Blender Redmond

Nesten alle produsenter av husholdningsapparater er engasjert i produksjon av blendere. De er etterspurt på grunn av deres funksjonalitet, rimelige priser og evnen til å legge til rette for tidkrevende matlagingsprosesser. Til tross for det brede sortimentet har imidlertid flere og flere en tendens til å kjøpe nøyaktig Redmond -blenderen. Hva er så bra med produktene til dette selskapet, og hvilke fordeler det har, vil vi fortelle deg i dag.

Funksjoner av modellene

Hver spesifikk type kjøkkenutstyr, produsert av merkevaren Redmond, har sine egne særegne fordeler, men de forblir uendret, de har alle høy effekt og utførelse av høy kvalitet. Råvarene som brukes til å lage dem er ikke bare sterke og holdbare, men oppfyller også absolutt alle sikkerhetskrav og forbrukerbehov. I tillegg er blendere av dette merket preget av praktisk og jevn hastighetsveksling, noe som gjør bruken så praktisk som mulig..

Selskapet har også lagt stor vekt på utformingen av produktene; de ​​har alle et moderne, vakkert utseende og en rekke farger. Tilgjengeligheten av ekstra tilbehør for hver type blender er rett og slett fantastisk. Produsenten sørget virkelig for at kjøperen kunne få alt de trenger til en rimelig pris..

Modeller på et øyeblikk

For øyeblikket er selskapet engasjert i utgivelsen av flere blendermodeller: stasjonære og nedsenkbare.

Senkbare modeller er preget av mekanisk kontroll, et bredt spekter av bruksområder og høy effekt. En slik blender må hele tiden holdes i hånden under bruk, derfor kalles den ofte en håndholdt enhet..

Ecology Series inneholder flere varianter av slike enheter samtidig. Alle har en vakker, moderne ergonomisk design og inneholder en rekke vedlegg. Med blenderne Redmond RHB Chrome i svarte kan du tilberede mat raskere, enklere og mer praktisk. Følgende modeller er mest populære i dag: RHB-2933, RHB-2940, RHB-CB2932. Det er verdt å merke seg at noen av disse modellene er multisett, det vil si hybrider av stasjonære og stavmikser..

En slik enhet er rett og slett uerstattelig når du hakker mat i små mengder, pisker mat og blander dem. Ekstra tilbehør lar deg gjøre denne blenderen til en ekte matprosessor om nødvendig. Høy funksjonalitet, lav pris, lang levetid og brukervennlighet er hovedtrekkene til denne enheten..

Stationære modeller krever ikke konstant tilstedeværelse av en person under driften, noe som gjør at du kan gjøre andre ting mens enheten lager mat. De kan brukes til å tilberede en rekke retter, takket være det store utvalget av vedlegg. Denne enheten er uunnværlig for konditorer i hjemmet, store familier, så vel som alle som ønsker å bruke tiden sin med fordel, og du kan overlate det vanskelige arbeidet til denne blenderen, fordi det ikke er for ingenting at det kalles 3 i 1. Den kan brukes som blender, kjøttkvern og juicer.

Denne typen enhet, i likhet med nedsenkbar, er en av enhetene produsert i serien Ecology Series og oppfyller de høyeste kravene. De mest populære modellene i dag er: RHB-CB2932 og RHB 2935. Men, som alle andre kjøkkenapparater, har en blender laget av Redmond sine fordeler og ulemper.

Fordeler og ulemper

For å objektivt vurdere fordeler og ulemper med denne enheten, er det nødvendig å vurdere hver type blender separat.. Så fordelene med stasjonære modeller inkluderer:

 • Enkelhet og brukervennlighet.
 • Evnen til å bruke en blender til å bearbeide mat i retter av hvilken som helst kapasitet.
 • Tilstedeværelsen av et stort antall tilbehør, samt et avtagbart knivben, kan utvide funksjonaliteten til denne enheten betydelig.
 • Kompakt størrelse og ergonomisk design.
 • Flere driftshastigheter.
 • Lav pris og holdbarhet.

Ulempene med denne enheten inkluderer behovet for å hele tiden holde blenderen i hendene, noe som fører til tretthet. Og også umuligheten av å bytte ut noen kjøkkenutstyr med det. I tillegg vil det være umulig å male eller blande et stort volum om gangen med denne enheten..

Hvis vi snakker direkte om ulempene med Redmond stasjonære blendere, så er det praktisk talt ingen.. Enheten har høy effekt, noen ganger når den 1300 watt, er i stand til å utføre flere funksjoner samtidig og kan helt erstatte en mikser, deigblander, kjøttkvern og andre kjøkkenenheter. Den er enkel å bruke og vedlikeholde, siden den er utstyrt med en selvrensende funksjon. I tillegg avgir den til tross for så høy effekt svært lite støy under drift. Den har en holdbar kropp, og alle dysene er laget av metall av høy kvalitet, som gir den lang levetid, underlagt anbefalingene for bruk.

Hvordan velge?

Beslutningen om valg av en bestemt type av denne kjøkkenassistenten bør selvfølgelig være basert på funksjonene den utfører, dens behov, samt fordeler og ulemper som hver av dem har..

