Blandebatteri Moulinex

Det franske merket Moulinex spesialiserer seg på produksjon av elektriske hvitevarer for kjøkken og produserer et stort utvalg av dem. Enten det er en vannkoker, juicer, brødrister, matprosessor eller noe annet apparat, har Moulinex alltid god kvalitet og attraktiv design. I tillegg til selskapets spesialisering innen produksjon og forbedring av små kjøkkenutstyr, er det for det meste fokusert på produksjon av et så nødvendig og etterspurt kjøkkenutstyr som en mikser.

Hva er det og hva er dets funksjoner?

Funksjonen til denne elektriske enheten er å blande alle slags matingredienser for å oppnå en myk homogen masse, beriket med luft..

Moulinex -selskapet produserer miksere av forskjellige typer:

 • Den håndholdte Moulinex-mikseren ser ut som et kompakt elektrisk apparat designet for å holdes i en hånd. Under plastkassen er beholderen opptatt av en girkasse og en elektrisk motor, som driften av to vispeklokker er avhengig av;
 • stasjonær mikser Moulinex er et design med en sammenleggbar eller avtagbar bunn med en bolle for pisking av produkter;
 • en enhet som du kan tilberede melkbaserte cocktailer med. Det regnes som profesjonelt utstyr for barer, kafeer og restauranter hvor slike drikkevarer tilberedes.

Når du planlegger å kjøpe en kjøkkenmikser, er det verdt å lytte til noen tips:

 • Først av alt, bestem hvilket alternativ som vil være mer egnet for deg – manuell eller stasjonær type. På kjøkkenet i et stort område, hvor det er nok plass og det ikke er noen begrensninger, kan du trygt velge en stasjonær modell. Og du kan kjøpe en manuell blandebatteri for et minikjøkken – det vil ikke være så praktisk å jobbe, men på slutten av arbeidet passer enheten kompakt på en av hyllene og tar ikke mye plass;
 • bestemme produksjonsmaterialet. Moulinex -miksere er tilgjengelige i to typer – plast og metall, boller er vanligvis laget av glass;
 • hvor mange vedlegg du vil ha til kjøkkenhjelperen din. Som regel inkluderer settet en visp for pisking, et blendervedlegg, et tilbehør for å elte deig eller lage puré og en spesiell beholder for sliping..

Fordeler

 1. Takket være deres ergonomiske design vil Moulinex -blandebatteriene pryde interiøret i ethvert kjøkken..
 2. Gjennomsnittlig effekt på 500 W (det finnes også modeller med turbomodus) og tilstedeværelsen av 5 hastigheter gjør det enkelt å takle behandlingen av nødvendige produkter.
 3. Karosseriet er laget av plast av høy kvalitet og alle festene er i rustfritt stål.
 4. Som regel er de bemannet så mye som mulig og kan løse en rekke oppgaver.

Det er interessant

Turner Williams var oppfinneren av den første moderne mikserprototypen. Dette var tilbake i 1870, og mikseren så ut som en mekanisk visp. Etter en tid kom amerikanerne med en elektrisk stasjonær modell, men det var en ganske omfangsrik enhet, som veide omtrent 30 kg. De skaffet seg en mer kompakt form først i 1936, og på 50 -tallet ble de allerede vanlige på hjemmekjøkken..

Noen flere detaljer

Enheten er kraftig og effektiv. Han er “på skulderen” og batter, og bratt. Mange fordeler med denne enheten oppsummeres med en av ulempene – og dette er et økt støynivå under drift. Modeller med lavere effekt, opptil 350 W, viser seg å være mer akseptable i denne forstand enn en Moulinex -mikser slått på med full effekt..

Noen kjøpere i anmeldelserne indikerte muligheten for å kjøpe en defekt enhet. For å forhindre at dette skjer, må mikseren sjekkes i drift selv ved kjøp. Hvis alt fungerer normalt, er det ikke noe ekteskap, og enheten kan kjøpes trygt.

Forskjellen mellom Moulinex -miksere er i rotasjonskraften til festene, og dette er veldig viktig når du raskt skal elte deig eller piske fløte. Modellene skiller seg også ut ved at de har perfekt tilpassede komponenter..

Anmeldelser

Blant det overveldende flertallet av positive anmeldelser kan misnøye skyldes ubetydelige, hvis du ser på det, årsaker. For eksempel er en bolle for stor, 5 liter, noe som resulterer i at apparatet tar for mye plass. En annen klage handlet om stopp av vispen mens hastigheten endres..

Men sammen med slike klager, merker brukerne fortsatt at dette er ubetydelige småting, og faktisk er enhver modell av Moulinex -miksere en utmerket enhet, og en stasjonær modell med en bolle anbefales som assistent på hvert kjøkken..

