjoner, en bardisk og mange andre. Produkter er som regel praktiske, funksjonelle og gir absolutt sikkerhet. Den siste faktoren vil være viktig for småbarnsfamilier..

De fleste av “transformatorene” har et stilig, moderne utseende, som passer inn i et stort antall interiørstiler, endrer radikalt på kjøkkenet flere ganger om dagen. Du trenger ikke å bruke transformasjonstabeller bare til det de er tiltenkt. Kjøper du en modell med høye ben, får du også en utsøkt bardisk.

Produkter med en sammenleggbar bordplate vil skape et interessant arrangement av hyller langs veggen. I tillegg kan bordet ha et sett med tilbehør eller kroker som det vil være praktisk å oppbevare noen kjøkkenutstyr på..

Ved å foretrekke modeller på hjul, kan du forvandle bordet til et skrivebord, bruke det som stativ for fotografier eller vaser. Monteringsmekanismen kan være ganske kompleks og gjøre ovale strukturer til runde og rektangulære til firkantede. Driftsprosessen det mest praktiske alternativet vil være modellen med et ekstra segment i midten.

Vær også oppmerksom på de sammenleggbare, glidende dreiesystemene. Transformasjon kan gjøres enten manuelt eller ved hjelp av en fjernkontroll.

Det mest økonomiske alternativet er “bok” -systemet.. Det tar ikke mye plass på kjøkkenet, det ser friskt og originalt ut. Bordplaten kan endre retning fra horisontal til vertikal.

Det er bedre å plassere et slikt produkt i nærheten av en vegg eller et vindu, og når gjestene kommer, flytt det til midten av rommet..

De mest komplekse mekanismene anses å være runde bord. For et glidesystem er de delt inn i spesielle sektorer med separate festemidler. De vises i en spiral, på grunn av hvilken arealet av produktet nesten vil dobles. For å betjene det runde bordet trenger du bare å rulle hovedbordet til den ene eller den andre siden..

Hva du skal se etter når du velger?

For at den valgte modellen skal tjene lenge, velger du den i henhold til kvaliteten på beslagene og festene. Populære er kompakte sponplater. Takket være det lette materialet vil det være mulig å endre plasseringen av møbelet uten store problemer. Med henvisning til anmeldelser på nettverket, er sponplatebord det mest budsjettmessige alternativet..

Plastprodukter blir enda billigere. Deres dårlige slitestyrke kan kompenseres for etterbehandling laget av slagfast glass, trefiner, etc..

En viktig faktor ved valg er tegning og innredning av bordet. Du kan gå til et fotoutskrift som etterligner tre eller naturstein. Som en tegning for et kjøkkenglidebord kan du velge et mønstret trykk, blomster- eller animalistiske temaer, alle slags stilleben, urbane tekster, landskap, etc.. Fotoutskrift vil se mest utsøkt ut på glassstrukturer. Herdet, varmebestandig materiale vil ikke ødelegge utseendet til et slikt produkt.

Det er best å kjøpe et transformerende bord fra pålitelige produsenter, samt bruke tjenestene til spesialister som vil hjelpe deg med å lage en høykvalitets installasjon av det mest komplekse produktet.