De viktigste utvalgskriteriene bør være:

 • Hyppighet av bruk. Apparater som ofte brukes på kjøkkenet, bør alltid være tilgjengelig, så det er fornuftig å kjøpe en stasjonær modell.
 • For hyppig tilberedning av flytende eller halvflytende mat, samt babymat, er det bedre å bruke en stasjonær eller planetmikser. Men for sliping av faste produkter i små mengder er en manuell enhet også perfekt..
 • På kjøkkenet i hvilket område denne assistenten vil bli registrert. I små områder vil en stor enhet ikke bare se malplassert ut, men det vil ikke være veldig praktisk å bruke den..
 • Antall medlemmer i familien. Jo flere mennesker, jo mer mat, og derfor bryet med å lage den. Derfor vil en nedsenkbar enhet være ganske nok for en familie på to eller tre personer, men for flere familier vil en god kraftig stasjonær enhet være nødvendig..

Hvordan å bruke?

Riktig bruk av en blender avhenger ikke bare av typen blender, men også av vedleggene som brukes. Hovedpoenget er at du bør installere ønsket tilbehør og sette maten i bollen før du slår på apparatet..

Når det gjelder de generelle anbefalingene for bruk av denne enheten, er de som følger:

 • Det anbefales å bare bruke Redmond -tilbehør..
 • For å tilberede hver mat og utføre en bestemt operasjon med den, må du bruke riktig tilbehør. Så det anbefales ikke å prøve å knuse isen med et skivefeste designet for finskæring..
 • Den medfølgende kutteren brukes best til å hakke greener og nøtter.
 • For smoothies, cocktailer og flytende mat, bruk det spesielle vispvedlegget. Samtidig sørget produsenten for at settet med noen modeller inkluderte en spesiell flaske for fitness, som det er veldig praktisk å helle de tilberedte blandingene i..
 • Terningstillegget anbefales kun for kokte grønnsaker og frukt. Rå faste stoffer kan bøye metall og gjøre dette tilbehøret ubrukelig.

 • Når du bruker stasjonære modeller av Redmond -blendere, er det verdt å huske at bollens nyttige volum er nesten 500 ml mindre enn den nominelle. Derfor må du ikke fylle bollen med mat helt til kantene, dette kan føre til feil og ineffektiv drift av enheten..
 • Det anbefales ikke å bruke denne enheten til å piske eller hakke veldig varm mat, med mindre annet er angitt i produsentens instruksjoner. Ellers vil plastdelene i enheten mislykkes veldig raskt, og enheten vil ikke kunne fungere normalt..
 • Når du bruker stasjonære blendere, bør maten kuttes i mellomstore biter før den legges i kannen..
 • Du bør ikke prøve å stappe hele mengden mat i bollen med en gang. Det vil være mye tryggere og mer nyttig for blenderen å legge dem til direkte under driften av enheten gjennom et spesielt hull i lokket. Den er tilgjengelig på alle Redmond stasjonære blendere..
 • Se nøye etter, sørg for at ingen av typene av denne kjøkkenassistenten fungerer uten mat. Derfor må du koble den fra strømnettet umiddelbart etter bruk. Ellers blir motoren overopphetet og enheten blir ubrukelig..
 • Når du bruker den håndholdte enheten, må du huske at den ikke kan brukes til å male fast mat med mindre det er tilsatt væske i dem..
 • Hvis enheten ikke har en overopphetingsbeskyttelsesfunksjon, bør den brukes periodisk. Etter 2 minutters arbeid, gi hjelperen 60 sekunder.

Hvis du følger disse enkle, men veldig viktige anbefalingene, kan du glede deg over det effektive og produktive arbeidet til blenderen din fra det berømte merket i lang tid. Og dens høye kvalitet og funksjonalitet er nok en gang bekreftet av anmeldelser fra de som allerede har kjøpt denne enheten..

Anmeldelser

Selve merket posisjonerer seg som en amerikansk produsent av husholdnings- og kjøkkenutstyr av høy kvalitet for hjemmet spesielt. Ifølge forbrukerne tilbyr butikkene et veldig bredt spekter av forskjellige produkter under dette merket, alt fra vannkoker til dampkomfyrer. Alle enheter har et attraktivt utseende, stilig design, og ifølge produsenten er de ganske multifunksjonelle i bruk..

Og det er her det mest interessante ligger: å dømme etter de mange anmeldelsene, er dette selskapet langt fra amerikansk, men vårt. Men hvorfor eierne posisjonerer seg som en utenlandsk produsent, er fortsatt et mysterium. Til tross for dette lille trikset generelt, er anmeldelser om produktene til dette selskapet veldig positive.

 • For det første noterer alle kjøpere seg uten unntak det brede sortimentet og den fleksible prispolitikken til merkevaren Redmond. Dette gjør at alle kan kjøpe produktene til det oppsiktsvekkende merket i samsvar med deres evner..
 • For det andre spiller tilstedeværelsen av forskjellige konfigurasjoner og typer enheter, spesielt blendere, en viktig rolle. Dette, igjen, som kjøpere sier, lar deg velge nøyaktig teknikken som oppfyller forespørslene og kravene til en bestemt kjøper..
 • For det tredje den tilstrekkelig høye kvaliteten på alle kjøkkenapparater produsert av Redmond og spesielt blendere. Til tross for den innenlandske opprinnelsen til disse produktene, er de laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer deres holdbarhet i bruk..
 • For det fjerde er det enkelhet og brukervennlighet. Ifølge eierne av denne teknikken vil alle kunne forstå reglene for bruk..

Så det viser seg at til tross for den uforståelige historien med opprinnelsen til selve merket, sier kjøpere overveldende at merkevaren redmond i dag er best blant produsenter av husholdningsapparater, og de er veldig fornøyd med produktene. Så det er fornuftig å være oppmerksom på produktene til dette selskapet når du kjøper kjøkkenutstyr til hjemmet ditt..

12 bilder