Hvorfor kjøpere velger Moulinex -miksere:

 • passer til kostnaden, der du enkelt kan holde deg innenfor $ 100 og kjøpe en modell av virkelig høy kvalitet med et attraktivt design;
 • passer det elektriske apparatet når det gjelder kapasitet for et slikt prissegment;
 • muligheten til å velge modeller med komfortable boller i forskjellige størrelser;
 • tilstedeværelsen av fem hastigheter og “turbo” -modus gjør det mulig å bruke et minimum av tid og motta retter av utmerket kvalitet;
 • muligheten til å fjerne eller installere bollen og vedlegg, bare ved å trykke på en knapp;
 • muligheten til å vaske plastdeler, både for hånd og i en elektrisk oppvaskmaskin;
 • muligheten til å velge en mikser for et lite kjøkken, som ville være gjemt i kjøkkenskapet uten problemer;
 • og noen brukere skriver direkte at de valgte en mikser fra Moulinex fordi de bare likte den.

Fordeler

Når en slik assistent dukker opp på kjøkkenet, skjer en skikkelig revolusjon i enhver husmors kulinariske sysler – nå går tilberedningsprosessen på en helt annen måte – mye raskere og mye bedre. Du trenger ikke lenger å være redd for at du vil ødelegge dette eller det produktet, at du ikke får luftige kjeks igjen, fløten som piskes med slike vanskeligheter vil sette seg, eller desserten fungerer ikke. Nå vil alt ordne seg 100%!

Moulinex er et selskap fra Frankrike, og derfor er det ingen tvil om kvaliteten på produktene. Tross alt er dette merket kjent over hele verden, og å produsere produkter av lav kvalitet betyr å miste tilliten som er oppnådd gjennom årene med arbeidskraft. Interessant nok gir Moulinex, i motsetning til andre produsenter av de samme produktene, mikserne sine to års garanti, og ikke en, som alle andre..

Dette kan ikke bli verdsatt av alle som er interessert i å kjøpe en enhet som virkelig er pålitelig og holdbar. Resten av parameterne er identiske med lignende modeller fra andre produsenter. Moulinex -mikseren har et stilig design og en skarp hvit nyanse som vil se bra ut på ethvert kjøkken.

Moulinex -mikseren er din beste assistent på kjøkkenet!

Fans av en slik delikatesse som tiramisu, uten mikser, hadde sannsynligvis en veldig vanskelig tid, fordi denne retten er veldig lunefull og ikke tåler feil blanding av ingredienser. Men med en ny assistent vil disse problemene forsvinne en gang for alle, fordi miksing er noe som mikseren kan gjøre veldig bra..

Det er en nyanse du alltid må huske – det spiller ingen rolle å sette inn korollene i hvilket reir. Den med tenner må settes inn i den tilhørende sporet med spor på stativet, ellers vil bollen rett og slett ikke kunne rotere.

Mulighetene til Moulinex -mikseren er ganske enkelt unike – så mange som fem hastigheter, og til og med “turbo” -modus, og du kan piske raskt og effektivt ved den første, maksimale andre hastigheten – toppene på proteinet vises i løpet av et par minutter. For å fjerne vedleggene, trykk bare på “eject” -knappen.

Med dette kjøkkenapparatet vil du kunne gjennomføre alle ideene dine. Du kan piske fløte til bakverk eller hjemmelaget kake når som helst, raskt og uten problemer.

Som regel er Moulinex-produkter godt monterte elektriske komponenter, enkel montering av tilleggsutstyr og tilleggselementer til standardsettet..

Moulinex -miksere har blitt verdsatt av kjøperne som pålitelige kjøkkenapparater, effektive, allsidige i sine funksjoner og ganske rimelige..

For eksempel vil Moulinex Principio -modellen bli en uunnværlig vare for enhver husmor. Den er stille på jobben, billig og enkel å bruke. Ingrediensene piskes uten problemer, mikserens arbeid er praktisk talt uhørlig – og dette er så viktig når det er et lite barn i huset.

En annen modell, Moulinex mikser-blender, leveres komplett med blenderfeste, vispere, deigfester og en minihakker. Et utmerket kjøkkenapparat der flere vedlegg er satt sammen samtidig og det ikke er behov for et separat kjøp av en blender.

For de som bestemmer seg for å kjøpe en mikser av virkelig høy kvalitet, slik at den kan fungere som kjøkkenassistent i lang tid, er det best å velge produktene fra merkevaren Moulinex, hvis anmeldelser i overveldende flertall av tilfellene er positive..